Борисов говорел на "банкянски"

Бойко няма шанс, няма партия без него, твърди Слави Бинев
Обновена: 13 май 2011 14:21 | 13 май 2011 10:00,
219
Борисов говорел на "банкянски"
Слави Бинев. Снимка: Архив Булфото

Бойко няма шанс. Волен е изключително речовит човек. Човекът, когото избираме, трябва да представлява държавата навън.

Така евродепутатът от „Атака“ Слави Бинев коментира пред Нова телевизия евентуалната кандидатура на премиера Бойко Борисов за президентския пост.

На какъв език ще представлява президентът държавата, ако е Бойко, на банкянски ли? Само с "congratulations" не става, каза Бинев.

Той определи кредита на доверие от страна на „Атака“ към ГЕРБ като несправедливо отпуснат.

Времето потвърдило, че Борисов бягал от всяка започната работа и процес.

"Има хора, които имат такава нужда от ръкопляскания, че се чудиш какво му се е случило в детството на тоя 50-годишен човек. Цялата работа би трябвало да отиде на психиатър", коментира евродепутатът от „Атака“, визирайки министър-председателя.

Според Слави Бинев, президентските избори приличат на избори за шеф на Коза ностра, тъй като всичко било обвито в мъгла.

Той добави, че нямало партия ГЕРБ без Борисов. След записите от СРС-та, които излезли, той трябвало да се самоарестува, смята още евродепутатът.

Според Бинев "мрънкачите в България били много. Ситуацията е ненормална", каза в заключение евродепутатът.

Българските народни представители в Европейския парламент получават по 6000 евро месечна заплата. Слави Бинев се оплака, че част от парите им за пътувания били орязани.

"Да си евродепутат, е много важно, защото всички важни закони се гласуват от Европейския парламент. И ние ходим по комисии, делегации, политически групи, но най-важни са контактите, които човек създава", каза още Бинев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
11
 
! Отговори
До Гербер преди 13 години
Не съм гласувал за вас, но с интерес от първия ви работен ден следя какво правите. Беше ми ясно, че ще пробвате да минете с десен мигач наляво както и става. Пренебрегвате всички разумни предложения на вашия естествен съюзник - синята коалиция, ако сте в дясно център както се изкарвате. Съюзихте се с тези рекетьори от Атака и сега ще си сърбате попарата. Това което ви казва "вашия приятел" Волен е - искам пари ама този път много пари. Но вашето управление беше необходимо за отрезвяване на народа, както един студен душ те събужда. След вас хората ще прогледнат и ще вземат съдбата си в своите ръце. И ще започнат да гледат не какво им обещават политиците, а какво правят. Имаше един политик бог да го прости, който казваше : когато незнаеш къде отиваш отиваш винаги другаде.
128
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бойко Борисов е единствения който се съгласи да скочи направо в казана -- и аз заставам твърдо зад него " това каза жената на Наско Сираков - Илиана Раева ... това казват и повечето българи !
127
6
 
2
 
! Отговори
Пророк преди 13 години
Този пич, Бинев, е противно същество, освен това, като говори става ясно, че сам не си вярва на глупостите. И е бъзлив. Но се прави на велик. Да вземе да отслабне, щото скоро ще има голям проблем с кръвното налягане.
126
4
 
5
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
...и съм абсолютно сигурен че ББ ще се кандидатира за президент - просто няма друг избор ...дори смятам че ББ отдавна щеше да си подаде оставката - защото за разлика от мнението на хората за него , той е доста умен и схватлив човек , просто доста хора от герб платиха за депутатските си места и нямаше как да си я подаде ...
125
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кака ти цеца бориславова вече се оправила с няколко стотин милиона.
124
0
 
3
 
! Отговори
Балконе преди 13 години
до 102и какво като си билкъде е Жорито сега?може би е жив и е с пластична операция в Аржентина?как може да се радваш че някой на някой е начупил еди какво си?Не ставайте диваци де!!!!
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
125 - Щом зведите ти говорят - вярваме ти!
122
15
 
5
 
! Отговори
Генади преди 13 години
скоро казах, но пак ще повторясамо ГЕРБ ще оправи работататова е написано от звездите
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мутрите са ***.
120
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ!
119
14
 
9
 
! Отговори
Обещанията преди 13 години
за разлика от всички управляващи досега, сини, червени, жълти...които обещаваха какво ли не, мед и масло, 800 дни оправяне, комунизъм да дойде, магистрали да построят, и т.н. единствено ГЕРБ си изпълнява обещанията каза Бойко - магистрала ще има, и има магистрала каза спортна зала ще има - има спортна зала каза метро ще има - има метро каза : Доган няма да преде - Доган не преде каза: ще спрем отвличанията и магистралните грабежи - спряха отвличанията ето затова за ГЕРБ ще гласувам ади плюйте
118
1
 
5
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
добре , съгласен съм че може би ББ ще стане президент , и м същото време се учудвам на огромната простотия която е обхванала част от пишещите тук - ... ами драги мой , та нима ББ ако стане президент това няма да означава краят на ГЕРБ , толкова сте зле - думи нямам , *** мислете като пишете...а иначе след това много лесно ще се спретне един импичмънт на новият президент..СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПИСАХ - БСП ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН - АМИ ПОЗНАХ ПРИЯТЕЛИ , ПОЗНАХ
117
5
 
7
 
! Отговори
нервен преди 13 години
на 1-во място, затвор за МАСЛАРОВА !
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гербера съвсем се е изчерпил вече гледам! Поне напиши нещо повече ог пръснатата глава бре! Всъщност когато бандит като Илиев е пръснал главата на някого, това значи, че другият е против него:)) Всеки който е бил срещу бандит е добър, но гербера *** дори не знае какво пише:)))))))) Хайде чао:)
115
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как е комурасти!? Мечтаете ли още!? Хайде мечтайте!
114
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато геберите мечтаят, *** да подмиват халките, че Бойко ще е два мандата президент :)))))))))))))))
113
1
 
4
 
! Отговори
до ssss преди 13 години
Чалгарче, не че защитвам тоя *** Бинев, ама пък Жорката Илиев си напълни дупката и вече са го изяли червеите, а архонта си е в Европарламента, наред с всичко друго.
112
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как е гербери!? Мечтаете ли още!? Хайде мечтайте!
111
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Повече от сигурно е, че новият ни президент се казва Бойко Борисов
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
111 - Ми ти не знаеш ли!? Както и най -големият мафиот стана премиер:)) Те така и Бинев:)))