Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?

Атака заподозря пакт между левицата, десницата и ДПС
Обновена: 24 фев 2011 12:03 | 24 фев 2011 12:00,
411
Сговор отлага изслушването за имотите на Цветанов?
Снимка: БТА

Любопитен сговор между сини, червени и ДПС заподозря депутатът от „Атака” и председател на комисията за борба с корупцията Валентин Николов.

Според него Димо Гяуров, Бойко Великов и Камен Костадинов нарочно бойкотират днешното заседание, на което трябва да бъде изслушан председателя на НАП Красимир Стефанов.

Самият Стефанов посочи, че днес ще представи доклада си (плод на 4-месечен упорит труд на агенцията) за имотното състояние на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Още по темата

Димо Гяуров от „Синята коалиция” обаче пратил писмо на председателя на комисията Николов, в което моли за отлагане на заседанието, защото имал важна командировка. За същото настояли и Великов и Костадинов.

Депутатите искали, преди да изслушат Красимир Стефанов, да се запознаят с неговия доклад. А такъв още не е постъпил в Народното събрание.

„Не мога да разбера защо се правят опити да бъде провалено заседанието на комисията”, възмути се пред журналистите в парламента Валентин Николов.

Все пак той увери, че дори да няма кворум, срещата с Красимир Стефанов ще се проведе. Нещо повече – щяла да бъде публична.

„Екипът на НАП, който е около 10 души, ще даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси”, допълни националистът.

Николов изрази учудване защо точно народните представители, които най-силно настоявали за по-бързо приключване на проверката на имотите на Цветан Цветанов, днес се отказват от заседанието.

„Не знам колко страници е докладът, но ако днес отложим заседанието, ще имаме възможност да се запознаем с резултатите след 10 дни”, аргументира своята прибързаност шефът на комисията по корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
партийка геЙбе вече минало. аре чиба на бунището на историята. хахаха
342
8
 
3
 
! Отговори
ТАТКО ВИ преди 13 години
ЕХХХ ТИЯ *** СА НАВСЯКАДЕ,НАУЧИЛИ СА БАБИЧКИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ДА ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ И СЕГА СА МНОГО ОТВОРЕНИ ХАХАХАХАХАХА НА БСП ВЛАСТ-САМО В САХАРА!!! ТАМ НЕКА КРАДАТ ПЯСЪК КОЛКОТО ИСКАТ И ДА ПРАЯТ ЗАМЕНКИ :))))
341
4
 
19
 
! Отговори
анкеткаааа преди 13 години
как е по-добре Цецо Крадецо + илиЦецо Лъжецо -моля гласувайте
340
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пак ли Цветанов, пак ли се оакахте. тц тц тц не е лесно да си милиционерска геЙберастка кратуна.
339
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА ПАРТИЯТА ЕДНОДНЕВКА ГЕРБ И Е ВРЕМЕ ДА СДАВА БАГАЖА ВЕЧЕ! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! СЛЕД ТЕЖКИ НОКАУТИ :) ХОРАТА ПАК ЩЕ ПОКАЖАТ ЧЕ НЕ ИСКАТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
338
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Резултата от здравната реформа на Боко:"Двегодишно дете почина в пловдивска болница"Всяка седмица изтребват децата на БГ тези мутри!
337
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 336Ако са крали(В което не се съмнявам),знаят как!А не като този........
336
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОЩЕ ЛИ НЕ ВИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ ОКТОПОДА, Т.Е МАФИЯТА СИ ИМА ИМЕ: ГЕРБ И АТАКА.И ЗА ДА ИМА МИР - ВСИЧКИ ТЕ В СИБИР
335
3
 
7
 
! Отговори
повтарям го за да го преди 13 години
Вижте какво, на всички е ясно, че Първанов не може да се мери по имотно състояние с Боце и Цвъцко...Та в тоя смисъл не разбирам защо си чешете езиците с това.Ще видите Боце и Цвъцко какви пари ще изхарчат за ГЕРБ - по два апартамента на ден ще са само за рекламни кампании... Тогава ще си говорим.
334
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ има нов бандит за лидер и това е Цветан Цветанов! Боко американският шпионин вече няма доверието на честните и достойни хора в страната!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
333
4
 
2
 
! Отговори
MILANISTA преди 13 години
НА ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА БКП И Е ВРЕМЕ ДА ЗДАВА БАГАЖА ВЕЧЕ! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! СЛЕД ТЕЖКИ НОКАУТИ :) ХОРАТА ПАК ЩЕ ПОКАЖАТ ЧЕ НЕ ИСКАТ КОМУНИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
332
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
повтарям го за да го запомните :)))))))))))))))
331
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОЩЕ ЛИ НЕ ВИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ ОКТОПОДА, Т.Е МАФИЯТА СИ ИМА ИМЕ: БСП, ДПС И СДС.И ЗА ДА ИМА МИР - ВСИЧКИ ТЕ В СИБИР
330
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте какво, на всички е ясно, че Цветанов не може да се мери по имотно състояние с Гоце и СерГей... Та в тоя смисъл не разбирам защо си чешете езиците с това.Ще видите Гоце какви пари ще изхарчи за АБВ-то - по два апартамента на ден ще са само за рекламни кампании... Тогава ще си говорим.
329
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Милиционерите стрелят и последните си патрони -- сега или никога.Добре законспирирания активист другаря Цвъцко, беше жертван и разкрит, защото ако сега не свали правителството -- ГЕРБ си отива.Всички *** милиционерски да се вдигат на всеоръжие.Това важи и за вас нещастници -- има ГЕРБ, има какво да да се краде -- лошо за народа.Напред другари с нас е другаря Боце и МОГЪЩАТА КНДР.В случай на неуспех -- емигрираме при Уго Чавес, в краен случай в КНДР.Боце и Уорлик са наште знамена
328
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще видим Гоце къде ще иде посланник след изборите, като един друг негов приятел - един обикновен пенсионер
327
3
 
3
 
! Отговори
Х преди 13 години
Обичам го този форум. Информационна, дезинформационна, контрадезинформационна и всякаква друга *** сме се събрали тук. Чудесен модел на българското общество-менте. От лузери-идеалисти, до платени лузери, от трезвеници до перманентно "заквасени" разбирачи на българските политически нрави. А всичко е толкова ясно. Цецковците печелят, а тези с окъсаните сетрета, скачат пред трибуните и ги защитават с беззъби уста. Ега ти народа, ега ти нацията техническа, ега ти сволочта политическа!
326
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поредният звучен провал на кабинета на тиквата.
325
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откъс от интервюто на ББ:Изглеждаше емоционално, защото всеки час от щаба ме информираха и практически през нощта аз не съм спал, защото ме информираха дали излизатКае да излиза бе Боко ????? сметките на Цецко ли ????АМИ НЕ - НЕ ИЗЛИЗАТ
324
2
 
4
 
! Отговори
Василев преди 13 години
ГЕРБ има нов лидер и това е Цветан Цветанов!Боко руският шпионин вече няма доверието на честните и достойни хора в ГЕРБ!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!