ДПС отрича за ГАД

Управлението на ГЕРБ било пълен провал
Обновена: 20 май 2011 10:11 | 20 май 2011 10:10,
195
ДПС отрича за ГАД
Лютви Местан. Снимка: Архив Булфото

Това е безумие, което казват някои отляво и дясно, че има нова коалиция ГАД, както я нарекоха, за ГЕРБ, "Атака" и ДПС.

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ДПС Лютви Местан по повод твърденията на БСП, че в момента страната има ново управление.

Местан се впусна да обяснява значението на думата ГАД, като цитира думите на шефа си Ахмед Доган.

"Самата семантика на коалиция ГАД е пълно отрицание на такава възможност, звучи дори гадно, заяви вчера в Джебел лидерът на движението.

За нас изборът за държавен глава е особено важен. За нас не е сериозен дебатът дали ще бъде мъж или жена, както съобщават от различни партии. Това измества разговора за това какви политики ще ни представи", обясни Местан.

Според него, когато ДПС оценява като провал управлението на ГЕРБ то се имало предвид, че тази партия не успяла все още и по средата на мандата си да представи визия за политика, и то на страна член на Европейския съюз.

ДПС била достатъчно сериозна партия, за да може да бъде поставяна в позиция дали ще подкрепи, или не, друга партия на изборите за президент.

Те ще подкрепят и вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов, защото "то си заслужи".

Още по темата

"Българското правителството само постави страната на втория коловоз на ЕС, приемайки тезата за Европа на две скорости. На фона на Лисабонската стратегия и Европа 2020 нашето правителство предвижда 1,5% за наука и образование, което е скандално", каза Лютви Местан.

"Площадът на Джебел е агората на българската демокрация след събитията преди 22 г. и той не прие Касим Дал", коментира още зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
4
 
! Отговори
riddle преди 12 години
Каквото и да казва Местан, има факти, коит не могат да бъдат опровергани. Къде има най-много държавни пари? В Корпоративна банка. А чия е тя? На ДПС. А кой решава еднолично къде отиват парите от държавните предприятия? Б.Б. И само едно още, за да не досадя. Чия е медийната група на Ирен Кръстева - де факто на ДПС и Доган. Кого славослови най-много от страниците на всичките си вестници? Б.Б. Мисля, че не ми трябват повече доказателства, че има ГАД.
83
5
 
11
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
Леле какви дивотии плещеше Доган вчера... ама това е, старческата деменция не прощава никому.Аз пък предричам края на Доган и залез на партията му.
82
2
 
5
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
Какви самолети, какви хеликоптери, бе! Ти пиеш ли си редовно хапчетата. И вие никога не сте робували - просто винаги сте били кръвосмучещи ***. Просто конфликта е в съзнанието ви - мислите си че сте много велики и нещо тук ви принадлежи. Тук е България! Или го приемаш това или живей със злобата си.
81
3
 
9
 
! Отговори
ХАН АСПАРУХ преди 12 години
НЕ СЪМ СИ ГУБИЛ ВРЕМЕТО НАПРАЗНО ДА ПРАВЯ ДЪРЖАВА ТУК!ТУРЦИТЕ СЪМ ГИ ИЗПРЕВАРИЛ С ПОВЕЧЕ ОТ 6-7 ВЕКА.ТУК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ!КАЗАХ!
80
1
 
10
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Турчине, не знам какви "лидери" са екстрадирани и какво е НАПИСАЛ някой си. Просто аз добре си спомням какво беше тогава с обикновените хора, приятели на нашето семейство. Колко много пъти са ни разказвали колко било хубаво в "тяхната" Турция, колко било светло, какви злата имало по магазините и т.н. Когато се отвори границата и имаха възможност да заминат разпродаваха тук всичко и се втурнаха нататък. Даже и аз щях да им помагам да закарам едната им кола до границата. Избора показва всичко!
79
2
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Човек не си избира дали да се роди Българин, Турчин или Китаец.НОМОЖЕ ДА ИЗБИРА ДАЛИ ДА МРАЗИ ДРУГИТЕ И ДА СЕ КОНФРОНТИРА, ИЛИ ДА ПОДДЪРЖА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ СЪС СЪСЕДИТЕ СИ!
78
1
 
