ГЕРБерите опряха до "независимите"

Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт
14 юни 2011 19:08,
182
ГЕРБерите опряха до "независимите"
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.

Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.

На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата
14 юни 2011 17:28
213

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.

На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.

Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
26
 
! Отговори
Илия преди 12 години
Трябва сами да ги махнем от властта, не мисля че някой се интересува от това сами да се оправяме.Няма ли да е по добре народа да оправя политиците-вместо политиците да оправят народа 45 години
105
1
 
20
 
! Отговори
десет процента отстъ преди 12 години
Предлагам независим само за 299 999 лева. При поръчката на втори независим получавате десет процента отстъпка, плюс бонус три безплатни сересета, срещу когото си пожелаете. При поръчката на трети независим, освен отстъпката от 15 процента и трите компромата, получавате и безплатни биячи с качулки, по желание от а,така или от контингента на Цецо. По желание можете да получите и апартамент, или шестмесечна условна присъда за убийство.
104
1
 
23
 
! Отговори
Stas преди 12 години
Че то при гербавите освен комунисти други има ли. Дори Доган и Станишев никога не са били комунисти и милиционери-това е факт.
103
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Мир на прахта на ГЕЙБ и Боко Тиквата."Мир да не видят!
102
2
 
25
 
! Отговори
Васко преди 12 години
Мир на прахта на ГЕЙБ и Боко Тиквата.
101
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези некадърници пак ще спасят кожата...
100
4
 
25
 
! Отговори
Социалист преди 12 години
За две години другарите комунисти не остана нещо, което да не разсипаха. За разлика от социалистите, които през мандата си вдигнаха многократно заплати и пенсии/500-700 лв факт/ *** ни омайват с изчислените си милиционерски сводки и приказката крадеца вика дръжте крадеца.
99
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
109Ясно ли ти е как започваш изречение! Сигурно с някоя буквичка!
98
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
109 - Неграмотен, но по-умен от теб *** недоносено:) Ти си хем неграмотен, хем ***:) Превъзхождаш ме! Признавам! Сигурно и ти си пренасял Египет и Грузия в Близкият изток, заедно с Боко:)
97
3
 
34
 
! Отговори
Илия преди 12 години
И народа верно е *** и то много ***, съкратени ,със заплати 200 250 лв.си седат и си търпят не ти БСП не ти ГЕРБ доживяват последни дни ама пак за тъпия Борисов ще гласуват щото са ***, пък той си ги бъзика всеки ден и така докато ги заровят 2 м под земята ,ама никой не се сеща за следващите поколения които се задават след нас. Борисов е пълна нещастна марионетка , която е толкова *** че го избират затова че е красив.
96
3
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
до 105С Болен във властта направо ще цъфнем!
95
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"а и доминиращият процент народна подкрепа е за ГЕРБ"Ти, смотльо, не се надай толкова на тоя доминиращ процент, че те ще си отлетят за топлите морета, а ти с останалите 99% доминирани ще ближеш новоположеният асфалт - белким пусне нещо хранително.
94
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
105 - Щом взе да виждаш и в светлото бъдеще, то ти вярваме:) На герберите това им остава да врачуват:)
93
0
 
2
 
! Отговори
До 80 ти преди 12 години
Трябва да си вързан за к ....иза носа за да имаш такова мислене .
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 81къде забрави Тракия?
91
2
 
23
 
! Отговори
килограм асфалт преди 12 години
Пожарникарят: Пенсиите няма да вдигаме, но всеки пенсионер ще получи по килограм асфалт! Наздраве!
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100 - Че кой подкрепя мафиоти до края на живота си:)
89
7
 
7
 
! Отговори
седесар преди 12 години
Гербери и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Стига вече комунизъм-идиотизъм-21 век е
88
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Гербавите комунисти още не проумяват,"До вчера Костов и СДС-то близаха задниците на Боко, че даже и министри имат в правителството, днес гърбавите били комунисти, разбираш ли!Ама кой като вас, хем във властта хем опозиция. Само дето така на два стола седейки, най-лесно се пада. То няма да ви заболи много. От 3% до под 1% е съвсем кратко падане.
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
95 - И не разбрахме като си толкова начетен, защо не знаеш, че нов ред започва с главна буква:) Учи се още в детската градина:) Явно тогава си ходил по сметищата с мама и тате и не ти е оставало време за учене:)