Като комунист мълчал Цветанов

Пред депутатите отговарял неубедително за СРС-тата
Обновена: 3 фев 2011 14:52 | 3 фев 2011 07:00,
251
Като комунист мълчал Цветанов
Цветнов на изслушването му в парламента. Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов мълчал като комунист на разпит. Такова мнение изрази депутатът от БСП Кирил Добрев, след като снощи избраниците от вътрешната комисия изслушаха Цветанов за контрабандата у нас , както и за СРС-та, приложени спрямо шефа на митниците Ваньо Танов.

По думите на Добрев на почти всички въпроси министърът отговарял неубедително, заявил, че не е запознат и с информацията от СРС-та за Танов.

Още по темата

МВР шефът отрекъл също така да е знаел за натиск върху Танов и сина му, за което митническият шеф се оплака само седмица по-рано пред депутатите от същата комисия. 

Левите смятат, че основанието за прилагане на СРС-та спрямо Танов е вътрешното противоречие между Митниците и МВР.

Червените останали недоволни и от факта, че Цветанов не можал да отговори какво е нивото на контрабандата у нас за 2009 и миналата година.

Недоволни от препитването останали и сините.

Според депутата от "Синята коалиция" Йордан Бакалов Цветанов не е изпълнявал контрол над използването на СРС-та във МВР.

Веднага след снощното изслушване на вицепремиера стана ясно, че до 10 дни парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства ще излезе с окончателен доклад по проверката на огласените разговори на висши държавници.

Шефът на комисията Явор Нотев поясни, че за изслушване по темата е поканен и главния прокурор Борис Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
27
 
6
 
! Отговори
до 195 преди 13 години
Я кажете имало ли е правителство досега преди да дойде Герб което да не дрънчеше отвсякъде и да се тресеше от корупция ? Това и Европа го каза и ни спря парите. Така че точно вие дето окрадохте държавата всички до сегашни политици не вирете нагли мутри!
195
16
 
5
 
! Отговори
змей преди 13 години
Много правилно.Започнеш ли веднъж да отговаряш на анонимки влизаш в тяхната игра,където комунистическата мафия диктува правилата и няма край.Получава се една спирала.Ако някой има въпроси да застане открито и да ги зададе,а не да се промъква зад гърба на човека с каскета и черния балтон.
194
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голям страх ги тресе всички предишни властници от Цветанов затова е воят.....Но Цветанов е добър ,много добър и затова не го траят защото много рови....
193
20
 
9
 
! Отговори
за 179 преди 13 години
Ще ви се , другарчета служебно правителство, но п-Резидента Ви е зает да спасява себе си.........Що не направите един митинг да се преброите ? Ами срам ви е -журналистките ще са повече от вас :)))
192
2
 
20
 
! Отговори
до 178 преди 13 години
Ей прасе, още утре отивам но и там не ни искат такива измършавели и гладни. Там поне се знае кое колко струва и кой колко взима, и цените са фиксирани и не се менят ден за ден в полза на капиталистити. Има и стандарти на храните , а не като тук - само соя, сухи млека и ***, това ядем ние. Не знам какво толкова ти харесва в този безпорядък, беднотия и мизерия в ковто живеем?
191
19
 