4
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
"Първо турците през 89-та сами се втурнаха към мечтаната от тях Турция" wij kakwo e napisal dneska waw westniok "Kapital" edin twoj sanaroadnik .19 май 2011 18:571Отговороценка 1616 гласа-+Истинските лидери на протестите в Джебел бяха изведени от града с хеликоптери и ексдрадирани от страната на 21/05/1989. "capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/05/19/1092486_goliamoto_zavrushtane_na_dogan_trugna_s_kritiki_kum/
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2cyr/ latin => cyrilic
76
6
 
6
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
"Първо турците през 89-та сами се втурнаха към мечтаната от тях Турция"Razpqwyay go na decata si-move i da ti powyarwat-ne sme zabravili oshte samoletite i nhelikopterite,ubitite !!1 I sega gladuwate,zashtoto nyama koy da wi robuwa we4e.A samite ne ste swiknali da se trudite dave za nasashtniq.
75
3
 
13
 
! Отговори
петров преди 12 години
дпс биха се съюзили и с дявола само и само да са във власта.
74
2
 
19
 
! Отговори
бафмааму преди 12 години
Понякога сме смешни, българите. в Ямбол шефът на Атака - георги зафиров направи милион от търговия на дънки с турция, купи си магазини и ги даде под наем на сибанк, а сега се репчи и се прави на националист...
73
3
 
4
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Махат си границите когато граничат с хора. Я погледни тук във форума какви ги пишат тези дето се мислят че са "другият" народ. Сега са дребни, крадливи мишки, а вече са станали толкова злобни и нагли. Не ми се мисли какви диващини ще започнат ако някой ден им се отвори парашута.
72
1
 
15
 
! Отговори
А? преди 12 години
Забележете - ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ държави си МАХАТ границите! Докога шепа смахнати маймуни ще успяват да скарат ДВА НАРОДА??
71
3
 
4
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
62 "Пак ще гласувам за ГЕРБ / турчин съм /" Koy ti go kaza (/ турчин съм /) -baba ti li?
70
5
 
24
 
! Отговори
Исмет преди 12 години
От Кърджали съм и цялата ни компания/около 20 млади турци/ няма да гласуваме за ДПС!!!
69
7
 
13
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Най- добрите ми приятели са турци. Жалко, но е ФАКТ! Миналото - минало. Простотията няма националност! Ако и турците, не само в България се отворят към нас и към света, България само ще спечели!
68
8
 
13
 
! Отговори
турчин преди 12 години
българия е една жалка страна, още си играе на микронационализм... човечеството на къде отива , българия къде....
67
8
 
9
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
"Izgonihte turcite prez 89 i sega nqmq koj da wi hrani !!!"Първо турците през 89-та сами се втурнаха към мечтаната от тях Турция, след като бай Тошо им отвори границата. Второ митът за "работливите" турци е вече много остарял и мухлясал. Може и да е бил работен твоя дядо, но сегашните турци с които съм си имал работа са нагаждачи, наглеци или просто най-обикновени дребни мошенници.И като заключение - толкова сте жалки с напъните си да подскачате та дано някой ви забележи. Нещастници!
66
4
 
1
 
! Отговори
SINAN преди 12 години
DO:47 DOKATO VIE SI PIETE I SPITE VA6TE JENI4KI ZATUY S GOLQMO JELANIE ISKAT NIE DA GI KLATIM. MOJEBI PO4TI NQMA BALGARKA KOQTO NE E BILA S TUR4IN. TOVA NE E SLU4AYNOST I SI IMA ZA6TO.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
66Щ из+щя