До 10 дни разсейват мъглата със СРС-тата

Получихме информация, която ни удовлетворява, обяви Явор Нотев
127
До 10 дни разсейват мъглата със СРС-тата

До десет дни парламентарната подкомисия за контрол на специалните разузнавателни средства ще излезе с готов окончателен доклад по проверката на огласените разговори на висши държавници, обяви председателят й Явор Нотев.

Това стана ясно след проведено заседанието на подкомисията за контрол на СРС-та, на която бяха изслушани министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и председателят на ДАНС Цветлин Йовчев.

"Получихме информация, която ни удовлетворява", посочи Нотев и поясни, че комисията е поканила и главния прокурор Борис Велчев.

Още по темата

По думите на Нотев в заключителния доклад на подкомисията по СРС ще бъде заложено и заключение по случая с изнесените от Цветан Цветанов декласифицирани разговори на лекари от болницата в Горна Оряховица.

След изслушването си самият Цветан Цветанов не говори много и коментира основно проблемите с контрабандата, като подчерта, че "се предприемат допълнителни мерки постоянно".

Помолен за по-конкретен отговор, Цветанов поясни, че е отговорил на въпросите, зададени му от народните представители, но отказа да даде по-конкретна информация, тъй като изнесеното било класифицирана информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Г-н Нотев, за какво са Ви 10 дни, след като тъй или иначе просто ще прерзкажете това, което вече е публично казано от министър Цветанов. Експертизата от БАН, ако я чакате ... То няма нужда, ние знаем каква ще е. Та само преди няколко дена във вестниците циркулираше статия "Бойко спаси БАН". Ако Ви трябват 10 дена, за да наизустите казаното от министър Цветанов и Прокурор Велчев, то няма проблем да го прочетете ... Ще Ви разберем, ако не можете, дайте на г-н Сидеров той поне да чтете може.
97
0
 
1
 
! Отговори
чакащ в мъглата преди 13 години
попаднах на една експертиза в mediafire/?kncd2b1si2xcl1oкъдето се опитват да обяснят че СРС-та са фалшиви. убеден съм Цв. Цв. и тази комисия чакат екпертизата на МВР и БАН.
96
0
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Лошо е, когато министър е хванат в лъжи нееднократно; министър, нарушил законите на тази страна като недекларирани доходи и имоти; министър, който превишава своите правомощия и превръща държавата в полицейска! Още по-лошо е, че правораздавателните органи - НАП, прокуратура и т.н. доказват с всяка своя изява по медиите, че прикриват явните лъжи и неправомерни действия на вътрешния ни министър! Тогава изобщо за каква държава става дума - за държавата на Цветан Цветанов ли?
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници.Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи.Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата.Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери.ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.КАКВИ ФЛАШКИ , КАКВИ 5 ЛЕВА , ДА ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ Е НАЙ-УДОБНОТО МЯСТО И ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЕЧЕЛИВШ ОТ СКАНДАЛА С РАЗГОВОРИТЕ ТАНОВ-БОРИСОВ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТО Е ЯСНО.
94
0
 
7
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Ква мъгла бе. Мъглата е в главата на ГЕРБ и телевизиите които ги подкрепят. И малките деца разбраха, че СРС-тата са автентични и не са извършени от никой освен от МВР. а относно тези думи:" тъй като изнесеното било класифицирана информация". а СРС-тата от случая в Горна Оряховица не бяха ли класифицирана информация, нещо много странни идеи имаш за класифицирана информация, кога не ти изнася е класифицирана когато ти изнася не е.
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"До 10 дни разсейват мъглата със СРС-тата" - аз не вервам, че докато МЪГЛАТА в България не се разсее, ще се разсее мъглата със СРС-та. Требе да духа бая вятър докато разсее мъглата.
92
1
 
