Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
1
 
0
 
! Отговори
Do Haplivia... преди 12 години
Prekrasna ideia, dragi. Kazvai kude gi kriesh tezi hapcheta, da reshim i tozi problem!!
367
0
 
1
 
! Отговори
ДО 378 преди 12 години
На теб май друг ти е проблема. Хапчетата взимаш ли ги редовно? По-добре потърси психиатър, вместо да чакаш Бойко Борисов!
366
4
 
1
 
! Отговори
Bivsha nepushachka преди 12 години
Az sum BG imigrantka v Ca i lichno chakam BB da katsne v Los Angeles...Boiko Borisov mi deistvuva losho - propushih otkakto toi me iadosa...Chakam go da go sudia v California za vredi ot tutunopushene.Ako niakoi znae koga shte pristigne da mi pishe. Aman, Amin.
365
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко твърди,че магистралите и пр. се правят с пари от ЕС на 80 %. Така би трябвало да бъде, но дали е така ? Кой може да го докаже, къде можеме да го прочетеме като официален документ, че вложените български средства са върнати?Държавното финансиране е най-голямата далавера на нашият премиер и компания. Преди строителството беше частно, от различни фирми и се облагодетелстваха разни чиновници и перачи. Сега целият поток отива на едно място и то се нарича ГЕРБ .
364
0
 
11
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Вижте какви незаконни палати, вкл. и копие на Белия дом,са си построили в гр. Левски, щаб-квартирата на Върховното Мешере,"трайно-безработните с нулев доход бруто " *** :lambo.blog.bg/politika/2010/04/16/diankov-i-ziia-streliat-s-top-po-vrabci.529816
363
0
 
13
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
А за стотиците хиляди незаконни къщи на ***, какво ще кажеш ?Именно защото се водят че по закон "нямат къщи", ТЕ не плащат данък-сгради, такса-смет, и получават безброй видове социални помощи
362
0
 
5
 
! Отговори
до 372 преди 12 години
Ами това е сценария. Без алтернатива, никой да не се допуска до властта. Когато подменят ценностната система на цял един народ, няма откъде да намериш дори умерено честен човек и патриот, готов да си сложи главата в торбата.
361
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалките *** агитатори искат само едно -да цоцат държавата с пари. Не искат спазване на законите. Искат да паразитират. Това е защото 90% от електората на БСП са мързеливи, некадърни, *** и ненужни никому ***.
360
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Селянската мутра ще си отиде и кой ще дойде?Гея? М**гала? турчина? "царя"?
359
9
 
16
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 12 години
Само с рушене, забрани, актове, глоби, проверки и вякакви други репресии няма да стане. Работа иска народа ! Работа и добро заплащане като в Европа !Медиите ни промиват мозъците ежедневно. Медиите ни внушиха, че трябва да изберем Бойко Борисов, защото бил голяма работа. Медиите обаче са собственост на илюминати. Именно те ни натресоха банкянския селянин с манталитет на Бай *** и поведение на мутра.За съжаление народа ни освен, че обедня позволи да го опростачат. От там идват бедите ни !
358
5
 
19
 
! Отговори
лудия нарцис преди 12 години
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА,КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И МЕДИИТЕ ВЪОБЩЕ.ТОЗИ ДОКАЗАНО БЕЗСПОРНО,*** ЧОВЕК,УПРАВЛЯВА ТОТАЛНО ИЗПРОСТЕЛИЯ НАРОД НА ПРИНЦИПА:"НЕ ГЛАДАЙ КАКВО ПРАВЯ,А СЛУШАЙ КАКВО ТИ ПРИКАЗВАМ".ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА СЕ ОКАЗВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН И ТОТАЛЕН МЕДИЕН НАТИСК,ТАКА ЧЕ НА ПРАКТИКА ТЕ ДА НЯМАТ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ПОЛЕЗЕН ХОД.ВСИЧКО ТОВА КАКТО СТАНА ИЗВЕСТНО СЕ ДИРИЖИРА ОТВЪН.БОКО ЛУДИЯ НАРЦИС Е МНОГО УДОБЕН ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ
357
10
 
22
 
! Отговори
луди жаби преди 12 години
ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е,ЧЕ БОРИСОВ Е ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ. ИСТИНАТА Е,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН ЛУД.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НАРОДА ОКОНЧАТЕЛНО ИЗТРЕЩЯ. КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИ КАК ТИКВАТА РАБОТИ,КАК САМО ТОЙ ЩЕ "ОПРАВИ" НЕЩАТА,КОЛКОТО И ПОДСТАВЕНИ ДА ГИ ПИШАТ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, ВСЕ ОЩЕ ИМА СТРАШНО МНОГО ХОРА,КОИТО СЕ ПРЕХЛАСВАТ ПО МУТРАТА.НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ГРЪМКИТЕ ПРИКАЗКИ,КОИТО СА САМО КЬОРФИШЕК И ЛЪЖИ.ИСТИНАТА Е,ЧЕ ИКОНОМИКАТА ЗАТЪВА,ХОРАТА ОБЕДНЯВАТ,НО И ОГЛУПЯВАТ ПОД НАТИСКА НА ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА ПРОСТАКА В МЕДИИТЕ.
356
3
 
19
 
! Отговори
До кога преди 12 години
Бе то половината държава е незаконна,подблоковите пространства са държавни с право на строеж,апарт.са частни,раздадени места по постановления,платени право на строеж,земята е държавна.Ето това оправете господа" политици".Междублоковите пространства са реституирани са частни,каква е тази какафония.Който има пари,частно,който няма да го духа.Работа няма,не ти плащат,като работиш.Ето това оправете поспода"политици"До кога,минаха 22 години,ще останем стари моми.
355
1
 
4
 
! Отговори
дъга бг преди 12 години
зелено, синьо, жълто, светло синьо, оранжево = червено.
354
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг" трябва да бъдат премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон."
353
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо само тая дупка Слънчев бряг коментирате бетова да не е неофициално курорта на ,,софиянци,, ??????
352
2
 
9
 
! Отговори
22г.преход,22г.резил преди 12 години
Кога ще се оправиме?Ако прехода продължи 40 г., ще имаме цяло поколение което е израснало и остаряло в мизерия.Хора, които с 500 лв. се опитват да свържат двата края, да купуват книги, мебели, покъщнина, дрехи, стоки за бита.
351
3
 
18
 
! Отговори
Лъжев преди 12 години
Лъжа е ,че не правят разлика какви са кметовете.Дянков има да дава милиони на нашия град.Глобиха кмета за две кучета,а хората нямат работа,измират от глад,това е кучешка демокрация,а не човешка.А ми че тя държавата е незаконна,те я събориха,какво остава някакви пикливи обекти.Какво се направи за обикновенния човек,да работи,да отгледа поколенията си.Такива изпълнения всеки може.Кой ще дойде на тези незаконни места,богатите.Кои са богатите,сами виждате.На гол ***,чифте пищови.
350
0
 
1
 
! Отговори
22г.преход,22г.резил преди 12 години
To be, or not to be, that is the question.
349
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко вече е на партия с Кирил Йорданов, кмета на Варна