Янев: Борисов става само за шеф на НСО

Нямал компетенции да управлява
Обновена: 20 яну 2011 17:26 | 20 яну 2011 17:24,
125
Янев: Борисов става само за шеф на НСО
Снимка: Булфото

„Бойко Борисов има един-единствен ход - да си подаде оставката и да си отиде с мир, а не да предизвика улични протести“. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев по време на дебата по вота на доверие към правителството на Бойко Борисов.

„Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе-долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани”, разгорещи се Янев.

Според него ГЕРБ страда от политическа немощ и няма ясна политическа визия в нито едно направление. По думите му страната ни ще е първата държава от ЕС, която ще банкрутира икономически.

„Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление”, каза още Янев.

„Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарий. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в Третия райх, както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт”, завърши лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Яне Яневвот на доверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янка и Сергейчо!!!
95
0
 
6
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
А Яне Янев и за травестит в Тайланд НЕ СТАВА !
94
0
 
4
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Този определено е за жълта книжка, ако вече не я има . Само се чудя докога Сашо Диков ще дава поле на изява на този *** и по този начин си прогони зрителите от най-спортната българска телевизия. А Яне е КРАСАВЕ - хапче за страх.
93
0
 
6
 
! Отговори
мнение преди 13 години
Изнервена физиономия,къса подстрижка,блуждаещ поглед.
92
0
 
5
 
! Отговори
Ти си ми любимия.... преди 13 години
Яне знаеш ли не те мразя......Даже си много почитан в моето семейство.Любимия анимационен герой си на моя син.След Бъгс Бъни разбира се........До скоро ***.
91
0
 
5
 
! Отговори
Смешно преди 13 години
Яне играеш с обратен гард.......Скри се......Отдавна си минал на другия бряг......Леле и той тръгнал народа да води.Бойко ще те съсипе,а народа ще се радва.Смешен си.
90
0
 
6
 
! Отговори
Яне преди 13 години
А Яне ти задал ли си въпроса за какво ставаш?Бойко поне става за НСО, а пък ти и в чистотата няма да те вземат!Само в Индия дя чистиш ***!
89
0
 
2
 
! Отговори
112 преди 13 години
Ченге
88
0
 
0
 
! Отговори
Моля Ви преди 13 години
Моля Ви напишете във форума какво Ви е първото впечатление като видите горната снимка?
87
1
 
5
 
! Отговори
Яне за лудницата преди 13 години
Яне е за лудницата , а Алексей Петров за затвора!
86
2
 
5
 
! Отговори
петко преди 13 години
Яне, ти ли ще ги организираш уличните протести? Няма да ти стигнат гейовете в страната, баце :) Ще трябва да си поръчаш от братска Турция, но там май преобладават друг тип майстори... Кой знае, може пък това да ти е интимната мисъл :)
85
3
 
7
 
! Отговори
бюро по труда преди 13 години
А от Янев какво става? Мъжка булка?
84
2
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Яне ти и за такъв не ставаш......най ти прилича да возиш тракторчето на връвчица. Господари на ефира избиха рибата снощи:))))
83
3
 
7
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
Що те нямаше на гласуването бе, *** смръдлив А? Нали много лаеше против Борисов? Къде беше миризливата ти педераска мутра тогава А? Видя ли, че и от твоите гласуваха за правителството? Как мислиш дали са ги купили или хората са се осъзнали? Аре бегай у лево.. един виц: Кой блъска повече топки от крака на Бербатов? Брадата на янето.
82
3
 
7
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
да се чюди човек тия с белите престилки как не са го прибрали тоя
81
6
 
22
 
! Отговори
haha преди 13 години
Янето бил казал нещо... хммм... Този пък кой го брои за човек? Мистика!
80
19
 
7
 
! Отговори
Ermenkova преди 13 години
Janeto e sgreshil, Borisov za nishto ne stava!!!!!!
79
7
 
19
 
! Отговори
ranarsa преди 13 години
Не знам Борисов за какво става,но знам,че Яне не става за нищо.Даже за еб.не!
78
3
 
16
 
! Отговори
kaleicho преди 13 години
тоя освен да се свърже кармично със СерГейчо за друго не става...и оня турчин тракториста да го пука по шевовете...пък горканката му "БУЛКА".....
77
4
 
21
 
! Отговори
Луд умора незнае!! преди 13 години
Немъъ такъвъ! УНИКАЛНО луд но и от наглите!!!!!!!! Това просто не е човек камо ли БЪЛГАРИН ,дано чете колко е долюбван от нас!!!