Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!

"Който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха"
Обновена: 17 фев 2011 15:08 | 17 фев 2011 12:07,
124
Етем се появи и рече: ДПС няма нужда от нов лидер!
Емел Етем. Снимка: Булфото

В ДПС няма дискусия за лидерството в партията. Въпросът не е дали има кой да замести Ахмед Доган, а необходима ли е такава промяна, коментира членът на ръководството на движението Емел Етем.

"Ако няма потребност от ново лице, нова визия и нова политика, защо трябва да бъде сменян лидерът, само защото някой имал мераци да застане на този пост", попита тя, след като повече от година Етем бе излязла от светлините на медийните прожектори.

"Убедена съм, че хората, които стоят зад каузата на ДПС и които са работили за ДПС, отново ще покажат своята мобилизация и няма да позволят каквото и да е разцепление на партията.

Още по темата

Много пъти наши партньори в политиката са се опитвали да разцепят ДПС и са намирали някой, на когото да пуснат в главата такава "муха". Но въпреки това дотук ДПС има само възходи на изборите. Така че който иска да си опита силите, да заповяда на тепиха.

В случая с Касим Дал целта явно е лидерският пост. В стремежа си да овладее партията той се представя за най-чист и най-честен и смята, че всички ще застанат зад него.

В България мераклиите са повече от можещите. И това е един от сериозните проблеми на политическия елит. В партията няма дискусия кой да бъде лидер на ДПС. Това е в главите на хора като Касим Дал, които се чувстват ощетени и се стремят към тези постове", каза тя в интервю за БТА.

Бившата вицепремиерка в правителството на тройната коалиция (БСП+НДСВ+ДПС) обяви, че в петък в дневния ред на ЦС няма специална точка за изслушване на Касим Дал, защото "това не е толкова важна тема".

Тя уточни, че ЦОБ на ДПС не е вземал и решение за неговото изключване и допълни, че на заседанието на Централния съвет могат да постъпят всякакви предложения, които ще бъдат разисквани.

В България мераклиите са повече от можещите
Централният съвет на партията обаче щял със сигурност да анализира състоянието на местните структури във връзка с предстоящите избори за кметове и общински съветници.

"Всяка партия, която има претенции, че е отговорна, трябва да се стреми към властта, за да се опита да направи живота на хората по-добър. Една от целите на ДПС ще бъде разширяване на влиянието в местната власт", обясни Етем.

Подготовката за президентския вот също ще е сред темите на Централния съвет.

"Все още е рано да се каже дали ще играем самостоятелно или ще подкрепим кандидат на друга политическа сила, но основните ни критерии са фигурата на президента да е надпартийна, да е човек с авторитет и да бъде обединител и да защитава националния интерес. Но е рано да се коментира по-конкретно", каза още Емел Етем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
10
 
! Отговори
Джони Браво преди 13 години
69 а ти не го разбра че Доган си е поставен специално от ДС за (лакей лидер) на Турците в българия, за да ги държи под контрол, за да не се бунтуват. Защото вие само умеете да приказвате, а Турците не приказват, те направо действат. И ако нямат сериозна спирачка в лицето на Доган, мнооого отдавна да са взели правосъдието в техни ръце хората, и да са раздалаи така дългоочакваната справедливост.А сега в момента Турците, една част от тях ги подкупуват със изкуствено завишен жизнен стандарт. Предимно Турци с лява марксистка ориентация. А Турците с Десни убеждения ги прогониха в Р. Турция насилственно. А малко останалите Десни Турци, ги изнудват с каквото могат от ДПС и ги принуждават буквално със заплахи, за да гласуват за ДПС. Инак за тях нито работа ще има като работа. Нито препитание ще има като препитание, абе скрита дискриминация осъществяват върху тези хора.Така че като не знаеш как седят нещата сред Турският етнос, не говори прибързано. Защото Доган при тях е все още някакъв реален репресивен фактор, в услуга на партиите който все още подкрепяте и техните сателити и филиали. Но това и най-малко не омаловажава все повече надигащото се недоволство и сред Турците в българия. Ако някой ще сложи край на Догановото царство господарство. То той ще е от Турските среди. Доста силно му разклатиха стола на Доган чрез Касим Дал. Чрез Дал просто тестваха системата ще сработили при един бъдещ вътрешно партиен преврат. И сега констатират грешките и пропуските допуснати до сега. И ще дойде времето когато ще се чуе Доган махнат от негови най-приближени съратници. Правят се на непоклатими, но се виждат ясно индикациите че кредита на доверие на ДПС се е стопил до нищожни резултати. А тази пуйка Етем. Надува пуешки гърди, за да покажат единна сила. Но истината е че показват една задружна слабост и страх. И това нейминуемо ще им се отрази на следващи избори.Така че, едно нещо като не го разбираш, просто не го обсъждай от твоята си гледна точка, а си гледай в собствената си паница какво има. А Доган го остави на знаещите и можещите. Не са решили, не са го свалили. Оставили са го да се изживява на несменяем лидер, наркомана му с наркоман дрогиран. Оставили са го до тогава, до като по силен от него батко, ще го прекатури саде със всичките му везири. Поживьом увидем...
88
3
 
