ГЕРБерите опряха до "независимите"

Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт
14 юни 2011 19:08,
182
ГЕРБерите опряха до "независимите"
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.

Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.

На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата
14 юни 2011 17:28
213

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.

На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.

Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
16
 
! Отговори
izmoren_mitnichar преди 12 години
Хайде сега познайте по колко $ ще вземе всеки един НЕЗАВИСИМ депутата !? ;)
85
1
 
17
 
! Отговори
sedesar преди 12 години
Оставането на власт на тия комунисти и отрочетата им, вещае още по-голяма разсипия и мизерия. Дано има нормални и да не се случи това
84
1
 
12
 
! Отговори
mun4o преди 12 години
До номер 80-ние магистрали не ядем.Хора,още две години останаха.Ще ги изтраем!
83
4
 
21
 
! Отговори
Nico преди 12 години
Убеден съм, че това ще е последното комунистическо милиционерско управление.
82
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eвроатлантическите ценности нямат нищо общо с герберизма и милиционерщината.
81
1
 
24
 
! Отговори
Rad преди 12 години
И какво като останат на власт-какво промениха, заплати ли, пенсии ли повишиха или само оплюване на предшествениците за оправдаване на некадърното си управление. Стига вече комунизъм
80
1
 
20
 
! Отговори
300 000 кинта преди 12 години
Независим предлага срещу 300 000 кинта, да стане зависим!
79
3
 
20
 
! Отговори
Sin преди 12 години
Гербавите комунисти още не проумяват, че по разсипническо управление от това не е имало. За съжаление се оказаха много по-зле и от станишевци
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те ГЕРБ на изборите и на клошарите, които няма лични карти, ще им дадат пари да си изкарат, за да има кой да гласува за тях:)
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че в парламента има ли независими:)
76
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Споко бе! Нема да падне ГЕРБ! Те "независимите" си знаят защо мисля така:) Няма да имат вече парламентче на разположение ако има предсрочни избори, а пък и Боко ги осигури финансово:)
75
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че от кой са независими:) Те ги напазаруваха на кило:)))
74
4
 
32
 
! Отговори
Илия преди 12 години
При Сергей мизерия, при Борисов още по голяма , при Костов пак така ,при виденов скапана история, еми закво ги защитавате тогава ГЕРБ , нали ги чакаме 2 години да мръднат нещо ?Еми те грам не помръдват даже ни връщат назад кой кво бил направил кво бил открадналАве *** ГЕРБЕРИ хората не изкат да се връщат назад изкаме да живеем в бъдеще време без ГЕРБ и КОМУНИЗЪМ
73
0
 
29
 
! Отговори
sss преди 12 години
Сега започва най-голямата корупция. Почва купуването на гласове...
72
0
 
23
 
! Отговори
Ноби преди 12 години
Всичко е уредено, договор за уестингхаус за сметка на подкрепа "въздържал се" от страна на сините. Можем да почнем да залагаме
71
7
 
17
 
! Отговори
БГ-блато преди 12 години
Бъдещето на България е разпадане на четири части-Добруджа, Родопи, Македония и Софийски и северозападен регион. Това ще се случи след гражданска война, която ще прерасне в религиозна и накрая ще се намесят външни фактори като Турция.
70
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не че защитавам ГЕРБ ама как някой от умниците дето бяха преди във власта 25 години.(СДС,БСП,ОДС,ДПС и т.н) не се сети да оправят магистралите?Не че е голяма работа ама факт.Защо са подписвали "лоши" за България договори за нов АЕЦ когато може да се модернизира стария?Оня ден чета в нета че румънците са си купили фрегати оборудвани с хеликоптер по- хубави от нашите за същите пари?Пак "на старо".Кое правителство с кой акъл купи тези?Как ГЕРБ да се справи с безумия творени 25 години за 24 месеца?
69
0
 
30
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Веднъж и от независимите да зависи нещо.
68
2
 
27
 
! Отговори
Бре преди 12 години
Малииии и сега от зор кой да пипне кокала, ще оставят Тиквуня да си сади картофи като премиер... толкова ли не разбрахте, че Барабойк не става за нищо друго освен да приказва глупости и да си урежда новата магистрална мрежа от ***, докато държи сметалото на Брад Питът с очила ...
67
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Из'вините гОспОдине,но в момента Бг се управлява от "нискоинтелигентни каскетаджии израсли в "бедни работническо-селски семейства" и подобни неграмотници".Та нещо не разбирам за какво говорите??