Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!

ГЕРБ не били подготвени за опозиция като "Атака"
Обновена: 8 юни 2011 12:45 | 8 юни 2011 12:29,
416
Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Ако си подкрепял джентълменски една партия 2 години, тяхна е отговорността за това, което правят в момента. За една безкористна и джентълменска подкрепа се отплащат с подлост”,  така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира решението на мнозинството да не го подкрепи за председателския пост на комисията „Антимафия”.

На въпроса дали от сега нататък партията му ще мине в опозиция и ще спре да подкрепя ГЕРБ, Волен Сидеров не отговори категорично.

„Няма регистър на официалната опозиция някъде, например в Софийски градски съд”, коментира лидерът на „Атака”.

Напрежението между хората на Сидеров и управляващите от ГЕРБ идва в момент, в който опозицията обсъжда мотивите за вот на недоверие срещу правителството.

Затова логичният въпрос към лидерът на „Атака” беше дали ще гласуват за кабинета на Бойко Борисов на предстоящия вот.

„Напълно е възможно да не гласуваме. Как да подкрепяш някой, който не иска твоята подкрепа? Добре, не искайте”, каза Сидеров.

„Срещу подлост не може да има коректност. Преди Велчев ( Красимир Велчев, председател на групата на ГЕРБ в парламента) идваше през 15 минути в нашата стая. Ние опозиция сме били, те да си помислят. Много са неподготвени за опозиция като нас! Болката ще е силна”.

Още по темата

Сидеров за пореден път коментира и бившите си съратници, отцепили се от партията и парламентарната му група.

„Трябва да си сляп, за да не видиш връзката между управляващите и напусналите групата на „Атака”, на опозицията и напусналите. Тук вече виждаме една спойка между парламентарните групи срещу „Атака”, е анализът на Сидеров на резултата от гласуването в залата.

По-късно той допълни, че бившите му съпартийци от „Атака” са говорили с доста високопоставени хора в ГЕРБ. Запитан с кой Сидеров уточни: „Вицепремиер е”.

Изводът, който Сидеров направи е, че бившите му съпартийци и по-конкретно досегашният председател на комисията „Антимафия”  Валентин Николов, е сключил сделка с управляващите.

„Още преди няколко дни Валентин Николов беше споменал пред някои медии, че очаква да остане председател на комисията „Антимафия”. Тоест имало е уговорка между него и ръководството на ГЕРБ”, е логиката на Сидеров.

Според лидера на „Атака” ГЕРБ са нарушили правилника на парламента, който казва че депутати, напуснали състава на дадена парламентарна група, не могат да запазят председателското или зам.-председателското си място в комисия на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Хубава или лоша, управлявана може би не както трябва, но Атака е единствената партия, която е създадена по естествен път.И зад която не стоят олигархични интереси.Да. Ако има някой независим политик в България, това е само Волен Сидеров.Ето ББ какви перуети направи. Всъщност не Атака се промени, а ГЕРБ се промениха. Според мен ББ го притиснаха и взе да взема противо-български решения.Говоря за енергетика, злато, земя, социална политикаЕстествено е да се оттегли подкрепата.
365
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То не беше подкрепа на Борисов, на Цветанов, на Дянков, Калинки-малинки и т.н.Кой ще ти повярва от тук нататък?Късно е Сидеров, изпусна питомното, гони сега дивото!Атака вече е със затихващи функции!
364
0
 
1
 
! Отговори
Паша преди 12 години
Моляяяяяяяяя!
363
0
 
2
 
! Отговори
асенова преди 12 години
Вазелине, тоест Венелине, не разказвай личните си преживявания под друго име. Никой не е длъжен да слуша *** ти истории.
362
1
 
7
 
! Отговори
Ваня Стефанова преди 12 години
Вместо да го сложат човека на пост на който ще е много полезен герберите предпочетоха можеби да е някои който може да се контролира и да не е толкова опитен като Сидеров.Шубето е голям страх.
361
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тия клишета бе повтаряте само едно и също знам че ви е написано предварително ама вече се излагате....
360
3
 
