ДПС отрича за ГАД

Управлението на ГЕРБ било пълен провал
Обновена: 20 май 2011 10:11 | 20 май 2011 10:10,
195
ДПС отрича за ГАД
Лютви Местан. Снимка: Архив Булфото

Това е безумие, което казват някои отляво и дясно, че има нова коалиция ГАД, както я нарекоха, за ГЕРБ, "Атака" и ДПС.

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ДПС Лютви Местан по повод твърденията на БСП, че в момента страната има ново управление.

Местан се впусна да обяснява значението на думата ГАД, като цитира думите на шефа си Ахмед Доган.

"Самата семантика на коалиция ГАД е пълно отрицание на такава възможност, звучи дори гадно, заяви вчера в Джебел лидерът на движението.

За нас изборът за държавен глава е особено важен. За нас не е сериозен дебатът дали ще бъде мъж или жена, както съобщават от различни партии. Това измества разговора за това какви политики ще ни представи", обясни Местан.

Според него, когато ДПС оценява като провал управлението на ГЕРБ то се имало предвид, че тази партия не успяла все още и по средата на мандата си да представи визия за политика, и то на страна член на Европейския съюз.

ДПС била достатъчно сериозна партия, за да може да бъде поставяна в позиция дали ще подкрепи, или не, друга партия на изборите за президент.

Те ще подкрепят и вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов, защото "то си заслужи".

Още по темата

"Българското правителството само постави страната на втория коловоз на ЕС, приемайки тезата за Европа на две скорости. На фона на Лисабонската стратегия и Европа 2020 нашето правителство предвижда 1,5% за наука и образование, което е скандално", каза Лютви Местан.

"Площадът на Джебел е агората на българската демокрация след събитията преди 22 г. и той не прие Касим Дал", коментира още зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Tur4in,Пиша много точно...:- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!Разликата във взаимните здължения е 20 милиарда...Ако не знаеш какво е разлика между две числа, кажи си..., ще ти обясня...И не пиши повече на маймуница...
103
1
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
И, на базата на какво трябва да платим тези безумни 50 000 000 000 долара? За баташкото клане, ли? За кървавото потушаване на априлското възстание от 1876-та, ли? Или за обесването на Васил Левски?
102
2
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
117 " Плащат на България задължението си от 20 милиарда по Ангорския договор." A Bylgariq koga 6te plati 50 000 000 000 dolara po sa6iq Ankarski dogowor ot 1925 gpdina???
101
2
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,След като дори Соломон Паси и Ахмет Доганов най-после разбраха, че в България няма тюрки, защото държавата Тюркия е създадена през 1923-25 година, Време е и ЕНИЧАРСКИТЕ ВНУЦИ, да го разберат и да подкрепи една приятелска "Декларация на Българския Парламент" до братската тюркската нация...:Декларация" - Дами и Господа,Като живели заедно във Византийската и Османската империи и съюзници от Първата световна, ние Ви подкрепяме и разбираме... желанието Ви да станете нормална държава За целта, ние искаме Тюркия само...:- Да стане Демократична...- Да зачита човешките права...- Да спазва законите... Все лесни работи...!!!1. В Тюркия се правят избори..., добре има демокрация...2. Човешките права ли..., още по-лесно е...:- Пприятели, признайте правата на Кюрдската партия за права и свободи... и правото на кюрдите на държавност..., както и Вие е Ние признахме Косово Сега е ред на Кюрдистан!!!- Извинете се на Армения за геноцида и подпишете договор, като Ангорския, с който плащате "кръвнината" на арменците...- Незабавно се изтеглете от Кипър..., подписвате договор, като Ангорския, плащайки 10 милиарда на Кипърската държава за терора и жертвите...3. За спазването на законите...- Международните действащи договори са Закони за подписалите ги...!!!- Плащат на България задължението си от 20 милиарда по Ангорския договор...- Меджалиса се извинява писменно за геноцида срещу Българския, Арменския, Гръцкия и другите клани народи от Азия и Европа и..., можете да ни помолите, да се съгласим да влезете в ЕС..., а ние Ще видим!!!Все лесни работи...Колко му е...16-та икономика в Света... Какво са 20-30 милиарда между приятели, живели заедно в Османския бейлик
100
2
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
106"Проблема е кристално ясен..." Ami da ,no na profesora -ministyr kato mu kazaha 4e Bylgariq move da se okave dlajnik s 50 000 000 000 dolara po Ankarskiyq dogowor si zatwori ustata.Move da popitash nego samiq-we4e ne e ministyr,taka 4e nyama da e trudnen dostypa za nego.
99
2
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Проблемът на нас българите е, че сме твърде толерантни, партия им позволихме да си направят, новини на турски език им разрешихме да имат, а те само се чудят как да се намърдат в управлението на страната ни, не може хора, които не са с българско самосъзнание, да оставим турските им корени настрана, да се месят в управлението на България, недопустимо е. Нека са си българки турци, никой няма да им направи проблем заради това, но да искат да управляват, е не става!
98
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
106"но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава." A dohodite ot tezi zemi za 45 godini bylgarskata dyrvawa,koga 6ge ni gi izplati???
97
1
 
