МВР било "като луд умора няма"

Европол: Варна е точка за внос на кокаин
Обновена: 16 май 2011 14:43 | 16 май 2011 14:00,
145
МВР било "като луд умора няма"
Снимка: БТА

Ние вярваме, че Варна е една такова точка. Така директорът на "Европол" Роб Уейнрайт коментира доклада на ръководената от него институция, според която морската ни столица е една от "вратите на кокаина в България".

Шефът на полицейската служба бе у нас по повод съвместна акция с МВР за предотвратяване на организирана група за фалшифициране на евро.

На пресконференцията днес премиерът Бойко Борисов подкани госта да коментира доклада на Европол в частта му за Варна, определена като "врата на кокаина" за Европа. Вместо това Уейнрайт лаконично потвърди констатацията.

Той съобщи още, че в България е заловено най-доброто фалшиво евро. Акцията станала факт, след като Европол подала информация за фалшификаторите на българските си колеги.

"Луд умора няма, той само се поти, това е ролята на МВР в България", отвърна от своя страна премиерът Бойко Борисов.

Той поздрави екипите на службите и Европол за добрата работа по случая с фалшивите банкноти евро.

"За съжаление имах доста неудобната ситуация да обяснявам, че като държава похарчихме пари и на българския, и на европейския данъкоплатец през 2003–2004 г., задържахме тази група, която е най-опасната в Европа и която прави перфектни копия на европейската валута, но те бяха осъдени условно с пет години изпитателен срок и аз не мога да обясни защо са осъдени условно", каза министър-председателят.

Още по темата

Той допълни, че съдът дори е върнал на собствениците им машина "Хайделберг", с която са правени фалшивите пари.

Няма как да обясня това на директора на Европол, заяви Борисов.

"Ако не бяхме дошли ние на власт да ги спрем, те щяха да отидат и в други държави", смята той.

"Питат ме за Варна като кокаинова врата на Европа. Има бум на различни пътеки и пътища, по които да се разпръсква кокаинът и Варна е една от тях", призна още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
3
 
! Отговори
абе...... преди 12 години
.......какъв речник и стил на изразяване - просто ме е срам от такъв "държавник".
138
0
 
0
 
! Отговори
nypko преди 12 години
Не, че не е вярно..
137
2
 
2
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
RAZSLEDVAITE POMIQRA KOSTOV!!!
136
4
 
2
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
EVALA BOIKO!!!DAVAI VSE TAKA!!!SPRI VSI4KI KRAN4ETA NA KRADCITE OT BSP,DSB,SDS,NDSV.DPS,RZS I NAI VE4E NA TAKIVA KATO TRAKTORA.KATO GLEDAM KOMENTARITE I MALKITE KRADCI SA TUK I PLA4AT LI PLA4AT.
135
1
 
3
 
! Отговори
Флоро Флоров преди 12 години
ББ трябва да си уволни "експертите"!Ежегодният доклад за състоянието на проблемите с наркотицит и наркоманиите в ЕС се издава от Агенцията на ЕС наречена "Европейски мониторинг център по наркотиците и наркоманиите"!Това е официалният документ който разглежда всички проблеми в тази област включително и трафика! Там си пише през кои държави влиза основния трафик на наркотични вещества в ЕС!Ама само с перчене не става, трябва и акъл!
134
2
 
5
 
! Отговори
Хамлет преди 12 години
Глупостите на някои хора нямат умора... или има?
133
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Т.нар. "българска полиция" е сбирщина от ***, негодни за нищо и затварящи си очите пред престъпленията, дори когато се извършват в тяхно присъствие. 60 000 ушеви прасета, които не могат да се справят с едни ***.Днес, пред очите ми в рамките на минута три каруци минаха най-спокойно край знак, забраняващ движението им и навлязоха на централен софийски булевард - какво да говорим повече?
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей тия като ни вземат и коката,не знам какво ще изнасяме вече!Отиде ни икономиката!
131
1
 
14
 
! Отговори
умора за глупости ня преди 12 години
МВР било "като луд умора за глупости няма", каза пожарникарят.
130
1
 
4
 
! Отговори
прочети това!!! преди 12 години
Доц. Минчо Христов: Финансовата мафия замисля втори банков срив!!!Ето го бъдещето подготвяно ни от политиците и банкерите!Всичко друго е прах в очите!Поздрави от НФБ
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Европолеца гледа лошо,ама как няма да гледа лошо след казаното: "Има бум на различни пътеки и пътища, по които да се разпръсква кокаинът и Варна е една от тях", (демек знам бе, ама нищо не правя)А Бате е възмутен,че онзи не разбира,че предишните са виновни....
128
0
 
2
 
! Отговори
мършояд преди 12 години
много си е аре румбата бе а ворлик не само че го мяза на наркоман ами и яко бие в лево, друг е въпроса болен оти крепеше на тиквата топките до сега а изведнъщ се извъртя като фурнаджиска лопата странни са путищата в бг политиката но едно е ясно боко ще се кандидатира за президент и дрянков ще ни е премиер и тогава ше дойде най светлото бъдеще, еманацията на герберасткият комунизъм с подкрепата на дпс а болен, костофф и серьожа ще кудкудякат отстрани, и тогава тиквата ще ни разцепи на г.... фара
127
25
 
6
 
! Отговори
ДИДКО преди 12 години
БРАВО ЦВЕТАНОВ ,БРАВО БОРИСОВ ,БРАВО ПЛЕВНЕЛИЕВ ,БРАВО ЮНАЦИ,НИЕ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ СМЕ С ВАС
126
4
 
6
 
! Отговори
смях преди 12 години
от ляво на дясно ...: негоден , по-негоден , най-негоден !!!
125
0
 
13
 
! Отговори
Варненчик преди 12 години
"Ние вярваме, че Варна е една такова точка"Коментара е излишен!!!
124
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как ще ги осъдят, кой ще печати после? Абе що не дойдат хамериканците да ни окупират - да станем 52 щат на САЩ и да влязат ония ми ти закони, да видиш как бандюгите ще се кротнат като агънца. Снощи гледах предаване по Нешънъл Джиографик за изпълняването на смъртните присъди-как близките на жертвите настояват екзекуциите да не се извършват по хуманния начин с инжекция, а с обесване, за да ги боли. И все пак като даваха цялата процедура по екзекуцията ти настръхва косата, нищо че е с инжекция.
123
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу Герб и БСП
122
3
 
2
 
! Отговори
зевзек преди 12 години
МВР са прави. доста престъпници (по закона) са заловени, но и доста са освободени по една или другап ричина - болест вязвата, подуто гърло и ..... Зависи от престъплението - понякога има спрведливи присъди и несправедливи. Но работата на МВР е да залови извършителите по закона и да достави доказателствата (неизфабрикувани!), за техните дела, а Съда преценя какви са и дали и колко да е наказанието и какво? зависи и от Парламента дали кове справедливи закони, както и от Съда, с присъдите?
121
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха, ха, ха, съдът върнал машината за печатане на бандюгите, като преди това ги осъдил условно, е те такова чудо нема по свето!!! Явно се надявали да им напечат няколко милиончета за благодарност. И това изобщо не е корумпиран съд, ама изобщо!!!
120
1
 
2
 
! Отговори
10017 преди 12 години
Ей ***!Като не можеш от твоя пилешки мозък да съставиш що годе сносен коментар,не използвай чуждите коментарии,като сменяш имената!Нито си оригинален, нито остроумен,а показваш единствено своята ТЪПОТА!