Яне с нов ултиматум към Борисов

Настоява премиерът да се разграничи от "независимите ренегати"
28 юни 2011 21:13,
77
Яне с нов ултиматум към Борисов
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов да се разграничи от независимите депутати в парламента, които в декларации обявиха, че подкрепят правителството на ГЕРБ.

Това поискаха в отворено писмо от РЗС, от които се отцепиха четирима народни представители и заради това парламентарната им група се разпадна.

„Месеци наред българският народ е свидетел на безпрецедентна покупко-продажба на народни представители. РЗС разполага с достоверна информация от високопоставени служители в министерството на финансите, че лично Цветан Цветанов е осъществявал разплащанията“, твърдят от партията на Яне Янев.

Отнемането на държавната субсидия на РЗС е безпрецедентна кражба, която до момента се равнява на 900 000 лева, се посочва още в съобщението.

Още по темата

„РЗС дава ултиматум на Бойко Борисов ясно да се разграничи от депутатите-ренегати, както и да се разпореди да ни възстановят реално полагащата ни се съобразно получените гласове държавна субсидия. Защото се касае за публични средства, чийто размер се определя от вота на избирателите и се изразходва съобразно изразената им на избори воля. 

Ако това не се случи в едномесечен срок, РЗС възнамерява да предприеме конкретни действия по ангажиране на наказателната отговорност на премиера и ренегатите, както и на всички представители на управляващата партия, които са участвали като подбудители, извършители и помагачи в тази схема за политическа корупция и измама“, заканват се от партията на Яне Янев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати Пинокиото!
65
0
 
1
 
! Отговори
яне преди 12 години
Айде стига толкова девотии от Янето.Да остави Борисов на мира!
64
0
 
1
 
! Отговори
322 преди 12 години
Яне, порадвай се още две години, че си в парламента и беж да те няма.Стига с твоите несериозни изпълнения, само ГЕРБ са ти в устата.Явно има защо, вършат си работата
63
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Е този пък, Яне луд ли е? Кой нормален човек ще се разграничи от хората, които го подкрепят? Няма начин това да стане! От РЗС могат само да се опитат да променят нещо в редиците си, за да не ги напуснат и други народни представители!
62
0
 
1
 
! Отговори
Ьз преди 12 години
Еее, стига вече с тези ултиматуми. Без значение, коя опозиционна партия ги поставя. Без значение за какво ги поставя. Арогантно е да се твърди, че в последните месеци сме свидетели на безпрецедентно купуване на народни представители. Подкрепям ГЕРБ, защото работи, не искам отново да ме управляват старите номенклатурни кадри. Виждам нещо различно в момента, Правителство, което управлява здраво стъпило на решителност, принципност и непоколебимост. ГЕРБ няма алтернатива. Желая успех!
61
1
 
1
 
! Отговори
нени преди 12 години
За последните няколко години правителството на ГЕРБ е най-работещото. Не мога да разбера защо е необходимо да се плюе по него. Хора, огледайте се, и си направете една реална равносметка какво се случва сега и какво беше преди. Аз не искам да се връщат старите номенклатури и за това смятам, че най-достойни за уважение и подкрепа са управляващите.
60
1
 
1
 
! Отговори
Алексей преди 12 години
Не мисля, че Яне може да дава ултиматуми на когото и да било, най-малко на Министър-председателя. Видя се, че няма никаква тежест дори в партията, на която уж беше лидер, така че нека бъде така добър и да прекрати това гротескно театро.
59
0
 
3
 
! Отговори
alex преди 12 години
Ами като си слагат в листитите само свои партийни хора, доказани номенклатурчици без професии и качества, така ще е. Да не обвиняват другите, че ги купуват, като са продажни.
58
0
 
3
 
! Отговори
simplicity преди 12 години
До 67 коментар:Наистина беше точно такъв и затова ей така гласувах за него. Казах си може пък нещо по-различно мнение да вкара в парламента. Защитава българите и българското - ЕВАЛА.Уви, сега няма да го коментирам този *** и смешната му партия и всичко там!!!Поздрави,Жоро
57
2
 
1
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Стига сте ме лазсмивали, вие сте палячовци, на мен чичо Антон ми плаща и ми е екстра
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янке, вота на избирателите беше да се бориш за законност, не да играеш с БСП. Търси си субсидиите от тях, клоун смешен!
55
4
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Много сте ми интересни как винаги всички плюете в тия форуми правителството. Каквото и да е направили или да не е направило, досега поне такова нещо, каквото се е случвало последните 10г поне не сме видели от това правителство. Много правилно пише колегата от коментар 65 да отидете да гласувате и ако въобще отидете не знам как бихте гласували за някои от останали, на които всички сме им видели простотиите, глупостите, безобразията и т.н. За кой ще гласувате за БСП (думи нямам), за ДПС ли?
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбирам този спор кой за кого ще гласува. Ами ходете и гласувайте! Защо процентът на гласувалите винаги е по-нисък от този на дръвчещите се по форуми?
53
2
 
7
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
yane ne stavaj za poletik.varvi da si gledj ktavite.NAI MALKO PAK OT TEBE 6TE VZEME AKIL BORISOV.
52
11
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Какво се чудим, тя цялата "политическа партия" ГЕРБ се състои от ренегати, че сега се присъединили към нея още няколко ренегата или ветропоказатели, голяма работа, ама паричките са сладко нещо!" От много глава не боли", както казват габровци.
51
8
 
14
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Е бати и кефа ще умра от кеф, за първи път агентите и доносниците няма да могат да бутнат правителството!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
50
5
 
13
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Я как ще реагира Яне ако същите тези ренегати независими поискат да се върнат в РЗС и Яне стане председател на парламентарна група какъвто в момента не е.Как ще ги гушне и разцелува.Ще забрави всички обиди и грозни сцени свързани с тях.А сега когато гроздето е кисело поставя ултиматоми на Борисов.Остава пък той да му се върже.ГОСПОДА БЪЛГАРИ ВИЖТЕ КАКВА ГОЛЯМА ЧАСТ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ И ЦЕЛИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ НЕ СА СВЪРШИЛИ НИЩО В ПОЛЗА НА ХОРАТА.ВИЖТЕ РЗС - ДВЕ ГОДИНИ САМО ИНТРИГИ !
49
9
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Този пак ли го пуснаха в домашен отпуск? Боже, боже... И не сте му дали хапчетата да ги пие! Прибирайте си го пак!
48
14
 
11
 
! Отговори
има избор преди 12 години
По добре за Яне,отколкото за Банкянският гей.....
47
10
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До hoho. Като говорим за *** ти за умен ли се имаш? Не ме лазсмивай само *** биха гласували за ГЕРБ!