6
 
! Отговори
левскар преди 12 години
Каква Атака какви 5 лева ,никой ли неразбра ,че Атака е семейна партия ,а?Как слави бинев /топ мутра/стана евродепутат?Май забравихте и Юри галев беше общински съветник от АТАКА.Воленчо си продава държавнически местенца а вие си викайте ,"докато има балъци ще има и тарикати","докато има овце ще има и пастири".Ама най-страшните избирателите в пенсионна възраст който и да дойде ги убива стъпка по стъпка ама те гласуват и гласуват,гласувайте и се сърдете само на себе си.
359
5
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Воленчо им се дупи 2 години(без никой да му иска),а накрая като му го отпрахавзе да писка...
358
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна! но срамът ще е зацял живот+++Просто Сидеров прави пренос на личен опит с потенциалност.
357
1
 
4
 
! Отговори
до 387 преди 12 години
българина пише на кирилица, а не на шльокавица-неграмотица! Засрами се! Марш в ъгъла! Никакви възрожденски песнички тази седмица! :D
356
3
 
8
 
! Отговори
balgarin преди 12 години
DA E JIV I ZDRAV VOLEN CIDEROV,za daq ima BALGARIQ,a BALGARITE da ne badat ynijzvane ot zigani i tyrzi,ctiga privilegii za etnocite,vreme e da izvikame dryjno BALGARITE da badat 4yti ot zakonotvorzite i da ima COZIALEN i realen mir v BG.
355
0
 
9
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Подобна безотговорна държава като България не бива да съществува!
354
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идентичността на банатските българи е пъстра като в калейдоскоп те са едновременно католици, павликяни, българи и, разбира се, банатчани. Не случайно и преселилите се обратно в България банатски българи остават банатчани понятие, което като че ли е символ на толерантността. Банат е един вид ненационална утопия: областта е разделена между няколко държави, няколко етноса и няколко вероизповедания, а нейните жители живеят заедно, обединени от чувството, че са деца на Банат
353
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
interseno Volen Siderov ot koi Balgari e to4no , ne se znae
352
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Банатските българи Дойче Веле посвещава серия от материали на банатските българи, живеещи в румънската част на Банат. В следващите редове кореспондентът ни Стилиян Деянов представя селата, които е посетил и хората, които е срещнал там. Банат е област, разделена между Румъния и Сърбия, а малка част от нея е на територията на днешна Унгария. Там от векове съжителстват множество етноси, сред които румънци, сърби, унгарци, роми, германци и българи. Румънският Банат подслонява най-голямата част от банатските българи. Двете основни български селища в румънския Банат са Стар Бешенов и Винга. Стар Бешенов или Стар Бишнов (според местния говор) се намира в най-западната част на Румъния само на няколко километра от унгарската и от сръбската граница. Селото е далеч от всички големи пътища и затова там се е запазила най-добре общността на банатските българи, които съставляват над 80% от четирихилядното население. Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Карта на региона
351
0
 
1
 
! Отговори
do:381 преди 12 години
tva e na Makedonski , izliza 4e Balgarski ezik e nemali a govoreli Makedonski
350
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвъд Черно море: забравените българи в Грузия Потомци на български преселници в Грузия вече не владеят езика, но пазят спомена за своите предци и за репресии в бившия Съветски съюз. С някои от тях се срещна Юлия Дамянова в грузинската столица Тбилиси. По български яз уже... Какво трябва да реча - яз не помня. Яз уже 40 години живея тука. Яз уже, у мене никого няма с кем яз може да хортувам. За това сега ми е много трудно да говоря на български, казва 58-годишната Люба Янаки, потомка на български преселници в Грузия, живеещи там от средата на 19 век.Сегашното българско посолство изобщо не допуска близо до себе си нашето дружество. Ние нищо не искаме. От нищо нямаме нужда и сами знаем, че България е в затруднено положение сега. Но поне някакво внимание от нашите хора... Много ще се радвам на нещо от родината на предците ми - картичка или нещо подобно. Това ще ме качи на седмото небе. Това на всеки би му било приятно, нали?
349
5
 
5
 
! Отговори
10 преди 12 години
Ако и този път народа не се пробуди и не гласува за човека,който милее за България и за българския народ-Волен Сидеров,това значи,че той си заслужава този начин на живот -мизерия,глад,лъжи,*** тормоз и чужденец в собствената си държава.Братя българи гласувайте за АТАКА!
348
3
 
3
 
! Отговори
USA преди 12 години
BALXARITE STE PEDALI DNES EDNO YTRE DRYGO GOVORITE
347
4
 
4
 
! Отговори
рени преди 12 години
359,това, че ти пишеш правилно( естествено с подкрепата на гугъл), да не те прави по - голяма работа от другите? Отговорът е НЕ, все същото л***о си.