Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!

Ще има предсрочни избори, прогнозира лидерът на ДПС
Обновена: 19 май 2011 15:13 | 19 май 2011 15:11,
258
Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!
Ахмед Доган. Снимка: Архив Булфото

Остри критики срещу бившия си заместник Касим Дал отправи лидерът на ДПС Ахмед Доган. Това стана по време на възпоменателен митинг в Джебел.

Шефът на ДПС, който страни от медиите близо 2 г., посвети голяма част от изказването си на Дал:

"Рядко съм се отвращавал, но да гледаш някого, да го пазиш, да се грижиш за него, дори чадър да му правиш и той да тръгне без чувства за благодарност – изпитвам отвращение".

След това той се извини на симпатизантите си за грешката, че е вкарал във властта хора като него.

"Такива хора, които освен ясла, хазна, не виждат друго и като им вземеш играчката, яслата, почват партии да правят", заяви иронично Доган.

Нито веднъж в 9-минутното си изказване Доган не произнесе името на Касим Дал, а заяви, че "сред нас са се появили определени елементи, които искат да правят нови партии и да цепят ДПС".

Докато Доган говореше, Касим Дал и около 20 негови привърженици го наблюдаваха от съседни заведения.

Още при откриването на честванията, при речта на кмета на Джебел Бахри Юмер, няколко души, водени от друг изключен от ексдепутата от ДПС Корман Исмаилов вдигнаха плакат "Агенти и доносници на ДС – вън от ДПС".

За около минута те бяха изблъскани от площада с възгласи "У-у-у" и викове "предатели", произнесени на турски език. След краткия инцидент, броят на жандармеристите, охраняващи митинга, видимо се увеличи.

Без нас не може да се избере президент, каза още лидерът на ДПС.

Още по темата

Според него управлението на ГЕРБ е пълен провал.

"Ако загуби президентския вот, а това е почти сигурно, то ще има предсрочни парламентарни избори. Без нас не може да се избере президент и ще имаме много високи изисквания към профила на бъдещия кандидат", каза още лидерът на ДПС. И допълни, че прогнозата му за загуба на ГЕРБ е "предположение на базата обективна оценка".

Напусналите в началото на годината ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов са били видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, е споделил кметът на Джебел Бахри Юмер.

По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
0
 
0
 
! Отговори
Какъма преди 12 години
Оставете ги.Те са читаци.
233
2
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
deogane i ti shte ymresh niama da si vechen carvyl skapan proz predatel i izmenik .
232
0
 
0
 
! Отговори
ШОК преди 12 години
Мисля, че вече е време за гилотина пред народното събрание...
231
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А така, верицата ви читашка, крайно време беше и вие да се хванете за гушите!!!Давайте, избодете си очите взаимно!
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво бе 243!!! Винаги съм проявявала толерантност към българските мохамедани, защото без значение каква кръв тече във вените ни , ние сме българи, нашата родина е България, ноооо това ти изкаване е най-малкото нагло!! Прочети написаното от Макгахан и докладите на Скайлър и после ми говори за ГЕНОЦИД!!!! И пак ми кажи какво ние като българи ви дължим! И апропо умишлено в началото на поста си написах "българи мохамедани"...Дали и в Германия турците се зоват "турци", ааааааааааа?
229
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Анонимчо,Ти си Велик лъжец..., защото казваш пълна лъжа...:" - Последната Руска = Турска война Руснаците преоблецени като българи с помоща на българите избиха сотици хиляди Турци в северна България..."В "крепостния четириъгълник" Русе, Шумен, Варна, Силистра, турската армия се е предала езва през 1879 година и ако е имало кланета - те са дело на турската армия...!!!
228
6
 
3
 
! Отговори
аноним преди 12 години
Последната Руска = Турска война Руснаците преоблецени като българи с помоща на българите избиха сотици хиляди Турци в северна България. Тогава в границите на днешната България живеяаха повече Турци. Това е ГЕНОцИД. Турчина е реалност в границите на днешна България. Ти *** националист трябва да свикнеш с реалноста, друк избор нямаш. Ако се ровиш в историята ще развереш, че Българина дължи повече на Турчина. Седниси си на *** и гледай да с' нахраниш огладнялия ти корем.
227
1
 
