Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен

СРС-то Танов-Дянков било старт на предизборната кампания
Обновена: 6 яну 2011 07:19 | 5 яну 2011 22:30,
494
Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен
Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов определи като „начало на предизборната кампания“ изтеклите в медиите записи на телефонни разговори между шефа на Агенция „Митници“ Ваньо Танов, финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов.

В интервю пред bTV Цветанов заяви, че разговорите по негов адрес не го притесняват.

"Не знам дали са водени такива разговори, а и не ме интересува", каза вътрешният министър.

Той добави, че за него са важни резултатите на правителството, а цялата ситуация определи като смешна.

„Ние не сме се събрали в Министерския съвет да се обичаме, а да вършим някаква работа“, допълни Цветанов. Часове по-рано същата позиция зае и премиерът Бойко Борисов.

Министърът определи като несериозни твърденията, че със Симеон Дянков са се „хванали гуша за гуша“.

Реакцията на Цветанов, който в момента е в отпуск, идва часове след като гръмна скандала с изтеклите телефонни разговори между Симеон Дянков, Ваньо Танов и Владислав Горанов.

Още по темата

Аудиозаписът беше разпространен от сочения за близък до Алексей Петров вестник „Галерия“.

Изданието твърди, че записът е получен анонимно в редакцията в края на декември.

Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Я някой да каже къде са компетентните кадри на комунистите че аз не ги видях до сега..... Мисля че комунистите са най-вещи по мафиотските въпроси,компромати и далавери...защото през изминалите 20г. не построиха и един път дето се вика освен да разграбват друго не правеха."Обектите на които Боцето реже лентите са започнати при предишните правителства.
373
3
 
12
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
ТО е много лесно с готови пари да строиш и да замазваш очите на такива като теб с новини от по на всеки километър!!! А някаква идея има ли как държавата да ПРАВИ пари, а не само да ги събира от хората? А идея държавата какво да ПРОИЗВЕЖДА, а не само да консумира има ли? А 6-те апартамента? А неискането му да се разрови как Цецо-морала пречи на митниците?
372
0
 
9
 
! Отговори
До 379 преди 13 години
Още снощи комунистите признаха, че са по слаби мафиоти от сикаджиите. СИК е лидер в контрабандата. Това няма кой да го оспори. Въпросът е, кога ще наградим победителят ? Ще чакаме ли ноември, или ще го направим още сега ?
371
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я някой да се изкаже тук за мъртвите деца и за специалистите в здр.система... а не само да плюете по сегашното правителство защото наистина то се оказа гигант в сравнение с всички досегашни и това нещо много изнерви Р.Петков,С.Станишев и сие...
370
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици."Министърът това трябваше да коментира! Дреме му на народа за отношенията му с Дянков!
369
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
цецо певецо да си ходи щото е крадецо
368
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я някой да каже къде са компетентните кадри на комунистите че аз не ги видях до сега..... Мисля че комунистите са най-вещи по мафиотските въпроси,компромати и далавери...защото през изминалите 20г. не построиха и един път дето се вика освен да разграбват друго не правеха.
367
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моля Ви, не пишете повече толкова несвързани и безсмислени неща. Запазете ги за Вас и си живейте с тях, но не занимавайте другите с неща, които отвличат вниманието от основната тема.
366
1
 
9
 
! Отговори
Курдов преди 13 години
Лельо Величкова, притеснена си. *** да си почиваш. Този форум не е за тебе. И да не забравиш вълнените гети. С тебе и без тебе времето на мутрьовци изтича.
365
16
 
5
 
! Отговори
Николова преди 13 години
Хапчетата си ги задържете за вас защото на мен малко ми остана но на вас ще ви трябват и ще ви питам като се върне крадливото комунистеческо племе дали нещо ще остане от България не продадено и разграбено.Но Европа поне се осети и ви спря евр.пари защото вие сте толкова алчни и ненаситни и това го знаят в Европа.Да е жив Бойко че дойде да построи детски градини и магистрали и метро че да се види че и България съществува още...
364
1
 
9
 
! Отговори
И СЕГА преди 13 години
Е почти време да се намесят партии и граждански движения , та дори и по малките партии, защото хората от големите са разочаровани и да започне организацията на всенародни протести. Хората в България мисля че ще ги подкрепят , защото положението си влошава с всеки изминал ден, но по традиция са свикнали да има организатор - макар че с тези непроменени доходи и постоянно покачващи се цени скоро и без организатор народа ще помете и правителство и парламент
363
20
 
9
 
! Отговори
Николова преди 13 години
Аз съм от тази планета и съм на 63 г. и съм видяла всичко през живота си.Но по-добро и честно правителство към народа си от това не е имало от 65.г на сам.Така че запазете си оплюванията за вас.Аз не съм от тези дето ще ви се вържат да ви повярвам колко съм била добре преди година и половина и колко сега съм зле.Защото колкото съм сега бедна толкова бях и преди.Защото комунистите окрадоха пенсионните фондове и банките при Виденов и сега Бойко ви е виновен че за 1 г. България "пропаднала
362
2
 
12
 
! Отговори
НИКОЛОВА преди 13 години
Не ми се сърдете. Не съм си пила хапчетата тая сутрин. Малко ми бяха бонусите през годината.
361
0
 
10
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
В Куба за такива работи, Кастро ги кара да се изгубят в джунглата...
360
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Николова, какви комунисти Ви се привиждат? Отвсякъде блика простотия, а Вие твърдите, че Цветанов бил "достоен и читав човек"????? Та тези хора дори не могат да говорят, а някои очакват да управляват???????
359
1
 
21
 
! Отговори
Неям нерви преди 13 години
Не зная при вас как е , но на мен винаги ми е било трудно да слушам Димитър Пенев, Вано Танов и Бойко Борисов. От това което каза последният от тях разбрах, че за нас не е важна контрабандата за 4 млрд.лв. през 2010 г. Проблемът на България бил в това , че Станишев е запилял някакво писмо (преди две години) с гриф "строго секретно".
358
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИКОЛОВА ти в България ли живееш или в Куба.Няма и грам истина в това което твърдиш
357
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов е много достоен и читав човек , че и доста е оправен г-жо Николова и доста пипа щом за има няма две години си е удвоил, че и утроил имотното си състояние
356
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Бойко и на Цецо пак ги изкараха от кожата създателите на компромати...Никой не им обърна внимание...защото на крадливи *** не си заслужава да им даваш отговор....
355
1
 
16
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Николова, ти от нашата планета ли си? Танов директно казва, че Цвъцко покровителства 3 фирми и че заплашва хора, пишещи актове на Лукойл(разбирай първия авер на Боко-Вальо Златев), а ти и подобните ти продължавате като Боко да гледате встрани!!!! Мазохисти ли сте? Платени ли сте? Какви сте изобщо?