Предизборната атака на Волен Сидеров

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред "Баня Баши"
Обновена: 10 авг 2011 12:42 | 20 май 2011 17:00,
1177

Снимка: БТА

 

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред джамията „Баня Баши“ в София, провокирани от симпатизанти на „Атака“.

Сред ранените са петима полицаи, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Седем души са потърсили помощ в „Пирогов”. 45-годишен мъж със сътресение на мозъка е оставен под наблюдение в неврохирургията.

Останалите са с повърхностни рани и са освободени след преглед. Сред тях е и депутатката от „Атака“ Деница Гаджева, която е била с рана в областта на брадата.

Двама привърженици на „Атака“ са задържани.

Още по темата

Това стана и повод лидерът Волен Сидеров да заплаши, че ако задържаните симпатизанти не бъдат освободени, партията, която досега плътно подкрепяше ГЕРБ в Народното събрание, ще мине в опозиция още днес.

Той поиска оставката на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и обвини полицаите, че са арестували по най-брутален начин атакистите, участвали в кървавия сблъсък.

„МВР работи като еничарски корпус, срам и позор за българската полиция“, заяви Сидеров.

Напрежението днес ескалира, след като около 150 привърженици на „Атака“ се събраха пред джамията „Баня Баши“ под претекст, че протестират срещу високоговорителите.

Докато течеше традиционната петъчна молитва, няколко хора на Сидеров започнаха да замерят мюсюлманите с яйца. Те скандираха „еничари“, „мекерета“ и „Атака“ и се опитаха да откачат една от тонколоните на джамията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
1
 
! Отговори
Ivanov преди 12 години
Problema e v teba a ne v men, pri men vsi4ko e OK' moqta zaplata e 1800 evro za tvoe svedenie , az sam Balgarin no nqmam nujda da gledam komentari na nadahan Aktivist na Ataka a tova tvoe posledno izre4enie go kaza ve4e Siderov i ne e nujno da go povtariq6 kakto PAPAGAL i badi mako po u4tiv .Samo da otbeleja 4e pove4e nqma da komentiram tuk PROSTO NQMQ SMISAL
1
 
1
 
! Отговори
Ivanov преди 12 години
Tezi bezrabotni huligai nqmat 2 lv. v djoba si da si kupat kafe , tragnali ATENTATI da pravat ,skapana DARJAVA nemogat edin zakon da priemat i da zabranqt takiva 6estviq kato tozi ATENTAT ot strana na ATAKA ,6to za partiq tova.Misleh tova lqto da se prebiram v Blgariq na more , no ste hoda v Palma de Mliorka , neka tezi gladni jadni bezrabotni huligani ot ATAKA da hodat na more ta da vidim kolko oborot mogat da napravat.
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това не е PR и предизборна агитация .. това е желанието на народа
0
 
1
 
! Отговори
ВИТО ГАРГАНО преди 12 години
Ти защо си анонимен?Не ти стиска кое що ли?
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е най тъпия PR, който може да бъде измислен.
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз искам моите деца да живеят в християнска БЪЛГАРИЯ. Единствено Волен се опитва да спре ислямизацията, но натиска е много голям, а и вие "българи"... вместо сега да се обединим и да покажем че сме силни и можем да отстояваме интересите си, ние се кланяме без някой да го е поискал от нас. Боже помогни ни!!!
4
 
