Като комунист мълчал Цветанов

Пред депутатите отговарял неубедително за СРС-тата
Обновена: 3 фев 2011 14:52 | 3 фев 2011 07:00,
251
Като комунист мълчал Цветанов
Цветнов на изслушването му в парламента. Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов мълчал като комунист на разпит. Такова мнение изрази депутатът от БСП Кирил Добрев, след като снощи избраниците от вътрешната комисия изслушаха Цветанов за контрабандата у нас , както и за СРС-та, приложени спрямо шефа на митниците Ваньо Танов.

По думите на Добрев на почти всички въпроси министърът отговарял неубедително, заявил, че не е запознат и с информацията от СРС-та за Танов.

Още по темата

МВР шефът отрекъл също така да е знаел за натиск върху Танов и сина му, за което митническият шеф се оплака само седмица по-рано пред депутатите от същата комисия. 

Левите смятат, че основанието за прилагане на СРС-та спрямо Танов е вътрешното противоречие между Митниците и МВР.

Червените останали недоволни и от факта, че Цветанов не можал да отговори какво е нивото на контрабандата у нас за 2009 и миналата година.

Недоволни от препитването останали и сините.

Според депутата от "Синята коалиция" Йордан Бакалов Цветанов не е изпълнявал контрол над използването на СРС-та във МВР.

Веднага след снощното изслушване на вицепремиера стана ясно, че до 10 дни парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства ще излезе с окончателен доклад по проверката на огласените разговори на висши държавници.

Шефът на комисията Явор Нотев поясни, че за изслушване по темата е поканен и главния прокурор Борис Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
23
 
! Отговори
Ушев Цецо преди 13 години
Защо "като"?
155
8
 
11
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Това някой от БСП да обвини друг, че бил КОМУНИСТ, ми звучи същото, като ***, които се обиждат един друг на "***".
154
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Велика глупост" - "Цветанов-президент" ...
153
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Кирил Добрев нали го бяха хванали с едни куфарчета пари да пренася по време на ембаргото? Че и колата май беше крадена. Абе личи си отдалеч, че има опит човека:) И какви смислени заключения направил само...
152
18
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Да попитам 12 палчета надолу по коментара ми за Кирил Добрев какво значат.Че той не е пренасял в 'далечната'1997 куфарче с пари от Сръбската граница.Че Серго не е безработен украинец,че Янев не е слуга на Трактора,че Доган не е доносник......кое по-точно не е истина??
151
7
 
27
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ГРОБ Е МАФИЯТА.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
150
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не човек а ламаринка просъска агента фашист!Сус бе бате -Комунист!
149
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВСИЧКИ ПРОТИВ ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ,МАФИОТИ ИЛИ ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ ОТ ТЯХ
148
8
 
8
 
! Отговори
Кирил преди 13 години
До бърз крайИ каква е алтернативата?
147
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Аз може да съм прасе,но имам и морал и чест"Ти с морал и чест? Хахахаха ... как само лъжеш, като закоравял гейбер!Сигурно заради морални подбуди, пишеш под хиляда ника. Даже от време на време малки псевдо-диалози си разиграваш във форума, моралисте! Хахахаха ...
146
14
 
6
 
! Отговори
goce преди 13 години
Тъй - като РП казваше, че чувал клюките по градския транспорт в Плевен, нека тогава да започва да бяга след някой плевенски трамвай ! Трябват серизони тренировки и не трябва да се пуши нищо ! Иначе няма как да стане добър спортист и да бие Цецо на 800 метра бягане ! Спортът допринася и за възпитанието на човек като личност . Чрез спорта се премахва излишното напрежение и респ. негативната енергия . А защо пък на РП не му дадат направо една виза за Япония ? Има какво да научи от японците , културата и бойните им изкуства, нали ? А може и да се превъзпита от БУДА ?
145
3
 
30
 
! Отговори
До 147 преди 13 години
Остави тази стара песен за БСП.Значи щом не викаме ,,Само ГЕРБ,, и сме от старите комунисти,а ВИЕ сте новите.Така ли?
144
3
 
11
 
! Отговори
горуня преди 13 години
Хм...комунист на разпит. Много ги знаете..
143
11
 
8
 
! Отговори
до 140 преди 13 години
Анонимния,с червен лак ли си?Или в месечен цикъл...Аз може да съм прасе,но имам и морал и чест,за разлика от червените шапчици дето тичкат по сайтовете да носят на Баба си.....А пари не вземам,просто не обичам комунистите
142
2
 
12
 
! Отговори
KALT преди 13 години
До тихо Цецо отронил:Хей приятел, не искам точки, а когато се върна тук да не заварвам все по голяма мизерия, и отчаяни хора. Долната комунистическа банда докара собствения си народ до отчаяние. Клел съм се пред Българското знаме и това е до живот.
141
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЛШЕВИШКИ МАНИПУЛАЦИИ И МРЪСОТИИ СЕ ПИШАТ ТУКА..САМО ГЕРБ.....БСП Е МЪРТВА
140
18
 
8
 
! Отговори
rhiad преди 13 години
Преди 2-3 години "Щурците" имаха юбилеен концерт в София и в самия му край получаваха цветя от различни политици и популярни личности. Щом обявиха, че най-големия кош с цветя е от изпълняващия длъжността кмет на София ББ всички го освиркаха бурно. Тогава ми мина през ума, че няма начин ББ да спечели кметските избори (спечели ги с мнозинство). Сега ББ е министър-председател и по същия начин ГЕРБ ще спечелят и следващите избори, независимо от лай-кучките във форумите.
139
3
 
17
 
! Отговори
Ян Хус до 135 преди 13 години
До Държавна тайнаНаучих го съвсем случайно. Някой ми звънна по ЕГН-то...
138
17
 
7
 
! Отговори
до киро преди 13 години
Нямат Кир......морал.Имат големи усти и наакани дупета,ама кво ли си викат,той /народът/ Жан Виденов забрави,та нас ли ще помни,дето пренасяхме куфарчетата от Милошевич
137
2
 
11
 
! Отговори
Obamos преди 13 години
Да мълчи, те вече му разкриха картите. Сега сложили учители по математика на границата. Това минава всякакви граници. разкриха го в 7plus 7. net