9
 
! Отговори
9999 преди 13 години
НА ТИКВАТА МНОГО МУ ДРЕМЕ НА *** КАКВО ИСКАТЕ ТОЙ ДА Е ДОБРЕ
91
1
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
До 98 Болен мозък си пиленце! Много си изперкал ама не те виня! Нормално е за БГ! Ако искаш да знаеш истината- това в БГ си е най-обикновено КОМУНИСТИЧСКО УПРАЛЕНИЕ! Въобще не искат дда бягат младите щото им трябват за да им работят! Дори и внасят българи от Македония и Молдова! А и чалгата спонсорираха с тази цел дори С МНОГО ***! За да не могат младите да се приобщават в Европа и Белия Свят! Никога в ЦЯЛАТА история на България (дори и под "турско" 500г) не са се мятали толкова гюбеци!
90
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига вече бе тикви. Цялата работа е да изгонат младите от БГ, а останалите да очистат. ***, безработицата, безправие, шуробаджанащината и т.н са само част от лостовете, с които ни гонят от държавата. Ще попитате каква е крайната цел. Крайната цел е преминаването на собствеността в чуждестранни ръце, и един ден пенсионерите от запад да ги разполагат тук да си изкарват старините. Останалите в БГ ще бъдат просто обслужващ персонал- роби- слуги или както искате го наричайте. ТОВА Е ПЛАНА !!!!!
89
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече и кучетата в Европа разбраха, че записите са истински, само главният прокурор се прави на ударен. Ще видим какви трици ще изровят
88
15
 
6
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Има ли НОРМАЛЕН човек дето да се интересува от простотиите на Путарашкова и тези на Иван Костовия пудел - Дачков? За журналята няма ли по-сериозни теми ами денонощно ни занимават с флашките и вибратора на Яне?Не им ли е ясно че хората имат много по-сериозни проблеми и не се интересуват нито от композиторите нито от изпълнителите на песничките за СРС-тата. Не стана ли вече ясно на червената отврат, че експертизата дори да беше марсианска нищо няма да промени.КЕРВАНА СИ ВЪРВИ А ДРЪГЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ *** ОСТАНАХА БЕЗ ГЛАС ОТ ЛАЕНЕ.
87
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ !!!
86
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, умници такива, докато се цепите на 'такива' и 'онакива', *** съвсем ще ни превземат! Стига вече разцепление:Един народ съдбата изковава.Българите в меча се кълнатот стремето на своята държавате народът на Кубрат.И тоз народ прегърнал е земята,от Слънцето орисана по духза зидовете тежки на България,посяти от духа на Аспарух.
85
4
 
10
 
! Отговори
PARIS преди 13 години
ES znaqt че границите ни са комунистически и са по добри от техните.Френския депутат каза на народа си който ни поддарга че няма да ни пуснат в шенген защото ще трябва да ни пуснат в централния компютър а ние още имаме комунистически агенти,корумпирани полити и мафия.Така че боко да престане да ви лъже а да ви обясни защо той които уж не е комунист работи с агентите и той които има армия и полиция в ръцете не може да се справи корупцията и мафията в БГ.Истината боли затова ли ми слагате минуси?Ами хората ги е страх на почивка да дойдат.Отворете си очите,за вашо добро е,аз никога няма да се върна в БГ
84
1
 
15
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.ПРИЗНА СИ ЗА РАЗГОВОРА И ЗАЯВИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА МУ БИЛ КАЗАЛ. КОСТОВ ГО СМЪМРИ, ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛ.СЛЕДВА ВОТ НА ДОВЕРИЕ ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА.
83
3
 
14
 
! Отговори
Цецо Микрофоня преди 13 години
Цецко мълчал като комунист на разпит :)Чичее що не говориш бре, а как дишаше в микрофоня ?
82
4
 
6
 
! Отговори
revlio преди 13 години
все едно ми е кои с кого се е подслушвал коя група от мошенници от дс е направила мръсно на другата *** трябва да си ходят Бойко има своя шанс но времето му тече като изтече и аут египтяните си правят протести ни е си гласуваме нови спасители вчера спорихме и стигнахме до извода че това не е чак толково лошо ДО ТОЛКОВА НИ СТИГА СМЕЛОСТТА кат не ставаш НОВ просто си ТРУП политически и НОВ и нов и това е наказание ДА ТЕ КАЧАТ НА ВЪРХА И ПОСЛЕ В КАЛТА .... ВРЕМЕТО ТЕЧЕ.ТЕЧЕ.ТЕЧЕ.ТЕЧЕ.
81
2
 
6
 
! Отговори
PARIS преди 13 години
do 68ES znaqt че границите ни са комунистически и са по добри от техните.Френския депутат каза на народа си който ни поддарга че няма да ни пуснат в шенген защото ще трябва да ни пуснат в централния компютър а ние още имаме комунистически агенти,корумпирани полити и мафия.Така че боко да престане да ви лъже а да ви обясни защо той които уж не е комунист работи с агентите и той които има армия и полиция в ръцете не може да се справи корупцията и мафията в БГ.
80
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия гейрбаджии се оказаха супер пословично некадърни.
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И след мъглата - пак мъгла

Спонсорирани публикации