Румен Христов би Надето за президент

Надежда Нейнски не събра достатъчно сини гласове
Обновена: 10 авг 2011 12:41 | 26 апр 2011 15:00,
152
Румен Христов би Надето за президент
Румен Христов. Снимка: sds.bg

Румен Христов е кандидат-президентът на СДС. 

Той бе предпочетен от седесарите по време на тайното вътрешно гласуване на НИС на синята партия, вместо евродепутата Надежда Нейнски.

След заседание на ръководството партията днес, сините решиха да предложат кандидатурата на Румен Христов за одобрение от Националния съвет.

Тази на Надежда Нейнски пък била издигната в залата от няколко местни организации, сред които тези в София и Стара Загора.

След номинирането на Румен Христов предстои кандидатурата му да бъде представена на партньорите на СДС в „Синята коалиция“ – ДСБ.

Ако хората на Иван Костов не одобрят Румен Христов, ще има отворени предварителни избори през лятото.

Румен Христов е бивш зам.-министър и министър на земеделието. Бил е съветник на президента Желю Желев.

Той беше кандидат за лидер на СДС, но бе победен от Мартин Димитров.

Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
13
 
! Отговори
ха-ха преди 13 години
Ха-ха! Румен някой си бил някой си Надка.. Да се смееш ли, да плачиш лш. То вече отдавна няма такава нещо СДС, пък Надка кандидат за всички. Няма пост, за който да не се е кандидатирала. Как не си намери мъж. Обаче огромните гаражи на БКП са си нейни, дадени й даром от Иван Костов и кликака му. Предвиждам пълен провал на т.нар. Синя коалиция на местните и парламентарните избори. Остана и Костов с 1,5% да се кандидатира и ще гледаме пълен цирк. Егати ***...
107
4
 
18
 
! Отговори
Джеронимо преди 13 години
С този избор днес седесарите афишираха нежеланието си да спечелят президентските избори. Този световно неизвестен екземпляр Христов ще докара на СДС не повече от 50 000 гласа и то с голям зор.
106
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Повечето коментари явно са на някакви недорасляци. Нямал визия, бил никому известен и т.н. Какво да кажем тогава за Гоце с кривите зъби... Да не казвам, че няма никакво дарслово и знае единствено руски език (по разбираеми причини)!!! Това е най-бездарния президент в историята на следвоенна Европа, а ние го избрахме два мандата!!!
105
2
 
7
 
! Отговори
до 103 преди 13 години
И какво направи за БГ ,този интелект ....толкова години .... спане ?
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като прочетох,че е бил съветник на бай Зелю Зелев разбрах,че имам проблем.Тцъ...изстинами!
103
4
 
14
 
! Отговори
от 79 преди 13 години
*** той верно нищо не е работил човека - сега му прочетох биографията в сайта на СДС - от аспирант по икономика в университета директно станал заместник-министър. И то на земеделието. Брех маамустара! А понасоящем е управител и собственик на консултанска компания и търговски дружества. Демек дава акъл и управлява. Ситуацията е следната - много вождове, малко индианци.
102
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На предишните избори народа показа, че цени и търси "ИНТЕЛЕКТ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗНАНИЯ" и избра два пъти подред Георги Първанов - представителя на най-дясната партия в България - БСП.
101
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой е тоя?! А СДС не изчезна ли вече от хоризонта след 2001-ва година?
100
1
 
6
 
! Отговори
1914 преди 13 години
Така е ,пич,но замисли се, че така е в цял свят - опаковката продава...sad, but true
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз гласувах за Беронов. И какво от това, че го направих. Предварително си знаех, че губим срещу комунистите. Сега като чета мненията е ясно кой ще е президент - трактора или "нещо" друго, което изкара бсп/дпс на изборите. Историята се повтаря, заради късата памет на българина. Не щат ГЕРБ кандидат - добре. Поне от СК да е поне, ама не и ТЯ била изхабена. И какво остава - месия, който да се появи миг преди изборите? Няма как да стане. Пак ще има червен президент и историята се повтаря от 2001-ва.
98
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Неделчо Беронов е най-добрата илюстрация и отговор на това, защо сме на това дередже. Когато го издигна СДС, аз гласувах за него. Познатите и колегите ми казваха - ти луд ли си, как може да бъде президент тоя дъртак, *** и т.н. Трябвало да има визия, да е пич, ето Първанов как изглежда добре, говори, въобще - има фаца за президент. Какво искам да кажа - народът не цени и търси ИНТЕЛЕКТ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗНАНИЯ, това, че Неделчо Беронов и такива като него цял живот са чели, учили, работили с мозъка си. Народът иска - пич, визия, мускули, мъжкар, да говори с прости фрази, да излъчва увереност и т.н. Затова избра Боко и ето докъде я докарахме. Докато мускулите, начина на говорене и визията са по-важни от интелекта, прокопсия никога няма да има.
97
9
 
8
 
! Отговори
1914 преди 13 години
Пфу! Жалко... Щях да гласувам за Надето. Тоя анонимник какъв е ?!? Що е?
96
6
 
5
 
! Отговори
Боб преди 13 години
До 85Ами трябва да се срамувате... Хем учени хем знаещи хем грешки правите. Защо държавате е давала пари да се учите а накрая излизате с по лош избор от говедаря на село дет само името може да си пише. То куче като ритнеш 2 пъти се научи да не ти се вре в краката а вие не се научихте че Иван Костов нищо няма и не е правил за България!!!
95
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе убавец е тоа,с таа конска глава,и къ се е срешил на пътец...че ни упрай...
94
6
 
11
 
! Отговори
Кублай хан преди 13 години
Какъв е тоя шебек бе, сресал се е като самовлюбен сводник от треторазряден бардак. Тези, които са го издигнали за кандидатпрезидент имат странно чувство за хумор.
93
9
 
6
 
! Отговори
До 85 преди 13 години
от 82По нищо не се различава СДС от БСП. Кой скри досието на Гоце, а ? Костов! Кой разграби България с прословутите РМД-та ? Костов.... да не изброявам всичките им магарии на сините. Само ГЕРБ, още 2 мандата !
92
4
 
10
 
! Отговори
до 85 преди 13 години
200 хил. избиратели щяха да имат сините, ама когато бяха на власт трябваше да мислят с главите си а не с гъзовете./както сам казваш/.
91
5
 
14
 
! Отговори
Узунов преди 13 години
Трябва ли да знам кой е този?Господин никой?
90
3
 
10
 
! Отговори
Зевзеков преди 13 години
Мисля си, че Мартинчо Димитров требваше да опита да стане президент. Защо ни лиши от удоволствието да го гледаме и слушаме, така е пламенен и някак си като че сам той си верва? Къде отидохте, стъпки болнички, със ... неизречени?
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей,тия от СДС не разбраха ли ,че трябва да предложат популярна и харесвана личност,ако искат да имат успех ми даваи азис тогава