2
 
! Отговори
se\raerb преди 12 години
ББ реанимира Доган, за съжаление !!!
226
1
 
3
 
! Отговори
до 239 преди 12 години
прав си много...ВЕЛИК *** Е, А НА ТАКИВА НЕМИНУЕМО ИМ ИДВА КРАЯ........
225
6
 
4
 
! Отговори
anonim преди 12 години
ahmed dogan e mnogo velik
224
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,След като дори Соломон Паси и Ахмет Доганов най-после разбраха, че в България няма тюрки, защото държавата Тюркия е създадена през 1923-25 година, Време е и ЕНИЧАРСКИТЕ ВНУЦИ, да го разберат и да подкрепи една приятелска "Декларация на Българския Парламент" до братската тюркската нация...:Декларация" - Дами и Господа,Като живели заедно във Византийската и Османската империи и съюзници от Първата световна, ние Ви подкрепяме и разбираме... желанието Ви да станете нормална държава За целта, ние искаме Тюркия само...:- Да стане Демократична...- Да зачита човешките права...- Да спазва законите... Все лесни работи...!!!1. В Тюркия се правят избори..., добре има демокрация...2. Човешките права ли..., още по-лесно е...:- Пприятели, признайте правата на Кюрдската партия за права и свободи... и правото на кюрдите на държавност..., както и Вие е Ние признахме Косово Сега е ред на Кюрдистан!!!- Извинете се на Армения за геноцида и подпишете договор, като Ангорския, с който плащате "кръвнината" на арменците...- Незабавно се изтеглете от Кипър..., подписвате договор, като Ангорския, плащайки 10 милиарда на Кипърската държава за терора и жертвите...3. За спазването на законите...- Международните действащи договори са Закони за подписалите ги...!!!- Плащат на България задължението си от 20 милиарда по Ангорския договор...- Меджалиса се извинява писменно за геноцида срещу Българския, Арменския, Гръцкия и другите клани народи от Азия и Европа и..., можете да ни помолите, да се съгласим да влезете в ЕС..., а ние Ще видим!!!Все лесни работи...Колко му е...16-та икономика в Света... Какво са 20-30 милиарда между приятели, живели заедно в Османския бейлик
223
0
 
6
 
! Отговори
Лош мирис от потури преди 12 години
Агент Сава пак се изпусна със смешното си изказване, че без негова подкрепа не може да избереме президент, абе тоя има ли изобщо връзка с главния си мозък, да не би да няма такъв, а?
222
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако управлението на Герб е пълен провал, то управлението на тройната, тройно крадлива коалиция беше 4-та национална Катастрофа за България!!! А реално управлението на ГЕРБ, начело с Борисов е най-успешното управление както във вътрешен, така и в международен план, така че демагогията на шалварестия Гьоринг е вследствие на прегряване единствената му мозъчна клетка!
221
2
 
2
 
! Отговори
балък преди 12 години
Хитра схема ,сокола почва да плюе по полицая ,което заздравява доверието на българите към герб,той си вкарва турските гласове ,а в същност зад кулисите въртят заедно /ирен кръстева,цветан василев , пеевски, булгартабак/
220
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Доганчо- В България няма тюрки и България никога не е била поробвана от Туюркия както е правилния превод на името и, защото Туюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник.... Включително днешна Тюркия...!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюркските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Тюркия бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ и независимо кой е неговия пророк, И ИМЕТО НА СИНА МУ ЖИВЯЛ НА ЗЕМЯТА, забавя, но не забравя...!!!
219
2
 
12
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
Ако искаме да съхраним българското в България - никога този човек не трябва да бъде допускан до властта !!!
218
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сокола се усраа.
217
0
 
6
 
! Отговори
Mango преди 12 години
ГАДове,разтурете се и се влейте доброволно в партията Юруш!За благото на България!След елиминирането на Бин Laden,няма смисъл!
216
0
 
2
 
! Отговори
шишо бакшишо преди 12 години
В коя част на Турция е Джебел че имам курс?
215
1
 
1
 
! Отговори
nevernik преди 12 години
A da vida sega kade e BB, nali mnogo pani muskuli predi izborite, che shte vkara toz kerliv piskyul zad reshetkite. Direktno mu se izsmyaha v ochite. Golemiyat otvorko, zashto malchi kato ***. A istinata e che Dogan upravlyava Bulgaristan, tova e bratya i sestri. Botev i Levski umryaha za stado ovchi dushici. Tova sme nie.