ДПС отрича за ГАД

Управлението на ГЕРБ било пълен провал
Обновена: 20 май 2011 10:11 | 20 май 2011 10:10,
195
ДПС отрича за ГАД
Лютви Местан. Снимка: Архив Булфото

Това е безумие, което казват някои отляво и дясно, че има нова коалиция ГАД, както я нарекоха, за ГЕРБ, "Атака" и ДПС.

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ДПС Лютви Местан по повод твърденията на БСП, че в момента страната има ново управление.

Местан се впусна да обяснява значението на думата ГАД, като цитира думите на шефа си Ахмед Доган.

"Самата семантика на коалиция ГАД е пълно отрицание на такава възможност, звучи дори гадно, заяви вчера в Джебел лидерът на движението.

За нас изборът за държавен глава е особено важен. За нас не е сериозен дебатът дали ще бъде мъж или жена, както съобщават от различни партии. Това измества разговора за това какви политики ще ни представи", обясни Местан.

Според него, когато ДПС оценява като провал управлението на ГЕРБ то се имало предвид, че тази партия не успяла все още и по средата на мандата си да представи визия за политика, и то на страна член на Европейския съюз.

ДПС била достатъчно сериозна партия, за да може да бъде поставяна в позиция дали ще подкрепи, или не, друга партия на изборите за президент.

Те ще подкрепят и вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов, защото "то си заслужи".

Още по темата

"Българското правителството само постави страната на втория коловоз на ЕС, приемайки тезата за Европа на две скорости. На фона на Лисабонската стратегия и Европа 2020 нашето правителство предвижда 1,5% за наука и образование, което е скандално", каза Лютви Местан.

"Площадът на Джебел е агората на българската демокрация след събитията преди 22 г. и той не прие Касим Дал", коментира още зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
2
 
! Отговори
Уточнение! преди 12 години
Не е важно какъв е В. Сидеров!Важното е ГЕРБ да се маха от властта!
163
2
 
1
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 12 години
Защо всички се пенят когато стане въпрос за управление на ДПС и турците?То по начало след 2021 година ще ви управляваме ние турците. Добре е от сега да свикнете,та когато управлението е пълно и по всички етажи на държавната власт някои комплексари да не би да получат инфаркт. Няма нищо в това да бъдете управлявани от турци, по начало 500 години не са малко и сте процъфтели тогава, а сега линеете и не можете да управите държавата си и я превърнахте в ***.Молете се турци да ви управляват иначе
162
0
 
1
 
! Отговори
фреди преди 12 години
Няма българи и турци,има работници и капиталисти.Разберете ли това няма да пишете глупости и обиди едни срещу други.
161
2
 
2
 
! Отговори
pobeda преди 12 години
От ДПС не живеят в реалния свят.Колко време им трябва за да разберат, че вече не са фактор в политическия живот. Много скоро съвсем ще изчезнат от политическата сцена. За каква демокраация става дума на площада в Джебел? 1.Целият им електорат са крепостни селяни на чийто гръб живеят велможите от ДПС 2. Демокрацията предполага правото на различно мнение Местанчо, а вие не давате такова дори и на етноверците си.Случилито се вчера с Дал и подкрепящите го е красноречив пример. Местанчо,Местанчо.....
160
0
 
2
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
""Колкото до "казването в очите..."" May ti e po-lesno da se prawi6 na geroy pred kompa?
159
0
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
" Не само, че го каза, ами го има и във вестниците от онези години..."Laje6 kato bylgarin -nameri i pokaji da go wodim.6tom kato go imalo w presata togawa.
158
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Турчо,- Не само, че го каза, ами го има и във вестниците от онези години...Колкото до "казването в очите..."Това не се практикува в България, още с приемането на БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОННИК - ТОРЕ, още през V век преди Христа...Но един предател щом е предал веднъж народа си - доброволните еничари..., явно е предал с гените си предателството и на внуците си - такива като теб...!!!
157
0
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
176"Явно гледаш само филмчита..."Da osobennno tiq ,w koito bylgarite sami pokazwat na sweta zwestwata si.
156
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
179"През 1985 година, тюркския посланник Ви каза:" Na tebe li ti go kaza.zashtot na mene ne ekazwal takkowa neshto."В България никога не е имало тюрки"Ami ima i az sym edin ot tyah-stiska li ti da mdoyde6 i da mi go kave6 w o4ite,mizerniko???
155
2
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Турчо,През 1985 година, тюркския посланник Ви каза:- В България, тюрки сме само аз и консула в Пловдив!!!- В България никога не е имало тюрки и България никога не е била поробвана от Туюркия както е правилния превод на името и, защото Туюркия е създадена през 1923г..., а само еничарски внуци!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник.... Включително днешна Тюркия...!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюркските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Тюркия бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ и независимо кой е неговия пророк, И ИМЕТО НА СИНА МУ ЖИВЯЛ НА ЗЕМЯТА, забавя, но не забравя...!!!
154
2
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Турчо,- Защо мислиш, че им се разминава...
153
3
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Турчо,Явно гледаш само филмчита...Куклата, може и да е кръстена "Тюркян", но... такова име няма в цяла България дори и днес...!!!
152
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
170"Върпосното бебе, за което говориш се оказа.... ПАРЦАЛЕНА КУКЛА."za towa li dave bylgarite naprawiha fil za towa`? Tyurkyan se kazwashe bebeto .
151
2
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
170"Избитите деца на гара Буново" se okaza 4e gi izbiha horata na Darvawna sigurnost-otwori arhiwite i wij.
150
0
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
171"не спори с мене-познавам Турция и турската история по добре от тебе,"Li4i ti-na rodniq si ezik pogreshno da pi6e6,no imash pretenzii da znaesh turskata isotriq.Zashto parwo ne se nau4i da pi6e6 prawilno na bylgarski???
149
2
 
2
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 12 години
Помним крадливото-арогантно управление на тройната коалиция. Много от вашите хора са за затвора и затова се застраховахте с закон в последния момент да не се търси отговорност със задна дата. Герб няма да ви стигнат в некъдърността и грабежите даже да утроят усилията си. Дано Цветанов има куража да се свърши докрай работата. Мен не ми дреме за неговите 6 апартамента. Има лихвари с десетки повече апартаменти и зад всеки един разбит живот, ама няма кой да ги осъди - такава ви е системата от 20 г.
148
1
 
1
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Ами тя е станала вече на Кюрдистан.50% от населението ви са кюрди, колкото и да не го признавате.Имахте и президент кюрд-Тургут Йозал.не спори с мене-познавам Турция и турската история по добре от тебе, и от много като тебе дето се наричат турци.
147
1
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Турчо,През 1984-89 години танкове излизаха само за учения...Върпосното бебе, за което говориш се оказа.... ПАРЦАЛЕНА КУКЛА..., ноИзбитите деца на гара Буново, взривовете на гара Пловдив и Златни пясъци БЯХА СРЕЩУ ЖИВИ ХОРА...!!!За щастие атентатора Мехмедали беше заловен, осъден и застрелян...!!!Това ще се случва от тук нататък със всеки, който пролее дори капчица българска кръв...
146
0
 
1
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Турчине, ние сме наследници на Османската империя, колкото и вие.Турция съществува като държава от 1923 година.Османската империя не е била турска държава , а многонационална империя.Османската империя въобще не е била на основата на националност-а на религия.Но ми омръзна да те просвещавам, почети малко преди да пишеш глупости.А защо и как една държава доброволно става част от друга е дълбока тема.
145
3
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
164"България над Всичко!" Do sege samo w mizeriyata may.