Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тодор Великов е най-големия *** ,който познавам. Купиха го за 3 милиона лева. Единият му син е в САЩ другия в Англия. Когато , го потърсихме за помощ за земеделските стопани ни отговори ,че е в отпуск.
34
4
 
5
 
! Отговори
UnakBalkanski преди 13 години
Е,къде са тези плащачи!!!Дай да изкарам някой лем,че аз така или иначе си пишем у форумо..................
33
1
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 13 години
не е точно така , много хора копират коментарите ми в което няма лошо те трябва да стигнат до повече хора
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 26 БРАТЛЕ ТИ МАЙ СИ ЗАБРАВИЛ 4Е ЖИВЕЕШ В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИ4ЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ-***!КАКВИ ЛИ4НИ ДАННИ КВИ ПЕТ ЛЕВА!
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания...Т.е. заливането с помията на компромата продължава. Този път даже от трибуната на НС. Каквото повикало - такова се обадило. Но от трибуната в НС?А ужким с вота искаха да тушират точно компроматите? А гербавите пускат мюрето си да лее и той помия като Ярето? Отврат!Циркаджии! Ама жалки.И хич не ми е смешно... Отврат!
30
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За съжаление водата в чашата е малко за да измие вонята от така наречения "народен представител" Тодор Великов. Представител е на себе си и на никой друг.
29
15
 
34
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Има една българска мъдрост, че змията като умира най-много хапе.....Точно това се случва в момента с остатъците от ДС и БКП. Спряха им кранчето, секнаха прокарването на руските интереси в страната, подгониха покровителстваните до преди година айдути....Хайде пак червеногледковците да ме опонират, да пишат колко съм заблуден и да обясняват, как Бойко е еди какъв си...
28
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искаме Фидосова да обяви гладна стачка!
27
8
 
18
 
! Отговори
груьо преди 13 години
Това Яне,това Емил,това -всички от този сорт -на едно място и в реката ! Егати отпадъците ! Абе ,не стига, че в момента е народен представител и че друг път през живота му такова нещо никога няма да му се случи ,ами се държи като че ли е хванат от гората !
26
4
 
15
 
! Отговори
Уфффффффф преди 13 години
Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие...Тоя озверял от глад и не може да се контролира :) или по-точно :( Боже, Боже, прости ни и пази България! Като дойдат избори, сами набутваме във властта всякаква ***!Та за какво ще търгуват гласове, бе ***? С "мощното рамо" на Болен Лидеров мнозинството им е в кърпа вързано!Или вие от Яневата вечеринка - на всяка цена трябва да вдигате шум, за да ви забелязват. Утре Парашка щ
25
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Емил Василев съмсем определено не е наред с главата.Намерили са се двамата с Янка.Новите записи които показват как активисти на РЗС вписват лични данни и имена в листите на подписката направо са ги побъркали.Когато Цецка го каза това по БТВ Янка направо превъртя и излезе с крясъци от студиото, значи наистина е вярно!Как е възможно някой да ми вземе трите имена и ЕГН и да ги използва без мое знание като при това фалшифицира и подписа ми?!
24
8
 
21
 
! Отговори
Цокова преди 13 години
Сашо Диков повтори няколко пъти момента с изливането на водата. Дано е проумял на какви *** дава форум на клюкарските им изяви по Канал 3. Явно членът на РЗС искаше да спре четенето на писмото, защото в края Великов обеща да съобщи името на човека, който Яне искал да подкупи. Какъвто председателя, такива и членовете - ***. Сашо, развали телевизията с тези жълти предавания.
23
1
 
16
 
! Отговори
Радомирецо преди 13 години
До Пешо от Перник;Взимай винкело и пред парламента!
22
2
 
9
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ако питаш ме и *** не ни трябват,з ащото само ги храним а те се множат!Тез хубавото им е, че си сотавят константен брой!
21
0
 
8
 
! Отговори
sram преди 13 години
i takiva iskat da vodjat stranata ni napred? varvarite sa bili po-vazpitani!
20
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво г-н Василев , най - накрая една мъжка постъпка в този парламент. Да му е честита банята на Тошко-вонята.
19
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предлагам парламентарните заседания да се излъчват постоянно по Канала, бтв и всички кабеларки, та домакините да не гледат турски сериали, а бг реалити сеири!
18
4
 
70
 
! Отговори
ПЕШО ОТ ПЕРНИК преди 13 години
НАРОДЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ *** В ПАРЛАМЕНТА!НА МАЛКА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ ПОВЕ4Е ОТ100ДЕПУТАТИ НЕ СА НЕОБХОДИМИ!
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тошко , Тошко - вониш
16
4
 
35
 
! Отговори
браво!!! преди 13 години
Аплодисменти за Емо от първа група при целодневна детска градина "Палавото депутатче"! Да са ни живи и здрави и най-вече да си ходят по родните места и да създават законодателства само и единствено в семействата си, че иначе жална ни майка...