Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!

Ще има предсрочни избори, прогнозира лидерът на ДПС
Обновена: 19 май 2011 15:13 | 19 май 2011 15:11,
258
Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!
Ахмед Доган. Снимка: Архив Булфото

Остри критики срещу бившия си заместник Касим Дал отправи лидерът на ДПС Ахмед Доган. Това стана по време на възпоменателен митинг в Джебел.

Шефът на ДПС, който страни от медиите близо 2 г., посвети голяма част от изказването си на Дал:

"Рядко съм се отвращавал, но да гледаш някого, да го пазиш, да се грижиш за него, дори чадър да му правиш и той да тръгне без чувства за благодарност – изпитвам отвращение".

След това той се извини на симпатизантите си за грешката, че е вкарал във властта хора като него.

"Такива хора, които освен ясла, хазна, не виждат друго и като им вземеш играчката, яслата, почват партии да правят", заяви иронично Доган.

Нито веднъж в 9-минутното си изказване Доган не произнесе името на Касим Дал, а заяви, че "сред нас са се появили определени елементи, които искат да правят нови партии и да цепят ДПС".

Докато Доган говореше, Касим Дал и около 20 негови привърженици го наблюдаваха от съседни заведения.

Още при откриването на честванията, при речта на кмета на Джебел Бахри Юмер, няколко души, водени от друг изключен от ексдепутата от ДПС Корман Исмаилов вдигнаха плакат "Агенти и доносници на ДС – вън от ДПС".

За около минута те бяха изблъскани от площада с възгласи "У-у-у" и викове "предатели", произнесени на турски език. След краткия инцидент, броят на жандармеристите, охраняващи митинга, видимо се увеличи.

Без нас не може да се избере президент, каза още лидерът на ДПС.

Още по темата

Според него управлението на ГЕРБ е пълен провал.

"Ако загуби президентския вот, а това е почти сигурно, то ще има предсрочни парламентарни избори. Без нас не може да се избере президент и ще имаме много високи изисквания към профила на бъдещия кандидат", каза още лидерът на ДПС. И допълни, че прогнозата му за загуба на ГЕРБ е "предположение на базата обективна оценка".

Напусналите в началото на годината ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов са били видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, е споделил кметът на Джебел Бахри Юмер.

По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на кой му пука за вътре-партийните дрязги в малцинствената партия ДПС? Ако щат да се изколят - не ми дреме! Какво ни занимавате с глупости, достатъчно четем за Боко и компания, за Станишев и т.н.
213
2
 
11
 
! Отговори
jony преди 12 години
Колкото и да е обидно, повечето от турското население е ниско интелигентно, гледат си животните и земите от сутрин до мрак за мизерни пари, Доган си прави парите, а те пак го гледат като господ и си му вярват. А че си беше агент на ДС това и овчарчетата го знаят
212
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Твойта мама и смрадлив ***... Ако сме нормална държава такъв като теб отдавна да е изгнил по затворите.
211
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на тоя нагъл читак Гоце му връчи орден Стара Планина. Срам и унижение за България. Кога най-после това котило съподвижници от ДС ще отиде най-после където му е мястото - в ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР.
210
4
 
1
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
На най-важния пост в правителството на ГРОБ и А-ТАКА,Е ЧОВЕКЪТ на ДОГАН, ДЕПЕСАРЯ *** ДОАН ЗИЯЗъболекърчето Зия е назначен от Борисов за негов " личен съветник по социално-демографската и здравна политика"А има толкова българи завършили социална политика ...НО ... защо в това правителство за пръв път няма социален вицепремиер ?!!!Ами именно Зия е социалния вицепремиер, скрит зад фасадата на "съветник"Той командори Тотьо и здравния министър, но никога не се показва по медиите
209
3
 
5
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
"Без нас не може да се избере президент, каза още лидерът на ДПС."Разбрахте ли "братя българи", дето се цепите на комунисти и антикомунисти, какво ви казва добруджанския *** ?Докато вие се цепите, ние сме единни и сте в ръцете ниБългаритв вече трябва да гласуват, само за една партияНо това не може да бъде про-*** ГРОБ, която по криминален начин ползва парите от нашите данъци и осигуровки,в детските и помощите на своите ***
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепете групата "Не на религиозните послания от минаретата!" във Facebook. Целта е да се образоват не-мюсюлманите за великата несправедливост на която са подложени. Неможе НАСИЛСТВЕНО не-мюсюлмани да бъдат КАРАНИ да слушат религиозни послания!! Това е грубо погазване на човешките права. Целта е да заведем дела за погазване на човешките права на не-мюсулманите. Двете религии не може да се съпоставят, и камбанения звън не прожектира религиозни послания! СЪС ПРИСЪСТВИЕ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ !
207
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган за себе си ли говори? или просто са объркали заглавието? Дал за Доган...рядко съм се отвращавал така...
206
0
 
9
 
! Отговори
TUR4IN преди 12 години
Kasim Dal ne be5e puqn!!!Tova sa dolni laji!!!Bqh na mitinga i se naslu6ah na lajite na DPS!Ne sprqha da pluqt Dal i gerb kato nadahvaha selqcite ot Djebel!!!:)Komediq qka!!!:)Ima6e samo liza4i nadqva6ti se na darjavni pora4ki(da lapat pari4ki) i zabludeni tutunjii nadqva6ti se 4e DPS 6te im varne premiite z tutuna!!!
205
3
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
samo vajeto za tebe ,mrasen geyr.
204
4
 
7
 
! Отговори
AHMED DOGAN преди 12 години
Dragi sanarodnici,kakvoto i da si mislite,kakvoto i da govoryat,TOVAE AZ sam nay- Velikiya politik v REPUBLIKA BILGARIA.
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** бе бате - Дръндарски .
202
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган оглу ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА КОГО СЛУЖЕШЕ КАТО БЕШЕ В ДС ??? *** СИ БИЛ И ТАКЪВ СИ ОСТАВАШ .
201
663
 
14
 
! Отговори
ГЛУПАК преди 12 години
ГЛУПАВИ УПРАВЛЯВАЩИ, УМЕН ДОГАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
200
527
 
11
 
! Отговори
... преди 12 години
Хе хе.. голямо *** е този ***.Най безкруполното същество което тормози ежедневието ми.Колко пъти заби нож в гърба на партньорите си, тръгнал да прави квалификации на един от лакеите си.Изключително безпардонен тип. Плюя на сурата му!
199
337
 
6
 
! Отговори
До:Еничар преди 12 години
Преди да тръгнете си разпродавахте къщите на бесценица приятелите ви от сегашното БСП ги изкупиха после ви ги продадоха пак на вас но на тройна цена!
198
239
 
2
 
! Отговори
До:Еничар преди 12 години
Ако не ми вярваш питай дядо си!Още го боли гъзо завалийката!
197
283
 
6
 
! Отговори
до 201 преди 12 години
и като се затриеме кой ще те храни и от кой ще крадеш бе *** смрадлив
196
375
 
2
 
! Отговори
До:Еничар преди 12 години
195
237
 
9
 
! Отговори
ДС преди 12 години
Никой не сме изселвали!Турски терористи обикаляха джамиите и ви плашеха ако не се изселите че ще ви избият!Вие тръгнахте на аксурзия!Турските граничари ви скъсаха гъзовете от *** и почнахте да се връщате никой не ви е виновен шубета!