3
 
! Отговори
ПЕРУЩИЦА преди 12 години
НИЕ ПОМНИМ КЛАНЕТАТА!
96
0
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
106 " Ще плаща...!!!" Ama ne pla6ta i ti kakwo li moje6 da naprawi6 po waprosa,oswen da se peni6 tuka i zlobee6 ??? !!!
95
1
 
4
 
! Отговори
ATAKA преди 12 години
ABE NALI BOYKO 6TE6E DA GO TIKNE V ZATVORA DOGAN :))))) DA AMA DRUG PAT. AKO DOGAN VLEZE V ZATVORA 6TE VLEZE I BOYKO, 6TOTO DOGAN 6TE MU RAZKRIE VSI4KITE DALAVERI NA BOYKO. ETO ZATOVA NA BOYKO NE MU STISKA DA SE ZANIMAVA SAS SOKOLA
94
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
" Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя."ZA KOLKO WREME???
93
2
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
106"а през 1878г .сме си възстановили Държавата." Ne ste-Rusnacite wi q wystonowiha Wie sam edwa li 6tyqhte da go naprawite.
92
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
"Турчине, не знам какви "лидери" са екстрадирани и какво е НАПИСАЛ някой с" NIE ZMAEM I POMNIM !!!
91
1
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Касимчо, Тур4о- В България няма тюрки и България никога не е била поробвана от Туюркия както е правилния превод на името и, защото Туюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник.... Включително днешна Тюркия...!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюркските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., а в Тюркия бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!!- Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ и независимо кой е неговия пророк, И ИМЕТО НА СИНА МУ ЖИВЯЛ НА ЗЕМЯТА, забавя, но не забравя...!!!
90
1
 
2
 
! Отговори
bbb преди 12 години
Убийте сатаната и поклонницте им!
89
2
 
6
 
! Отговори
ha-ha преди 12 години
На тез крадливите башибозуци мястото им е в затвора,да им забранят партията и да им комфискуват всичко в полза на държавата. Писна ни от ***,дето се опитват да се изказват като образовани и кадърни. Ако се намери някой,който да се наеме със ''простичката'' задача да промени конституцията и да им забрани и затрие на тази *** партията, сигурен съм,че ще спечели които и да е избори с абсолютно мнозинство. Дано и техните привърженици са го разбрали вече след дългогодишното им феодално тъпкане.
88
4
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 12 години
96"мислите си че сте много велики "- e malko sme po-welili ot was de-idi se porazhodi di Istanbul i6te se ubedi6.Ahelikopterite i tankowete gi pomnim-i drug go pisa-kopirah ti we4e.
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО НАГЛИ ТИЯ ОТ ДПС!
86
2
 
7
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Хич даже не са дивотии ами добре премерени приказки на един стар обучен хитрец.
85
1
 
2
 
! Отговори
да преди 12 години
Да не ги знаем чалъмите на Сополя,знаем ги,ко ни кръщават тия.С ГЕРБ са разбира се,всичко прозира.