Борисов не помни да е пращал ЕГН-та

Истинските разговори били по-къси от публикуваните
Обновена: 28 яну 2011 16:31 | 28 яну 2011 14:51,
243
Борисов не помни да е пращал ЕГН-та
Снимка: БТА

"На ден водя стотици разговори". С този аргумент премиерът Бойко Борисов блокира всички журналистически въпроси по конкретиката в разговорите му с шефа на митниците Ваньо Танов.

По отношение на първия – от 13 март 2010 година, когато призовава да не се „закача” Мишо Бирата, Борисов е категоричен, че не може да си спомни дали е казал точно тази фраза.

Същото е и с второто, шуробаджанашко СРС. Докато Ваньо Танов отлично си спомни, че не е набирал ЕГН-та, шефът му Борисов не може да се сети дали му е изпращал такива на SMS.

На това разчитали и противниците, че няма с какво да се сравнят публикуваните записи.

„Всичко, което се променя в изреченията – те разчитат, че никой не си го спомня. Понеже няма носител, с който да се сравни – те разчитат на това”, посочи премиерът. Борисов обаче си спомни разговора с футболиста Вучката на игрището за футбол.

Футболният му партньор се оплакал: „Абе, шефе, толкова време съм на аерогарата – ти дойде и ме махнаха”. По тази причина самият Бойко Борисов подозира провокация.

Премиерът изключи възможността Вучката да е уволнен, защото играе на мач в работно време. Игрите били и по време на предишния мандат.

Още по темата

Бойко Борисов отново намеси името на Георги Първанов в конспирацията срещу него. По думите му тонът за атаката е бил зададен още когато държавният глава реши да публикува стенограма от разговора си с финансовия министър Симеон Дянков.

„Начинът, по който и той, и БСП се опитват да ги използват – за мен е красноречив, че стоят зад тях. Те не биха говорили неща, които не са проверени”, заяви премиерът. Той очаква войната да продължи поне до изборите.

Малко след края на изявлението си премиерът Бойко Борисов публично демонстрира в кулоарите на НС съпричастност към съдбата на обикновените хора.

Лично се наведе, за да помогне на телевизионен оператор, който се спъна заради блъсканицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
12
 
! Отговори
Salvatruca преди 13 години
Каква работа да вършат?Те изобщо вършат ли нещо?Ако имах възможноста бих ги питал не ги ли е срам да си взимат заплатите.Не само тях но и другите и тези преди тях.Искам да благоря на всички вас че с данъците които плащате правите възможно всичко това в тази държава да се случва.Следващият път когато ходите да гласувате мислете с главите си а не с патките.
208
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!
207
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе Бойко е страхотен, той е човек от народа, не се големее като другите префънцунени гейзери, които блеят благо, но крадът и със задните си части. Вместо СРС-та да миксират, червените да се стягат и да възродят партизанското движение, сега вече има кашкавал "Стара планина" - няма да стоят гладни.И да си седят там в гората, че хората им писна от тия префинени крадци, които ограбиха страната ни, както и турците не са ни грабили. То това тяхното си беше комунистическо робство.
206
4
 
2
 
! Отговори
gorskiq преди 13 години
Zashto ne izkarvaha SRS- ta na prednite, koito razsipaha darjavata, zashto ne gi oatavqt horata da si varshat rabota?
205
2
 
19
 
! Отговори
като при Тошо преди 13 години
Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и ***! Може да набираш егене, ама си от нашите - ченге!
204
3
 
25
 
! Отговори
48 преди 13 години
СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА НИКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ.ЛОГИЧНО Е ДА СИ ПОДАДЪТ ОСТАВКА И ИЗВЕНЯТ .НАРОДА Е КАЗЪЛ ЧЕ НЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО СТАВА ***..
203
20
 
7
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
ПОЖАРНИКАР ПОЖАРНИКАР ,АМА ПОДГОНИ ТРАКТОРИСТИТЕ С ГОЛЕМИЯ СИ МАРКУЧ,А ДРУГИТЕ ИМ СЛУГУВАХА,ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПАРИ,20 ГОДИНИ...
202
0
 
8
 
! Отговори
boiko,boiko преди 13 години
MI TI KVO POMNI6 OT VSI4KO KADETO SI OBE6TAL. NI6TO NALI BATCE???
201
0
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
Абе, "галактика", от известно време попадам на твоите писания. Все *** въпроси задаваш, що така?
200
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Млад ГЕРБep Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО
199
15
 
3
 
! Отговори
дебел уй преди 13 години
на червените *** им харесва да им е ватре червения Х.Й
198
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Б.Б. е един РИМЕЙК , една кавър версия на Тошо, в 2010 година....Лош и закъснял дубликат , модел 2010 -та ...
197
3
 
5
 
! Отговори
ЕГН преди 13 години
Ако е пратил егн-то написано на обратно? Пак ли е смешно да напибираш егн?
196
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тези утепляци вече не мога да ги понасям!!!!Няма ли да се скрият някъде,още повече,че са с амнезия????
195
2
 
3
 
! Отговори
РАХНИ преди 13 години
за туй не помнииииииииииииииииииии многооооооооооооооо говориииииииииии ,ква беше тяяяяяяяяяяяяяяяяя ,ква станаааааааааааааааааааа
194
12
 
5
 
! Отговори
Дон Румата Есторски преди 13 години
За съжаление алтернативата е отново триглавата коалиция от Украински гей, Турчин и Мадридския крадец. То на българина главата не увира. Не му стигнаха Лукановата зима със измиращи бабички по опашките, Беровото сламено правителство когато червените създадоха мафията, Жан Валжановото правителстсво с целенасочения фалит на банки и окончателното ограбване на спестяванията на народа, Симовото управление на корупцията и заменките, Триглавата коалиция-квинтесенцията на корупцията и тоталното ограбване
193
3
 
39
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Няма такава наглост и безмозачност Докога ще търпиме тази *** да се подиграва с българите.Изгониха ни децата в чужбина а нас ще ни изтребят с глад и мизерия.Няма ли наи после да се освободим и от това робство.
192
5
 
43
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
този още ли има очи да се показва пред хората?!
191
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2009-та година.По време на един от поредните митинги на новоизлюпената партия ГЕРБ, един *** оркестър решил да отиде да свири на проявата. Изпратили те човек при Б.Борисов, Ц.Цветанов и Ц.Цачева да се разберат за парите...След 10 минути оня се връща:"Ни става казаха щом си свирил ино времи на комунистите ... на нас не мой""А бе, *** що не излъга бе""Как да излъжа, бе е същити познават ***"
190
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Край реших - ще гласувам за ГЕРБ - писна ми от тия *** от БСП!