Няма Шенген, докато министър е Цветанов, твърди Калфин

Скандалът със СРС-тата се отчитал от партньорите ни
Обновена: 10 яну 2011 14:36 | 7 яну 2011 11:30,
142
Няма Шенген, докато министър е Цветанов, твърди Калфин
Снимка: Булфото

„Докато Цветан Цветанов е министър на вътрешните работи, България няма да бъде приета в Шенген“.

Това заяви бившият външен министър, сега евродепутат от БСП, Ивайло Калфин.

„Когато шефът на митниците обвинява вътрешния министър, че подкрепя и поддържа контрабандата през границата – най-важният проблем в държавата е не дали това е вярно, а как е изтекла информацията. Това се отчита от нашите партньори“, коментира той пред БНТ.

Още по темата


На него не му било ясно каква е позицията на правителството за приемането ни в Шенген в този момент.

Калфин смята, че премиерът не е заявил категоричното си становище за това готова ли е страната ни за членство или не.

Според него страната ни стои все по-зле на световната сцена. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: калфинШенгенСРС-тата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мазен комунистически гей, като ти гледам ехидния и подъл поглед,който дори на снимка не можеш да скриеш, изобщо не ти вярвам!
131
3
 
3
 
! Отговори
balgaromohamedanin преди 13 години
drugariu kalfin,svedi glavi4ka za4ervena i zapo4ni da haresva6 ceco.ina4e na sledva6tite izbori ide fon volen.i togava 6te hvar4i 4ervena peru6iha do nebesata.tka 4e,sus be keleb.
130
7
 
5
 
! Отговори
ЕС преди 13 години
Калфин си мисли, че е в детската градина, но не е. Отложиха ни за след изборите, когато Първанов вече няма да е Президент и няма да назначава ДС посланници. Това е истината, другото е безсмисленно надприказване.
129
8
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Трябва да си много *** или идеологически много подкован,за да твърдиш подобно нещо.България ще бъде приета в Шенгенското пространство през 2011г.!А,това ще бъде много голям шамар за такива ***,като Калфин,Гоце и пр.,които полагат големи усилия това да не стане!Другото е злоба и завист!
128
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И Калфин е нагъл като шефа си - Гоце, той, Гоце, Сер-гейчето и други крадливи политици и чиновници ежедневно критикуват правителството и създават компромати, а при управлението на тройната коалиция мълчаха и се надпреварваха да крадат. Искам политиците, магистратите, мафиотите, както и всички други убийци и престъпници да бъдат подслушвани и следени и да има закон за лустрацията, при това не само за комунистите, а за децата и внуците им, ние сме единствената бивша соц. държава без такъв закон.
127
6
 
8
 
! Отговори
Никол преди 13 години
Естествено е бишият министър да обвинява в какво ли не Цветан Цветанов, все пак Цветанов е показал превъзходство, когато го е изместил. Ако питате мен Калфин просто завижда на Цветанов.
126
5
 
10
 
! Отговори
kitaec__ преди 13 години
Щом и тази комунистическа *** дава акъл,как да влезем в Шенген,става много весело.За да влезем в шенгенската зона от другаря Бойко Борисов се изисква да внесе в парламента за обсъждане закона за лустрацията,може би е забравил че е поел този ангажимент пред ЕНП.За жалост много неща не са по силите на капитана от Държавна Сигурност-другаря Бойко Борисов
125
1
 
5
 
! Отговори
муспи преди 13 години
А какво е приемането в Шенген за редовия българин? Каквото и влизането в ЕС.
124
10
 
7
 
! Отговори
кочо преди 13 години
а така калфин ,кажи им най-накрая как стоят нещата ,то другото ни умръзна преди 15 месеца още .ДАНО ГО ОСЪЗНАЕ МАТРИАЛА ,ИНАЧЕ СМЕ ПАК ТАКА .
123
6
 
12
 
! Отговори
pepi преди 13 години
mrsno kopile si ti kalfin
122
13
 
16
 
! Отговори
реалист преди 13 години
Скъпи сънародници, какво още трябва да се случи за да ви се отворят очите че правителството на ГЕРБ/ГРОБ/ е правителство на престъпниците и силовите групировки.Не чухте ли разговорите по телефона между хората които трябва да формират държавния бюджет.Не ви ли стана ясно , че се краде повече отколкото при тройната коалиция.
121
5
 
12
 
! Отговори
voodoo преди 13 години
Калфин не бъди лош моля те приеми ни в Шенген.моляте бъди добър.
120
11
 
21
 
! Отговори
соц преди 13 години
Мазна комунистическа мутра
119
1
 
24
 
! Отговори
крадец преди 13 години
С него и без...няма шенген,много корупция навсякъде,и да не говорим в съдебната система.
118
25
 
16
 
! Отговори
стига лъжи преди 13 години
Цветанов е най-добрия министър, според мен.Помислете малко. На фактите ли да вярваме или на пропагандата!Пропаганда: имал 6 апартамента (не се казва че половината са на жена му)...Факт: вече не се пуца и взривява по улиците.Факт: вече няма нито едно отвличане.Пропаганда: бил пречел на митниците...Факт: след като им е "попречил" приходите нарастват много, включително от ЛУКОЙЛ.Е, какъв е Цветанов, а? Има ли основание айдуците да го мразят и да му скалъпват туй-онуй? Аз му пожелавам успех,
117
5
 
25
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
А АКО ВЪРНЕТЕ РУМЕН ПЕТКОВ НА ПОСТА,ДАЛИ ЩЕ ИМА ШЕНГЕН??? ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!
116
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и кой твърди, че парите за СРС са повече от преди. Петдесетте милиона са да се платят тай-накрая обезщетенията на пенсионираните 2000 и съкратени 3000 от МВР. Измислят се лъжи и по пропагандния принцип на Гьобелс една лъжа, ако се повтори 100 пъти по различен начин става истина.
115
10
 
20
 
! Отговори
Nalivach преди 13 години
Не мога да кажа че Калфин беше стока, но пък със сегашното правителство на организираната престъпност и с вътрешен министър който закриля контрабандата, България ще види Шенген точно през крив макарон
114
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати мнението - Никога не бих гласувал за ГЕРБ.Единствено за РЗС те са хората.Защото им вадят кирливите ризи.120гласа от мен. ЯВНО АКТИВИСТЧЕТО НА РЗС се изтърва, явно вече е закупило 120 *** гласа за ЯНИТО, което е едно от пипалата на... Не на купуването на гласове!!!
113
0
 
5
 
! Отговори
Чичо от село преди 13 години
Дай да не бързаме! През тоя мандат да стигнем до Шен, а пък през следващия да стигнем до Ген. Агаля, агаля...