22
 
! Отговори
kortez преди 13 години
ГОСПОЖО ЕМЕЛ ЕТЕМ-ТОШКОВА,ПРЕВЪРНАХТЕ ДПС В ПАРТИЯ НА ГУРБЕТЧИИТЕ- ХР БИСЕРО, ГЮНАЙ СЕФЕР, КАМЕН КОСТАДИНОВ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ДПС СТАНА БИЗНЕС ПАРТИЯ В КОЯТО МАНДАТИ СЕ КУПУВАТ.ИЗГОНИХТЕ КАСИМ ДАЛ ЗА ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ПАРТИЯТА ВЪВ ВЕЧНАТА ПАРЛАМЕНТАРНА БИЗНЕС ГРУПИРОВКА С 10-15 ДЕПУТАТА, КОИТО ДА ПРИСЛУГВАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ДА ПРАВЯТ ПАРИ.НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ КАСИМ ДАЛ
87
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
до 73 Защо си толкова сигурен, че на турците им трябва бой? Аз мисля, че такива хора като теб са ненужни на обществото. Те всяват само омраза и завист. Виждал ли си как живея турците? Контактувал ли си с хора от този етнос? Работя с турци- те са изключително отговори и дисциплинирани за твое сведение.
86
0
 
12
 
! Отговори
до БГ 83 преди 13 години
Не,те не са жалки!Жалък е народа!Всички,които са на власт и чукат народа ,са тарикати !Не е луд този който *** ,луд е този който дава да го чукат!
85
0
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 13 години
моев моеш ли ми каза с какво е по различен от вашия че аз не моа да се сетя
84
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ХЕПТЕМ нали и тя се насмука с кинти ,та сега и акъл дава !!!
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tozi lider da nemisli da si bade cel jivot lider
82
4
 
13
 
! Отговори
аскер преди 13 години
тя милионерката-полковничка много умна,бря.Да и дадат една Стара планина,като на Лидера.Нали покрай него се пооблажиха.Как няма да риве сега за него?Амчи той пълен чистак го изкараха от съда.
81
5
 
12
 
! Отговори
BG преди 13 години
КОЛКО СА ЖАЛКИ ,,,,
80
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SEGAVE4E BEDSTVA6TI AVARII NEMA NALI BOG E BUGAR
79
7
 
14
 
! Отговори
! преди 13 години
На тая и е удобно с доган, прави му св*рки, той и бута гювеч да върти далавери, цепят кинтите, има за партията и за тях, какъв е проблема? Това е схемата на Доган.
78
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бедстващата авария, пак ли се появи?*** да й кажа на майчин език.
77
1
 
1
 
! Отговори
GUNLOVER do 74 преди 13 години
Abe tova li e turskia nachin da se opravi politika s majkite a lol tapanari ste ve celata vi nacia e tapanarska tepax vi i v iraq iv afgan bex videx south arabia emirat dolna i mrasna nacia nito pari nito zlato nishto ne vi oprava alax vi e otvel mozacite i za tva shte si umrete primitivni kakto ste i rodeni za majkati samo zdrave gospod da i dade chobanin ajde s gegata u kara da te skriem che me e stram da kaja che si se rodil blizo do men
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nau4i se da pi6e6 ve ,ela da te nau4a
75
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАЙ ДОГАН Е БАЛАНСЬОР, ОБАЧЕ НА КАКВО? ОПРЕДЕЛЕНО ДОБРЕ БАЛАНСИРА С ПАЧКИ; С ЛОСТОВЕ НА ВЛАСТ, ОБАЧЕ КАК ЯЗДИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А?
74
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Az sam BG tur4in i se 4uvstvam mnogo dobre v na6ata prekrasna rodina BG
73
0
 
4
 
! Отговори
NNNN преди 13 години
AMI BI BILO REDNO DA PITA6 MAIKA SI ILI PAK NAKARAI TQ DA POPITA NQKOI TUR4IN I 6TE RAZBERE6 PREVODA :)
72
7
 
2
 
! Отговори
GUNLOVER преди 13 години
Abe i az turci gi naricham te sa turski *** 1989 kato se izselixa za turcia turcite im se izpikaxa ot gore i posle plakaxa da se varnat v bulgaria ami sega se praat na golema rabota samo trea im malko boi i shte se opraat
71
0
 
3
 
! Отговори
do 68 преди 13 години
Do 68 Avie ste nay bogatite v evropeyskiq sayuz ha ha
70
3
 
2
 
! Отговори
GUNLOVER преди 13 години
Nali se pishat sa turci turcite sa si v turcia bulgarite v bulgaria normalno e