Станишев: ГЕРБ не въвежда ред, стана бардак!

Показват безпомощна реакция на всичко, твърди той
12 фев 2011 14:45,
540
Станишев: ГЕРБ не въвежда ред, стана бардак!
Снимка: БТА

"Това, което ГЕРБ говори, е доста безпомощна реакция на всичко, което се случва. Факт са скандалите със злоупотреба на СРС-та, в това число и взривът пред вестник „Галерия”. Факт е увеличаването на престъпността за една година с 10%", коментира пред Дарик лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Има официални данни, че използването на СРС-та се е увеличило 300%. В България имаме 49% оправдателни присъди по дела, където се използват СРС-та. Това е стряскащо и ужасяващо”, категоричен бе червеният лидер.

„И ГЕРБ, и Цветанов са наивни и смешни. Винаги във всички периоди срещу всяко правителство е имало интереси, кръгове, които са искали да постигнат нещо, но това правителство дойде с тезата: ние можем да въведем ред, какъв ред - то стана бардак”, подчерта Станишев.

"Шенген - видим провал, СРС-тата - само скандали. Това отеква тежко в ЕС. Тотално нарушаване на права на гражданите – арести по къщи на хората, задържане на бивш министър в болница", заяви Станишев.

"Защо трябва да я има тази показност – само за PR, разбира се. Време е Борисов да влезе в ролята на министър-председател, а не на опозиционер. Той трябва вече да задава отговори, не въпроси", подчерта Станишев.

Във връзка с вота на недоверие, лидерът на БСП коментира, че водят политически консултации с различни партии по тази ситуация с крайна цел внасяне на вот на недоверие и успоредно искат от Конституционния съд отмяна на текст от правилника в НС, който противоречи на Конституцията.

„Ситуацията в областта на сигурността и провалът в работата на МВР - полицейщина, подслушване, покровителство на контрабандата, неуспехът за Шенген, това е предостатъчно за вот на недоверие”, категоричен бе Станишев.

На въпрос иска ли отново да стане премиер, Станишев отговори, че в личен план - не.

„В политически план - това ще зависи от резултатите на изборите. Ако БСП поучи достатъчно доверие, силата на БСП е в това, че има силни професионални екипи. Това го доказахме за четири години, когато бяхме в коалиция. БСП знае какво трябва да се направи”, каза още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


540
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
413
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ха! Че то си беше бардак, бе Серго. Само *** станаха по-класни от твоето време. И *** намаляха"Ха, че те *** и пратия си направиха и власта взеха. Какви ги приказваш?
412
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Опозицията ми се види нещо изпедерастена ,Янка ,СерГЕЙ , Вегинин ,сещам се за песента пляс пляс ***
411
10
 
7
 
! Отговори
Kosmatko преди 13 години
GERBERI....VIE SI OTIVATEEEEEEE!!CHAO, CHAOOOOO!!!
410
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
боцето има дъщеря. може да е *** като талпа, но е 100 процента истинс..."Само майките могат да са сигурни, че децата са от тях. Колкото и да са космати бащите...
409
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха! Че то си беше бардак, бе Серго. Само *** станаха по-класни от твоето време. И *** намаляха
408
3
 
14
 
! Отговори
до 444 преди 13 години
боцето има дъщеря. може да е *** като талпа, но е 100 процента истински български примитивен космат мъж фрашкан с тестостерон. не си помисляй и да го сравняваш с мазното еврейско хомомекотело серго
407
5
 
9
 
! Отговори
Соловей Разбойник преди 13 години
Ха, ха, ха - не съм се смял повече от времето когато мазникът от снимката заяви, че се е държал с достойнство и по мъжки с г-н Путин - еее помните когато г-н Путин го държа 2 часа да чака в стаята при прислугата и накрая не го и прие. Платените драскачи от Пернишката ППО на озлобените АБПФК е готова да си подложи *** на всеки чужденец само и само да и позволи да пооткрадва къде повече- къде по малко ама да е там - във власта.Българи! - да не подволяваме повече да ни управляват чужденци!
406
2
 
9
 
! Отговори
do juli преди 13 години
ама ли си, абе ли си ама май нещо ти хлопа. Сержо бил прав - ми що не идеш да поплачеш на комунистическия му гроб на тоя политически труп.
405
4
 
10
 
! Отговори
kaktus преди 13 години
Сега ГЕРБ са пълно мнозинство, и ще могат да оправят напълно нещата.
404
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някак се разкъсвам:От една страна искам тоя мазен, гаден, гнусен комунистически Сер-гей, който е трето поколение убиец, по -скоро да ходи в ада, от друга страна знам, че Сер-геячето е карикатура на политик и колкото повече говори, като Янка, толкова повече кара хората да намразват БСП и партийките, които се народиха от БКП и ДС. Най-добре да го приберат на топло, където му е мястото, заедно с Гоце, Р.Овч., Масларова, Симо, Доган, Гаргамел и всички останали *** и крадци, които окрадоха Б-я.
403
2
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...
402
2
 
13
 
! Отговори
Гаргалчо преди 13 години
Що нема деца? Е па Вигенин може да е ялов.
401
17
 
3
 
! Отговори
juli преди 13 години
сержо е прав.гербарите докараха държавата до невиждан хаос
400
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Последните 20 г. депутати създадоха закони, по които полицаите реално нямат власт, затова *** не спазват законите и нямат респект от полицията и от закона. *** са сигурни, че определени политици ще ги прикриват, каквото и да сторят, преди 4 г. по ТВ *** заплашиха с масови убийства на българии и какво направи Прокуратурата: НИЩО. Затова *** живеят на наш гръб и ни тормозят, а корумпираните политици ги кътат за електорат. От нас зависи, да се обединим, вижте Франция...
399
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че ГЕРБ са пълни некадърници е ясно за всеки. Ама като видя мазната *** мутра на тази *** някак си естенствено минавам из към тях.
398
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Сергей защо нямаш деца ? дърт верек ще си заминеш"Боцето има ли собствени деца?
397
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СерГЕЙ хахаха колко предвидлива е била майка му
396
13
 
13
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Колкото и да го мразя този, с най-голямо съжаление трябва да кажа че е прав. Да, в България нама абсолютно никакъв ред, защото управляващите си нямат хабер от нищо. Не искам този и троаната му коалиция да се връщат, но колкото по-скоро с отидат сегашните, толково по-малко поразии ще направят.Знам че ще че цъкате минуси, но слагайки минуса осъзнавате че е така, нали?!
395
11
 
12
 
! Отговори
Хан Крум Страшни преди 13 години
Нали виждате алтернативата на ГЕРБМазен украйнски "***", турски кър сердар хидроинженер, Симо Мадридския крадец и заменчик заедно с мошенника М. Велчев и новата *** на Трактора - Янка.Ще допуснем ли да ни управлява отнова тази банда чужденци?
394
6
 
7
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE SERGO KAVI PROFISIONALNI EKIPI IMA6 TI BE.PROFISIONALNI KRADCI IMA6 TI, ZA KAKAV PROFISIONALIZAM GOVORI6 BE PSE TAKOVA. ABE 4OVEK SKRII SE PONE ZA 5-6 MESECA I NEDEI DA IZLIZA6 NA POLIT SCENATA.ABE NE ISKAM DA TE GLEDAM BE 4OVEKI MAIKA MI I BABA MI I NA TQX IM PISNA.PROSTO NQMAM DYMI.