2
 
! Отговори
ВИТО ГАРГАНО преди 12 години
Воленчо си иска власт!Иска и мечтае да изгони Турците от България!А за това трябва да е чистокръвен българин,мога да докажа че той не е чисто кръвен Българин!!!Църковния брак на Воленчо извършил Боян Саръев,който Саръев кога служил във МВР е изнасилвал малолетни момичета!!!Воленчо,който не служил за Република България!!!Ах Воленчо,Ах,Остави тая красива Република на чисто съвестни хора,на хората които служили за тая Република България!!!
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 1102. Значи да стоим с наведени глави да не стане по- лошо ли? Е тва вече е дъното! Аз не знам от какво се страхуваш тогава. Волен от години говори против тези говорители,ама ти явно тогава пак нещо си бил заровил главата в пясъка от страх. Заради страхливци като теб сме на това дередже!
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 1105. Как да се види ясно кой провокира сблъсъците като има медийно затъмнение.Виж снимките по-горе.Няма нито една, на която да са показани ранените протестиращи граждани, има сърцераздирателни снимки на един ранен турчин,а за момчетата, които откараха в Пирогов и на които същите тия мирни мюсюлмани оставина рани за цял живот не се споменава. Само Волен ще оправи нещата!!!
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво така се прави.Както французите изгониха *** така и българите ще изгоним турците.Това не е Дискриминация !!!
2
 
3
 
! Отговори
Явор преди 12 години
Щом заради мюсюлманите ще свалят Волен и ще забраняват Атака като партия искам същото и за партия ВМРО и нейния лидер Георги Васев за нападението на "Свидетелите на Йехова" в Бургас.
2
 
6
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Защо Волен се появява винаги когато на Меди му пари под краката??
4
 
4
 
! Отговори
гецата преди 12 години
Как може да има хора,които още му се връзват на този ***,който мисли само за власт!!!Сега ли се сети за тези високоговорители?Сега ли трябваше да изкара тениските "не на турция в ЕС",при гласуването да гласуват всички от атака "въздържали се"?????Ако и сега има хора,които му се връзват,нямам думи просто!Защо ме такива овце и тръгваме след всеки луд???Нима искаме последствията от босна,сърбия,харватска???
4
 
6
 
! Отговори
гого преди 12 години
Ох,жалки ми народе,защо така лесно се хващаш на празната кука на една жалка фигура,която не иска да пусне кокала и е обсебен от мисълта за ВЛАСТ!!!воленчо сега ли се сети за тези високоговорители,точно сега,когато Валери Симеонов обяви конкурентната ти партия и почти сигурно ще ти вземе електората!Нека спрем с подобни игрички,защото Босна и Сърбия още не могат да превържат раните от последствията на тази безсмислена война!Само такова ни трябва и ще сме под дъното!!!!
0
 
0
 
! Отговори
виж линка преди 12 години
facebook/home.php?sk=group_111516735601712&ap=1
4
 
5
 
! Отговори
коалиционен партньор преди 12 години
Съмнявам се силно дали това е предизборна атака, доста големо съмнение. Все пак Волен и АТАКА никога не са спирали да правят нападат и отстраняват това, което е вредно за България
4
 
8
 
! Отговори
маймунчо преди 12 години
Браво но Волен, а всички медии вместо да са полезни те вредят на населението, като го дезенформират
4
 
5
 
! Отговори
бимбян преди 12 години
Всички факти показват, че това въобще не е предизборна изява и мероприятие на атака, напротив с това те искат да ни покажат лицето на истинската заплаха за България
3
 
9
 
! Отговори
силвия преди 12 години
Да живее България!!.Тези с фесовете дето незнаят дали са турци или българи защотоса си продали вярата техните предци и сега вършат поразии все играят и така и вака за да си запазят кожата -немогат да ни излъжат.За тази държава саумирали млади хора за да я има,те незаслужават да дишат дори въздуха и.Така четихо.............Да ми прости ГОСПОД ако сбърках!
7
 
7
 
! Отговори
Иван Ганчев преди 12 години
Всички, които плюят с/у Волен да си позатворят големите устички, защото колкото и да им е антипатичен, трябва да са благодарни и да му се кланят, че защитава и техните интереси! Вие българи ли сте или какви сте бе? Мухльовци! Не ви пречат колоните, турския вой, миризмата, кражбите на ДПС, а?Казвате ОК сте с това? Няма проблемчета нали? Ще продължите да финансирате собственото си ограбване? Браво, добри момчета и момичета. Ама сложете си по едно фесче поне, че да ви познаваме.