ДПС отрича за ГАД

Управлението на ГЕРБ било пълен провал
Обновена: 20 май 2011 10:11 | 20 май 2011 10:10,
195
ДПС отрича за ГАД
Лютви Местан. Снимка: Архив Булфото

Това е безумие, което казват някои отляво и дясно, че има нова коалиция ГАД, както я нарекоха, за ГЕРБ, "Атака" и ДПС.

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ДПС Лютви Местан по повод твърденията на БСП, че в момента страната има ново управление.

Местан се впусна да обяснява значението на думата ГАД, като цитира думите на шефа си Ахмед Доган.

"Самата семантика на коалиция ГАД е пълно отрицание на такава възможност, звучи дори гадно, заяви вчера в Джебел лидерът на движението.

За нас изборът за държавен глава е особено важен. За нас не е сериозен дебатът дали ще бъде мъж или жена, както съобщават от различни партии. Това измества разговора за това какви политики ще ни представи", обясни Местан.

Според него, когато ДПС оценява като провал управлението на ГЕРБ то се имало предвид, че тази партия не успяла все още и по средата на мандата си да представи визия за политика, и то на страна член на Европейския съюз.

ДПС била достатъчно сериозна партия, за да може да бъде поставяна в позиция дали ще подкрепи, или не, друга партия на изборите за президент.

Те ще подкрепят и вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов, защото "то си заслужи".

Още по темата

"Българското правителството само постави страната на втория коловоз на ЕС, приемайки тезата за Европа на две скорости. На фона на Лисабонската стратегия и Европа 2020 нашето правителство предвижда 1,5% за наука и образование, което е скандално", каза Лютви Местан.

"Площадът на Джебел е агората на българската демокрация след събитията преди 22 г. и той не прие Касим Дал", коментира още зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Да, дотам я докарахме на умрелите да завиждаме! И, все пак си мисля, че в повечето от нас е заложено добро начало, и България ще я бъде напук на всички, и на всичко!
123
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш. . . съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. . . . Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България на 6 морета!
121
1
 
5
 
! Отговори
до Темерут преди 12 години
не си хаби нервите за недоразумението на природата дето казва че българите били ***.....ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА КРАСНОРЕЧИВО, ЧЕ И ДА ГУБИМ, НАКРАЯ ЩЕ СЕ СМЕЕМ ПОСЛЕДНИ.......никога не са имали нито велики умове, нито изкуство , нищо....това им е природно заложено
120
1
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
136, не обиждай българите в български форум, на маймуница да не ти изпуши компа, ей сега, както си седиш пред него!
119
1
 
3
 
! Отговори
riddle преди 12 години
Чудя се на такива като Tur4in. Някой да ви е завързал или арестувал, та да живеете в България и да имате български документи за самоличност? Като не ви харесва, избирате си държава и отивате там. И ако считате, че правата ви са били накърнени, защото сте получавали всичко, което ви се полага като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, сте свободни да направите избор. Иначе - кой на кого и какво дължи... Стига раздори! Не мен лично не ми трябва гражданска война, заради такива объркани политикани.
118
4
 
2
 
! Отговори
anonim преди 12 години
nqma razlika mejdu *** i bilgarin,daje *** sa po umni ot bilgarite,bilgarite sa gavuri nisto drugo
117
1
 
1
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
Похвално е, че имаш смелостта да си признаеш :)
116
1
 
3
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
Mnogo si padam po Dogan ot DPS i az kato niego sum gei i iskam, toii da me opraviy.
115
1
 
5
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
През 1877-1878 сме воювали за свободата си - така че избитите са били врагове. На война враговете се избиват, за да победи доброто.
114
1
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Тур4о- В България няма тюрки и България никога не е била поробвана от Туюркия както е правилния превод на името и, защото Туюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник.... Включително днешна Тюркия...!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюркските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Тюркия бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ и независимо кой е неговия пророк, И ИМЕТО НА СИНА МУ ЖИВЯЛ НА ЗЕМЯТА, забавя, но не забравя...!!!
113
1
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Да, и несъмнено трябва да вдигнем паметник на избитите турци на Шипка, а?Турчине, стига писа глупости, и да са избити тези жени, деца и старци, и да са прогонени от имотите си тези милион и петстотин хиляди души това все още е прекалено малка цена за това, което ние сме търпели от вас. Та, си затваряй устата!
112
4
 
2
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
129"Пиша много точно...," Ti move6 d api6a6 ,no we4e nikoj ne wyaeva na bylgarskite lavi-dave w Bryuksel.Za towa i wi pra6tat oditori da wi proweryavat za wsi4ko.
111
1
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Tur4in,Пиша много точно..., какво е признато от Ататюрк...:- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!Разликата във взаимните здължения е 20 милиарда... и не се прави на евреин, който твърди, че Библията и Корана са едно и съща книга...Ако не знаеш какво е разлика между две числа, кажи си..., ще ти обясня...И не пиши повече на маймуница...
110
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разлика между *** и турчин НЯМА!!!
109
7
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
119"И, на базата на какво трябва да платим тези безумни 50 000 000 000 долара" Za izbitite 440 000 jeni deca i starci prez 1877-1878,za izgonenite ot zemite im 1 500 000 ot zemite im Turci i za otnetite im imoti.
108
1
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Хммм, несъмнено е претеглено, но на турски везни...
107
1
 
9
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
А вие кога ще платите за изкланите в Батак? А за тракийските бежанци?
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ начело с "кадърното" управление на Бойко *** се саморазпада!
105
2
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
" През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор " Da ,no razlikata izliza 50 000 000 000 dolara za Turciya.