ГЕРБ затъва, коментира Командира

"С вота Борисов се опитва да си върне инициативата"
Обновена: 19 яну 2011 09:14 | 19 яну 2011 09:07,
434
ГЕРБ затъва, коментира Командира
Снимка: Булфото

Решението на премиера Бойко Борисов да поиска вот на доверие към кабинета не ме изненада, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.

Още по темата

"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната.

Като че ли ГЕРБ затъва в отговор на чужди провокации. Ето например, тази тема със СРС-та измества всички останали теми на правителството.

И това е начин, и това беше заявено от ГЕРБ чрез вота на доверие, те да се опитат да си върнат инициативата.

Бойко Борисов трябва да направи всичко възможно, за да върне важните въпроси, защото гражданското общество е изтерзано от тази милиционерщина – някакви хора вадят непрекъснато някакви СРС-та, всички се занимават с четене на СРС-та – това просто става едно шизофренно състояние, това не е демократично гражданско общество, то се занимава с други въпроси, то се занимава с важните за него въпроси, а не с такива провокации”, коментира Командира пред БНТ.

"ГЕРБ не е на власт, за да краде и Бойко Борисов не иска да бъде премиер за 10 месеца или година", обяви на свой ред, депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.

"Мотивите, с които министър-председателя Борисов ще поиска вот на доверие са, защото той не желае да участва в един вот на недоверие от провалили се политици и от хора, свързани с организираната престъпност.

На второ място той иска да стане ясна за хората истината, защото винаги е говорил истината, дори използва други думи и каза: Аз съм играл винаги в истински мачове и за това искам да се разбере, да видят хората кои подкрепят правителствоjf и кои не го подкрепят, и кои искат да се върне тройната коалиция на власт или Първанов да управлява със служебно правителство.

Това са основните мотиви, които премиерът Борисов изтъкна пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Предизвикателствата са основно към Синята коалиция", завърши Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
9
 
17
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Костоффф,затъне ли ГЕРБ ти се дръж за Гоце,защото благодарение на тебстана два мандата...президент.Първия път,не му показа досието на....агент иторпилира кандидатурата на президента Стоянов,втория път му пусна катоопонент,неизбираемия възрастен адвокат от конституц.съд,Неделчо Беронов.
28
2
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 13 години
Пич, слагам ти + въпреки че нали знаеш с цената на какво ги постигна тия работи? Иначе факт - много направи за България. Както и Дянков, но няма да го разберете.
27
7
 
2
 
! Отговори
рон преди 13 години
Ха-ха-ха!Ей,Пич,верваш ли го,а?
26
17
 
10
 
! Отговори
izmoren_mitnichar преди 13 години
Няма как да бутнат ГЕРБ! Не го ли разбрахте... Аман от оптимисти - празни!
25
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ Е1
24
14
 
13
 
! Отговори
200 000 преди 13 години
"Герб" затъва, коментира Командира. Командирът коментира с любезната подкрепа на Майкъл Чорни, състояща се от 200 000 долара!
23
7
 
16
 
! Отговори
до 18 преди 13 години
хахаххаха типични лозунги от соца използват простите гербаджии! Прости комунистически гербави деривати!
22
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ ЗАТЪНАХА ОЩЕ С ПОЯВАТА НА ДЯНКОВ И ЦВЕТАНКО.ЛАКОМИЯ ЗА ВЛАСТ БОИКО ,ЗАГЪРБИ СИНИТЕ И КОСТОВ И НАЗНА4И ЗА МИНИСТРИ ВСИ4КИ НОВОИЗЛЮПЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ.СЕГА БОИКО ЩЕ ЖЪНЕ ТОВА КОЕТО СИ Е ПОСЯЛ.
21
0
 
2
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
...коментара ми беше до номер 14
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ГЕРБ затъва, коментира Командира". Принципно това е добре! Лошото е, че както са ти наредили от по-горе, така ще говориш, Костов. Все пак ти си от приемниците на Луканов - респективно, изпълнител на волята на истинските господари на бившата република и настояще блато България
19
2
 
7
 
! Отговори
Т преди 13 години
до: зов за помощ Абе не ти ли писна да го пишеш тва от вчера 1000000 пъти. Бойко да те не е изнасилил или нещо от сорта та си стоиш тука по цял ден и го повтаряш тва едно и също? Или ти е спрял кранчето някъде,а?
18
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЖАДНИТЕ ЗА ВЛАСТ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ИСКАТ ДА ПОТОПЯТ В КРЪВ НАРОДА НИ ,НЕ С Е ПОДДАВАЙТ Е НА ПРОВОКАЦИЯ ,ОТ БЕЗРЕДИЦИ НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ,ЕВРОПА НАС ГЛЕДА ..... КОМУНИСТИТЕ НЕ ИСКАТ ЕВРОПА ,НЕ ИСКАТ ШЕНГЕН
17
1
 
2
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Я кажи какво точно имаш предвид...или просто ей така си дрънкаш глупости.
16
12
 
47
 
! Отговори
Пич преди 13 години
До редакцията на днес.бг - този човек не се казва "Командира", а Иван Костов. Ако не знаете защото сте малки и глупави - това е човекът, който успя да вдигне тази държава на крака след управлението на Жан Виденов. От една държава с хиперинфлация и фалирала банкова система, България се превърна в стабилна държава с визия за ЕС и НАТО. Имайте уважение към важните фигури в най-новата българска история. Това не ви е Румен Запалката или Гоце.
15
19
 
31
 
! Отговори
Корупция преди 13 години
ГЕРБ - ШОК И УЖАС
14
16
 
23
 
! Отговори
alex преди 13 години
ГЕРБ затъва, едва избълбука от блатото Костофф
13
15
 
39
 
! Отговори
Иван Костов преди 13 години
Костов е най- умният политик в сегашния парламент. Ако Боко Празната Тиква се беше вслушвал в съветите му, нямаше да се стигне до днешната ситуация, но Боко е самоназеяно ченге, което не управлява по правила, а по интуиция и болно честолюбие. ГЕРБ се срива, но по- лошото е, че цените се качват, а доходите спадат.
12
47
 
21
 
! Отговори
ТОН преди 13 години
Борисов е последният възможен влак за България!
11
31
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разквакала се жабата от блатото, където много отдавна потъна. ГЕРБ е на правителн път затова разкудкудяка всички ***.
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧОВЕКЪТ -1 ДОЛАР