Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!

"Който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха"
Обновена: 17 фев 2011 15:08 | 17 фев 2011 12:07,
124
Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!
Емел Етем. Снимка: Булфото

В ДПС няма дискусия за лидерството в партията. Въпросът не е дали има кой да замести Ахмед Доган, а необходима ли е такава промяна, коментира членът на ръководството на движението Емел Етем.

"Ако няма потребност от ново лице, нова визия и нова политика, защо трябва да бъде сменян лидерът, само защото някой имал мераци да застане на този пост", попита тя, след като повече от година Етем бе излязла от светлините на медийните прожектори.

"Убедена съм, че хората, които стоят зад каузата на ДПС и които са работили за ДПС, отново ще покажат своята мобилизация и няма да позволят каквото и да е разцепление на партията.

Още по темата

Много пъти наши партньори в политиката са се опитвали да разцепят ДПС и са намирали някой, на когото да пуснат в главата такава "муха". Но въпреки това дотук ДПС има само възходи на изборите. Така че който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха.

В случая с Касим Дал целта явно е лидерският пост. В стремежа си да овладее партията той се представя за най-чист и най-честен и смята, че всички ще застанат зад него.

В България мераклиите са повече от можещите. И това е един от сериозните проблеми на политическия елит. В партията няма дискусия кой да бъде лидер на ДПС. Това е в главите на хора като Касим Дал, които се чувстват ощетени и се стремят към тези постове", каза тя в интервю за БТА.

Бившата вицепремиерка в правителството на тройната коалиция (БСП+НДСВ+ДПС) обяви, че в петък в дневния ред на ЦС няма специална точка за изслушване на Касим Дал, защото "това не е толкова важна тема".

Тя уточни, че ЦОБ на ДПС не е вземал и решение за неговото изключване и допълни, че на заседанието на Централния съвет могат да постъпят всякакви предложения, които ще бъдат разисквани.

В България мераклиите са повече от можещите
Централният съвет на партията обаче щял със сигурност да анализира състоянието на местните структури във връзка с предстоящите избори за кметове и общински съветници.

"Всяка партия, която има претенции, че е отговорна, трябва да се стреми към властта, за да се опита да направи живота на хората по-добър. Една от целите на ДПС ще бъде разширяване на влиянието в местната власт", обясни Етем.

Подготовката за президентския вот също ще е сред темите на Централния съвет.

"Все още е рано да се каже дали ще играем самостоятелно или ще подкрепим кандидат на друга политическа сила, но основните ни критерии са фигурата на президента да е надпартийна, да е човек с авторитет и да бъде обединител и да защитава националния интерес. Но е рано да се коментира по-конкретно", каза още Емел Етем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
3
 
! Отговори
ХептенКрадем преди 13 години
Тая граблива сврака, що изобщо се показва и говори, ами не се скрие в хамамите си при своята си лична камериерка Анчето в Хотелите "Исмена" в град Девин, за да се *** на воля, ами взема отгоре на това да дава и акъл. Аман от гьонсуратлък и гьостерлъкь, от такива лисици. Не стига, че Тая е най-голямата разсипаторка на ДПС-то и на Булгаристана, ами сега тръгнала да напада и Касим Дал за това, че казва истината за унищожителите на ДПС. Ай, сикттирь от хоризонта на това мръсно и мътно бедствие.
108
0
 
1
 
! Отговори
минаващ преди 13 години
Тези са като стадо овце с водач освирепял вълк, дйржат се точно като турска рая и Бисеров се изтъпанил да разяснява доктрината на ДПС, голям срам за българите
107
1
 
5
 
! Отговори
no3HaT преди 13 години
А ти домуз гаден Тошков няма ли нужда да върнеш малко от краденото? При Алааха ли ще си го водиш?
106
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 13 години
Емел Етем Тошкова!!!
105
0
 
3
 
! Отговори
М. преди 13 години
Много разумни неща са написани в постинги 99, 102, 107, 111. Подкрепям ги!
104
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
като гледа човек и стига до извода .. че лидера няма никаква нужда от електората си...поне до изборите де
103
0
 
3
 
! Отговори
sil преди 13 години
a toq Lsim Dal ni6to ne e " Dal " samo Vzel
102
4
 
11
 
! Отговори
Гюрсел преди 13 години
Тая използва езикът си вместо ибрик на Доган.Гнусна, дърта чанта!!!
101
1
 
7
 
! Отговори
Темерут Манаф Бен преди 13 години
Тая я подариха на Ал Кайда, като дете. Лично трябваше да я обучавам за камикадзе, ама завършено камикадзе, какво повече да го обучаваш. Без малко цялата ни организация да прати при шейтана.
100
3
 
8
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
Не е ли време,да приключи еднопартийната система в смесените райони,ако е честен,агент Сава,или капка съвест има,би трябвало доброволно да се откаже от царуването си?!Тези които се осмелиха,да му противопоставят,бяха отпратени или в глуха линия,или някъде другаде.
99
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Откъде изпълся отново тая смрадливата к...а
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dps
97
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая жена е нагла и противна.Дърта грозна чанта.
96
1
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
до 102Съгласен, че помежду си не трябва да се джавкаме, защото е изгодно на ония отгоре!Забележката ми беше само относно това, че когато България се пише с малка буква леко подразва. Иначе както казах, донякъде има логика в това, което си написал (не мога да кажа дали е 100% вярно).
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
коня си иска същия самар, приляга му идеално
94
4
 
11
 
! Отговори
атънп преди 13 години
Хамел Хептен :)))
93
4
 
20
 
! Отговори
ДС преди 13 години
Тази толкова много пари открадна покрай светкавиците и грамотевиците!Как не я е срам да се появява, я да вземе да ходи да прави вувузели на соколчо!
92
2
 
11
 
! Отговори
Джони Браво преди 13 години
Пиша понеже съм страшно неграмотен, и съм завършил едва осми клас, с успех среден 3:00. Не е важно как е написано. Важно е какво е написано. Не смяташ ли че прекаленото дребнаво заядане по-между ни, дава идеалната възможност точни същите политически джуки като Доган Моган и тем подобна *** и ***, да си разиграват конете за наша сметка.Аз викам да дадем игнор на всякакви политически трупове и екскременти на изборите като не се гласува за никой от тях, и така да се даде ясно да се разбере, че мнозинството в тази държава са им адски ядосани. Просто викам бойкот на изборите. Да не правим разлика по-между етносите, а да се обединим в една единна сила и да им дадем червен картон.
91
1
 
10
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
до 99Много хубаво си го написал, само че в българския език българи и турци се пише с малка буква, а България с главна!
90
4
 
9
 
! Отговори
не платен драскач преди 13 години
Ние Бойко и Волен-нешем,Искаме си Емел Етем!За да му е добре на Адем!!