Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!

"Който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха"
Обновена: 17 фев 2011 15:08 | 17 фев 2011 12:07,
124
Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!
Емел Етем. Снимка: Булфото

В ДПС няма дискусия за лидерството в партията. Въпросът не е дали има кой да замести Ахмед Доган, а необходима ли е такава промяна, коментира членът на ръководството на движението Емел Етем.

"Ако няма потребност от ново лице, нова визия и нова политика, защо трябва да бъде сменян лидерът, само защото някой имал мераци да застане на този пост", попита тя, след като повече от година Етем бе излязла от светлините на медийните прожектори.

"Убедена съм, че хората, които стоят зад каузата на ДПС и които са работили за ДПС, отново ще покажат своята мобилизация и няма да позволят каквото и да е разцепление на партията.

Още по темата

Много пъти наши партньори в политиката са се опитвали да разцепят ДПС и са намирали някой, на когото да пуснат в главата такава "муха". Но въпреки това дотук ДПС има само възходи на изборите. Така че който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха.

В случая с Касим Дал целта явно е лидерският пост. В стремежа си да овладее партията той се представя за най-чист и най-честен и смята, че всички ще застанат зад него.

В България мераклиите са повече от можещите. И това е един от сериозните проблеми на политическия елит. В партията няма дискусия кой да бъде лидер на ДПС. Това е в главите на хора като Касим Дал, които се чувстват ощетени и се стремят към тези постове", каза тя в интервю за БТА.

Бившата вицепремиерка в правителството на тройната коалиция (БСП+НДСВ+ДПС) обяви, че в петък в дневния ред на ЦС няма специална точка за изслушване на Касим Дал, защото "това не е толкова важна тема".

Тя уточни, че ЦОБ на ДПС не е вземал и решение за неговото изключване и допълни, че на заседанието на Централния съвет могат да постъпят всякакви предложения, които ще бъдат разисквани.

В България мераклиите са повече от можещите
Централният съвет на партията обаче щял със сигурност да анализира състоянието на местните структури във връзка с предстоящите избори за кметове и общински съветници.

"Всяка партия, която има претенции, че е отговорна, трябва да се стреми към властта, за да се опита да направи живота на хората по-добър. Една от целите на ДПС ще бъде разширяване на влиянието в местната власт", обясни Етем.

Подготовката за президентския вот също ще е сред темите на Централния съвет.

"Все още е рано да се каже дали ще играем самостоятелно или ще подкрепим кандидат на друга политическа сила, но основните ни критерии са фигурата на президента да е надпартийна, да е човек с авторитет и да бъде обединител и да защитава националния интерес. Но е рано да се коментира по-конкретно", каза още Емел Етем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
2
 
! Отговори
GUNLOVER преди 13 години
Abe mnoo sa naxalni tia Musjulmanitr mnoo gi mraza bex v mid east uzas sa ne moa samo da razbera kato ne im xaresva v Bulgaria shto ne si obirat krushite az sam si bulgarin i kato ne mi xaresvashe se spasix te zashto stojat tam kato ne sa bulgari i praat prax
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия наште турци толкова не разбраха, че Доган бей ги използва само за свойте интереси, аман от *** ей!
67
3
 
1
 
! Отговори
GUNLOVER do 57 преди 13 години
Abe kaka se privezda tva na bulgarski "SURTUK"i kato ima mnoo bogati v turcia kav chep darzite v bedna Bu;lgaria nali 24 godini vi gleam na zapad che ste naj golemite mizernici Bugarskite turci che samo v Bulgaria vireete
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПАНИМАЮ ТАВАРИШ,ЗДЕСЬ ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОМ!!!дурного парьня никогда не поймьош...
65
1
 
1
 
! Отговори
до 64 преди 13 години
колкото и да е зле положението в момента в бг на такива id...ti като теб няма кой да ти даде власт панимаеш бай ...й
64
1
 
8
 
! Отговори
Tina преди 13 години
"Мила моя", ще заповядаме на тепиха, но тогава разплатата за вас ще е страшна.Влиянието ви в местната власт тепърва ще започне да намалява.Мераците си отдавна ги задоволявате на гърба на България, но е ясно, че никой от вас не е можещ."Ръката Му отдава всекиму заслуженото".
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЙ ТАЯ ДОЛНА МУТРА И ОНАЯ *** МАСЛАРОВЕА КАТО ВЗЕМА ВЛАСТА ПЪРВИ ЩЕ ГИ ОБЕСЯ..ДОРИ ПРЕДИ *** ДИВИЯ СЕЛЯНИН ГАЛАКТИОН
62
1
 
7
 
! Отговори
Anatema преди 13 години
Dvete kradli Emel Metem i Maslarova v edna zatvornicheska kilija, a potrebitelskata metresa Kuneva da im nosi palmovo sirenze !!!!
61
5
 
10
 
! Отговори
vanzant преди 13 години
Е хаааа тая се появи и отсече.....ама няма да имате нужда от нов лидер *** карабини гадни,на следващите избори сте аут и Вие идеално го разбирате........омръзна ни от вас !!
60
2
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
ДПС има нужда не от нов лидер ,а от независим ОДИТ !
59
1
 
17
 
! Отговори
мами преди 13 години
Тази е една от най крадливите в държавата .Да бъде разследвана как така става и с какви доходи построи комплекс край СОЗОПОЛ. Досега мълчеше защото правителсвото заяви че тя ще бъде една от първите която ще се бъде предадена на пракуратурата за разследване. Всички са един дол дренки .НЯМА УПРАВИЯ В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА.
58
1
 
8
 
! Отговори
Emel Metem преди 13 години
Tazi ot snimkata, ot strah da ne ja vkarat v zatvora i e okapala kosata !!!
57
1
 
11
 
! Отговори
56 преди 13 години
До 33.Не сме доверчиви българете.Продажни са ни управляващитее.Затова и хората се люшкат насам и натам.Бойко обеща и справедливост.Сега ще видим, дали сме доверчиви. След няколко месеца.
56
5
 
5
 
! Отговори
Do Stefano преди 13 години
AVE SURTUK IDI VIJ KAKVI BOGATA6I BALGARI IMA V ISTANBUL,PARTIQ NQMAT ZA6TOTO SA MALKO ,A NIE IMAME PARTIQ ZA6TOTO NQMAME DOVERIE V NITO EDNA BG PARTIQ .KAJI MI GERB LI ,BSP LI ILI SDS 6TE MI PAZI PRAVATA NA MEN SLED KATO VIJDAME KAKVI NENORMALNICI PI6AT TUKA
55
0
 
12
 
! Отговори
Мартин преди 13 години
"да бъде обединител и да защитава националния интерес"Тая да говори за национален интерес... докъде стигнахме!?!?
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая *** е за затвора ама ибрикчийте правят метани на доносника ДоганАман от продажни управници
53
5
 
17
 
! Отговори
jelezni преди 13 години
Етем заедно с лидерите на противоконституционната им партия да ИЗМЕТЕМ!
52
3
 
25
 
! Отговори
инед преди 13 години
Емел Етем и Емилия Масларова да ходят в сливенския да правят коалиция.
51
2
 
17
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Докато не отиде и един крадец политик в отредените затова места,тази класа ще краде с шепи,а рейтинга на ГЕРБ ще пада......защото едни магистрали не стигат Бойко,искаме Хидролога и компания в зандана...И ТАЗИ Кокон-ханъм и тя в Сливен при електората си
50
0
 
20
 
! Отговори
крадци преди 13 години
Ама тая къде беше на почивка ли????защо ли не разследваха нейното крадливо министерство???