Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!

ГЕРБ не били подготвени за опозиция като "Атака"
Обновена: 8 юни 2011 12:45 | 8 юни 2011 12:29,
416
Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Ако си подкрепял джентълменски една партия 2 години, тяхна е отговорността за това, което правят в момента. За една безкористна и джентълменска подкрепа се отплащат с подлост”,  така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира решението на мнозинството да не го подкрепи за председателския пост на комисията „Антимафия”.

На въпроса дали от сега нататък партията му ще мине в опозиция и ще спре да подкрепя ГЕРБ, Волен Сидеров не отговори категорично.

„Няма регистър на официалната опозиция някъде, например в Софийски градски съд”, коментира лидерът на „Атака”.

Напрежението между хората на Сидеров и управляващите от ГЕРБ идва в момент, в който опозицията обсъжда мотивите за вот на недоверие срещу правителството.

Затова логичният въпрос към лидерът на „Атака” беше дали ще гласуват за кабинета на Бойко Борисов на предстоящия вот.

„Напълно е възможно да не гласуваме. Как да подкрепяш някой, който не иска твоята подкрепа? Добре, не искайте”, каза Сидеров.

„Срещу подлост не може да има коректност. Преди Велчев ( Красимир Велчев, председател на групата на ГЕРБ в парламента) идваше през 15 минути в нашата стая. Ние опозиция сме били, те да си помислят. Много са неподготвени за опозиция като нас! Болката ще е силна”.

Още по темата

Сидеров за пореден път коментира и бившите си съратници, отцепили се от партията и парламентарната му група.

„Трябва да си сляп, за да не видиш връзката между управляващите и напусналите групата на „Атака”, на опозицията и напусналите. Тук вече виждаме една спойка между парламентарните групи срещу „Атака”, е анализът на Сидеров на резултата от гласуването в залата.

По-късно той допълни, че бившите му съпартийци от „Атака” са говорили с доста високопоставени хора в ГЕРБ. Запитан с кой Сидеров уточни: „Вицепремиер е”.

Изводът, който Сидеров направи е, че бившите му съпартийци и по-конкретно досегашният председател на комисията „Антимафия”  Валентин Николов, е сключил сделка с управляващите.

„Още преди няколко дни Валентин Николов беше споменал пред някои медии, че очаква да остане председател на комисията „Антимафия”. Тоест имало е уговорка между него и ръководството на ГЕРБ”, е логиката на Сидеров.

Според лидера на „Атака” ГЕРБ са нарушили правилника на парламента, който казва че депутати, напуснали състава на дадена парламентарна група, не могат да запазят председателското или зам.-председателското си място в комисия на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
1
 
2
 
! Отговори
рени преди 12 години
2121, ходи се гръмни, не се мъчи.
345
16
 
12
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Единствената надежда за милата ни родина която толкова години е ограбвана и продължава този грабеж е партия АТАКА събудете се българи.
344
16
 
16
 
! Отговори
Евгени преди 12 години
Елена Рангелова е права "Без Атака България си отива"
343
9
 
10
 
! Отговори
2121 преди 12 години
Болката на ченгето Сидеров в определени части на тялото / от кръста надолу / е силна!Така е като изпълнява дословно внушенията на патрона си Дуги!!
342
9
 
15
 
! Отговори
Андо преди 12 години
Най важното е да се управлява в името на България а не да се краде , нагледахме се на юпита и крадци с вратовръзки. Само в Атака е надеждата
341
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво означава валутен борд за една държава? Неспособността на управлението на тази държава да води положителна икономическа политика и воденето на такава от друг извън държавата. Ние сме продадени от много години, реално ни управлява една банка и който и да си изберем, ( поне от тия неспособните които ни управляваха досега), те няма да да служат на народа а на собствения си *** и за чужди васали.
340
7
 
13
 
! Отговори
Елена Рангелова преди 12 години
Благодаря ти Иво наистина е от бързане , и знаеш ли опитвам се да отговоря на всички тези *** , който не разбират ,че без Волен и АТАКА няма да има България!!!!!!!!!!!
339
3
 
