Като комунист мълчал Цветанов

Пред депутатите отговарял неубедително за СРС-тата
Обновена: 3 фев 2011 14:52 | 3 фев 2011 07:00,
251
Като комунист мълчал Цветанов
Цветнов на изслушването му в парламента. Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов мълчал като комунист на разпит. Такова мнение изрази депутатът от БСП Кирил Добрев, след като снощи избраниците от вътрешната комисия изслушаха Цветанов за контрабандата у нас , както и за СРС-та, приложени спрямо шефа на митниците Ваньо Танов.

По думите на Добрев на почти всички въпроси министърът отговарял неубедително, заявил, че не е запознат и с информацията от СРС-та за Танов.

Още по темата

МВР шефът отрекъл също така да е знаел за натиск върху Танов и сина му, за което митническият шеф се оплака само седмица по-рано пред депутатите от същата комисия. 

Левите смятат, че основанието за прилагане на СРС-та спрямо Танов е вътрешното противоречие между Митниците и МВР.

Червените останали недоволни и от факта, че Цветанов не можал да отговори какво е нивото на контрабандата у нас за 2009 и миналата година.

Недоволни от препитването останали и сините.

Според депутата от "Синята коалиция" Йордан Бакалов Цветанов не е изпълнявал контрол над използването на СРС-та във МВР.

Веднага след снощното изслушване на вицепремиера стана ясно, че до 10 дни парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства ще излезе с окончателен доклад по проверката на огласените разговори на висши държавници.

Шефът на комисията Явор Нотев поясни, че за изслушване по темата е поканен и главния прокурор Борис Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
5
 
17
 
! Отговори
Желев преди 13 години
,,Мълчал като комунист,,.А като какъв да мълчи ? Не е ли комунист ?
135
4
 
17
 
! Отговори
ники преди 13 години
Защо КАТО,та той си Е потомствен комунист.
134
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Че що да не царува Боко...питам аз...В царството на слепите Едноокия е цар"Прасчо, недей свински работи да правиш!Хората ти плащат щедро за услугите, а ти започна да приказваш, че били полуслепи!
133
3
 
20
 
! Отговори
По-по-най преди 13 години
Бойко е по-умен от Цецо. Бойко поне е ЧЕЛ "Винету", а Цецо само е разглеждал илюстрациите към книгата.
132
3
 
18
 
! Отговори
ххххххххх преди 13 години
ами че той си е комунист бе, нищо ново не казват
131
20
 
10
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Този Кирил Добрев не го ли бяха хванали с един куфар долари на сръбската граница.Тези хора нямат ли морал?
130
4
 
18
 
! Отговори
държавна тайна преди 13 години
до Ян ХусЯн Хус, внимавай в картинката! Ти издаваш държавна тайна, че Цветанов е с ограничени умствени способности!
129
7
 
25
 
! Отговори
бърз край преди 13 години
По-добре бърз край на тиквения герб, отколкото безкрайна мъка с тях!
128
4
 
30
 
! Отговори
Ян Хус преди 13 години
Би следвало заседанията на Подкомисията за СРС-тата да се излъчват по телевизията. Повече от ясно е, че там не се разглежда нищо секретно. Фактът, че Цветанов е с ограничени умствени способности, не представлява квалифицирана информация.
127
20
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Кирил Добрев,тоя измамник почна да излиза от всяка консерва и да дава мнение.Като беше пощаджия той мълчеше ли или всичко си разказа за онези 230 000...Вижте опозицията,безработен Украинец с Баба си,Турчин доносник,Тракторист със счупен Трактор,Политикономист на сянка...Че що да не царува Боко...питам аз...В царството на слепите Едноокия е цар
126
3
 
30
 
! Отговори
Зле сме ! преди 13 години
Нищо добро не очаква България с тези комунисти милиционери на власт.Няма нормален човек, който да не вижда, че обедняхме.Животът ни стана по-несигурен.Спрели отвличанията на милионерите. Ок, ама мен това не ме засяга, защото съм обикновен човек и мен никой не иска да ме отвлича.За мен е по-важно да имам работа и да могада си издържам семействот. ГЕРБ продължиха и дори засилиха политиката на ГЕНОЦИД спрямо народа ни !
125
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Аз лично на Р. Петков бих му повярвал тогава и само тогава, когато бие Цветанов на 800 метра бягане ! Всеки има право да вярва на когото си иска ! Нека Р. Петков да започва да тренира и да победи спортменски Цветанов в тази дисциплина !"Хахахаха ... ей с такова мислене гейберите управляват страната.
124
1
 
33
 
! Отговори
продава се преди 13 години
Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници.Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи.Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата.Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери.ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.КАКВИ ФЛАШКИ , КАКВИ 5 ЛЕВА , ДА ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ Е НАЙ-УДОБНОТО МЯСТО И ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЕЧЕЛИВШ ОТ СКАНДАЛА С РАЗГОВОРИТЕ ТАНОВ-БОРИСОВ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТО Е ЯСНО.
123
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Избираме ЦЦ за президент и се отърваме от него!
122
2
 
6
 
! Отговори
Тихо Цецо отронил преди 13 години
до KALTПрав си, така е! Получаваш точка!
121
13
 
4
 
! Отговори
goce преди 13 години
Като за начало Р. Петков трябва да откаже цигарите, които пречат на спортистите ! А като откаже цигарите, ще допринесе и за намаляване на контрабандата на цигари - пазарна иконимика ! Ако няма търсене на цигари, няма да има и контрабанда, нали ?!
120
20
 
3
 
! Отговори
goce преди 13 години
Какво означава АРОГАНТНОСТ ? Това положителна черта ли е или е отрицателна ?Кой използваше изрази като ' Куйович, Муйович, Уйович ', ' Муйо - пилата ', ' *** и пульо ' ? Цветанов използвал ли е такива фрази в речника си ? Да или НЕ ?Аз лично на Р. Петков бих му повярвал тогава и само тогава, когато бие Цветанов на 800 метра бягане ! Всеки има право да вярва на когото си иска ! Нека Р. Петков да започва да тренира и да победи спортменски Цветанов в тази дисциплина ! В противен случай не виждам причина да вярвам на казаното от него !
119
4
 
15
 
! Отговори
Мравка преди 13 години
Какво да каже завалията като се е усвал до ушите.
118
6
 
26
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
118, Само дупедавците от АТАКА са останали доволни от Цветанов. Цветанов не е желан вече и от своите. Не случайно вчера 18 депутата от ГЕРБ му показаха жълт картон. ЦЦ изгоря. Да видим дали няма да запали пожар докато гори.
117
4
 
22
 
! Отговори
Стълбник преди 13 години
Мълчанието е злато ... а Цецко алчен ли е ? Неубедителен бил ... и управляващите и опозицията са в един отбор - този на "имитаторите" а целта е поредната ограбена надежда на бедния български народ ...