6
 
! Отговори
St преди 13 години
Отново се убеждавам, че само ***(комунисти) пишат кометрати в тоя сайт !
190
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Постоянно се тиражира в публичното пространство твърдението, че запис между председателя на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова и шефа на митниците Ваньо Танов (разговорът беше огласен в писмен вид, но запис така и не бе изваден - б.р.) не е имало и защо не почнем разплитането на този случай. Аз с доста голяма сигурност знам, че такъв запис няма, няма магнитен носител", каза днес Тодор Великов.Според него, ако питат Янев, той сигурно ще каже, че записът е откраднат.Великов коментира и как изведнъж е изчезнал джипът на Янев с 9 флашки. "Трябва да се вдигне завесата с тези мистериозни флашки. Сега се оказа, че чантата с изчезналите вещи от джипа на лидера на РЗС е върната от клошар, но без флашките", посочи депутатът.
189
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Право куме...Цялото управление на ГЕРБ се срива, пошлостта дрънчи за криза! Дата: 03-02-2011 10:26 Читатели : 12Всичко се прави, за да се спаси лицето на един министър, всички бягат от отговорност. Каква зърнена криза на страна-производител? попита днес по Нова ТВ лидерът на ДСБ Иван Костов. Когато се бяга от отговорностите на властта, това демотивира всички останали, смята Костов.Всеки човек е важен, коментира той случая в Горна Оряховица, ние не сме принадлежни към културната система, която погазва човешкото достойнство. А този проблем не се решава, НС бяга от него, крият съдебно-медицинската експертиза, за да се спаси лицето на един министър, в случая Цветанов, коментира Костов.Според него, преди Цветанов да съди хората, е трябвало да се позове на истински компетентните, като съдебен медик, например. Това е пълно опошляване на нещата, това е гавра, тържество на пошлостта и колкото повече се говори по-него, толкова по-зле. Няма държава, която да върви напред при такова положение, констатира Костов.Цялото управление на ГЕРБ се срива в тази плоскост, добави той. В момента, в който кажеш истината за България, започват да те атакуват, добави лидерът на ДСБ. Крупен монополист има в областта на зърното и очевидно има картелно споразумение, при което картелът е вдигнал цените повече от 3 пъти, а световната цена от януари м.г. се е вдигнала със 100 долара. Нашата цена превишава на практика световната, съобщи той. Това е абсурд и пълна безотговорност. Каква зърнена криза в страна-производител! Това е пошлостта, тя дрънчи за криза!Да каже Борисов кой е виновен за това, призова Костов. Защото според него българинът е 20 пъти по-беден от американеца, а плаща цена на хляба, равна на тази на американеца, за да може едни хора да правят големи пари. Ако правителството атакува мощно този сектор, ще се справи веднага, сигурен е Костов.Ние сме се превърнали в основен противник на ГЕРБ във властта по места и аз не съм го разбрал, констатира Костов, който обикалял из страната. Никой не се занимава с червените кметове, основен противник са им сините. Отношенията между ГЕРБ и Синята коалиция с всеки изминал ден стават все по-лоши- вероятно ни фиксират като сериозен опонент на следващите избори. Това няма да стане. Властта не е дадена, за да се мачка политическия противник, злоупотребявайки с властта. Но ние не сме противници, а конкуренти, обясни той.Има страх от един вътрешен министър и вицепремиер - този страх е типичен за полицейската държава. Като европеец най-силно ме възмущава полицейския произвол и насилието, констатира Костов. Време е да се опомним и да се сетим, че сме граждани, каза той. Основният начин, по който мафията манипулира хората, е страхът и когато управляващите започнат да използват такива средства, те заприличват на нея. Демократична държава ли е тази, която подслушва половината си население, попита още Костов.
188
6
 
28
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Браво, ЦеРеЦецо! Мълчи като дупе; докато има *** да ти вярват и да викат УРА на Боко...
187
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като комунист мълчал Цветанов.Страх го е да си отвори устата - щото само лъжи ще излезнат.Голяма излагация , огромна
186
9
 
10
 
! Отговори
Мая преди 13 години
Не обиждайте комунистите. Те заслужават уважение и почит.
185
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо има всички качества на комунист-ограничен,простоват,крадлив и лъжлив,а това са все качества харесвани от,как беше казано-ние сме много малък народ,но за това пък много ***.
184
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Като комунист мълчал Цветанов"--- защо КАТО?
183
4
 
33
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Наистина сме прекалено търпеливи, тея се усраха до ушите.Предсрочни избори,време е за тях. Нека ви кажа, аз имам мозък, но не съм от БСП, просто умея да мисля самостоятелно.Цветанов е нарушил закона за СРС-тата:Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства,извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство,се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.Няма изключения
182
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много правилно е мълчал Цветанов! Няма да започне да се унижава пред групичка хомосексуалисти и крадци! Той е вътрешният министър избран от народа и народът стои зад него!Не Цветанов да им отговаря на тия нещастници, а те на него трябва да отговарят за престъпленията им!
181
3
 
32
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Нали я знаете онази приказка : Защо "КАТО" - само за благозвучие ! ! !Та той си е ИСТИНСКИ комунист тоя Цветанов ! При това второ или трето поколение !А и какво да каже за тия СРС-та !? Като до ушите е затънал в акита !Но иначе , търпелив народ сме - ако беше някъде другаде , тоя *** , досега пет пъти да са го изгонили ! ! !
180
3
 
27
 
! Отговори
набор преди 13 години
Какво стана с дядото на премиера - убит след 9 септември 1944 година?Май е убит като комунист от фашистите.
179
4
 
9
 
! Отговори
До 178 преди 13 години
Не си Прасчо,готова *** си.
178
3
 
40
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
Докато ни управляват хора с прякори:мултак,шестак,тиква,мозък,пица и пр. и пр. ще сме най-най,от зад на пред...Време е за равносметка-ОСТАВКА ! Ходете си с добро.
177
6
 
10
 
! Отговори
ицо преди 13 години
Атака Прасчо,те се пенят щото вече им е тясно около вратовете.