7
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
Фори нали знаеш, че Пиночет е бил платен от САЩ. Ся като се сетиш за това каква ни е разликата тука? С насилие нищо няма да се реши, но е време народа да се вдигне на крак и да промени хода на историята. В народа е силата, а докато сме така разединени нищо няма да направим. Спомнете си историята с пръчките - една п оедна лесно се чупят, но целия вързоп никой не може да го скърши.
338
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е,че агент Сотир сидеров е луд за връзване...Това неговото... не се казва патриотизъм,а се казва идиотизъм,ниска култура и хулиганщина!ДЖУДЖЕТО - КРЕСЛЬО!
337
1
 
7
 
! Отговори
fori преди 12 години
и на сидеров не мога да вярвам,от къде да знам дали и това не е замислено за да се разцепи кофтия матриал,само диктатура като на генерал Пиночет ще ни оправи,растрел на всички гадове начело с боко картофа
336
4
 
13
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
Лелеееее, свършиха проблемите в тая държава та започнахте да се заяждате за правописни и пунктоационни грешки допуснати от бързане най-вероятно. Елена може да допуска грешки при писане, ами какво да кажем за потурчените Родопи, където изобщо не познават българската азбука? Егати буквоядците!
335
6
 
9
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Знаете да плюете Волен Сидеров, ама Ви няма на площадите като гърци, французи и всички нормални и ненормални хора по тази земя.Волен бил ченге от ДС, бил масонска ***, бил фашист, бил луд, а Вие сте много допре, вкъщи вдигате лъжици със супа!
334
1
 
10
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Според лидера на Атака ГЕРБ са нарушили правилника на парламента, който казва че депутати, напуснали състава на дадена парламентарна група, не могат да запазят председателското или зам.-председателското си място в комисия на НС.Той Тиквуна не бръсне Конституцията за нищо, та някакъв правилник?!
333
1
 
4
 
! Отговори
до 361 преди 12 години
какво е ПАРТИОТааа видях коментарана на номер 359 - всичко е ясно :)
332
6
 
6
 
! Отговори
до тя преди 12 години
ГЕРБ може да са зле, но не чак толкова че точно този циркаджия да сложат като шеф на тази важна парламентарна комисия. Волен кюфтето ли искаш да бъде шеф на комисията по парламентарна етика. Представи си как ще ни се смее целия свят. Но вие "истинските българи" сте 5 човека на които е платено да спамите по форумите да повтаряте едно и също и НИКОГА да не се замисляте или коментирате делата на болния ви лидер. И понеже очевидно сте в кома всичките и не сте разбрали - след изборите вас ви НЯМА!!!!
331
5
 
10
 
! Отговори
тя преди 12 години
Позицията на Волен е разбираема, когато ГЕРБ имаха нужда Атака ги подкрепяше, но сега успяха с "пазара", взеха си още 3 гласа и промениха курса. На прдсрочните избори всички истински българи да подкрепим Атака, за да я има България!
330
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИСТОРИЯТА ЩЕ ПОКАЖЕ КОЙ Е БИЛ ПРАВ И КОЙ НЕ, КОЙ Е РАБОТИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И КОЙ- НЕ. НА МЕН ОБАЧЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ МАКАР И КРАЕН /ТО ИНАЧЕ НИЩО НЕ СТАВА В БГ/ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПАРТИОТ
329
3
 
3
 
! Отговори
! до Елена Рангелова преди 12 години
прочета а не прочетпровокации а не провокациЙпродадат а не продаЪтслед запетайката се поставя интервал, а не на произволно мястоне ми благодари, е добре щом настояваш - моля, пак заповядай!
328
5
 
3
 
! Отговори
интересно преди 12 години
Интересно е как така всички които пишат ЗА атака пишат неграмотно и със смешни правописни грешки. Аз предлагам да не коментираме болния и шайката му защото:1. той това иска 2. не сме медицински лица с психологически профил :)сайонара!
327
7
 
18
 
! Отговори
Елена Рангелова преди 12 години
до 346, Мохамед или както се наричаш там,защото нямаш доблестта да си напишеш името.Волен е един истински българин и не ми обяснявай какво трябва да прочет или да гледам.Обръщам се към всички ,който искат България да пребъде ,не се подавайте на провокаций от страна на тези, който не милеят за България,тези който са готови да ни продадът.