Яне с нов ултиматум към Борисов

Настоява премиерът да се разграничи от "независимите ренегати"
28 юни 2011 21:13,
77
Яне с нов ултиматум към Борисов
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов да се разграничи от независимите депутати в парламента, които в декларации обявиха, че подкрепят правителството на ГЕРБ.

Това поискаха в отворено писмо от РЗС, от които се отцепиха четирима народни представители и заради това парламентарната им група се разпадна.

„Месеци наред българският народ е свидетел на безпрецедентна покупко-продажба на народни представители. РЗС разполага с достоверна информация от високопоставени служители в министерството на финансите, че лично Цветан Цветанов е осъществявал разплащанията“, твърдят от партията на Яне Янев.

Отнемането на държавната субсидия на РЗС е безпрецедентна кражба, която до момента се равнява на 900 000 лева, се посочва още в съобщението.

Още по темата

„РЗС дава ултиматум на Бойко Борисов ясно да се разграничи от депутатите-ренегати, както и да се разпореди да ни възстановят реално полагащата ни се съобразно получените гласове държавна субсидия. Защото се касае за публични средства, чийто размер се определя от вота на избирателите и се изразходва съобразно изразената им на избори воля. 

Ако това не се случи в едномесечен срок, РЗС възнамерява да предприеме конкретни действия по ангажиране на наказателната отговорност на премиера и ренегатите, както и на всички представители на управляващата партия, които са участвали като подбудители, извършители и помагачи в тази схема за политическа корупция и измама“, заканват се от партията на Яне Янев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
6
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Истината е, че до месец се чака решение, и на ВТОРА инстанция на съда, че субсидията е неправомерно отнета от РЗС-пита се в задачата Бойко, Брат Пит и Цв.Цв. от джоба си ли ще възстановят парите или още веднъж ще натоварят бюджета със свещената си простота?!
45
11
 
15
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Освен,че е глуповат в стил ала бай Тошо,ББ е и уникален гьон сурат! Помните ли,че в началото на това НС по идея на Атака,ГЕРБ приеха решение за невъзможността депутати отцепили се от парламентарните си групи да образуват собствена такава,или да се влизат в други групи!? Сега правителството на Борисов се крепи именно на такива продажници и на никой друг!! Ако беше достоен човек,Борисов трябваше да подаде оставка и да отива на избори,очевидно е,че не може да подобри жизнения стандарт! Факт!...
44
23
 
17
 
! Отговори
hoho преди 12 години
И аз ще си гласувам за ГЕРБ, не са идеални, ама за *** като Яне ли да гласувам?
43
2
 
4
 
! Отговори
за 50 преди 12 години
на станка инвитрото ли каиш нормална ??!?!
42
6
 
9
 
! Отговори
niki преди 12 години
az ste glasuvam za GERB!!!kakto i milioni balgari !stiga tolkova BSP i DPS.
41
16
 
15
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Само Герб няма Яне няма Костов щесе видим на изборите
40
15
 
22
 
! Отговори
ССС преди 12 години
Егати и мангасарската партия е ГЕРБ, не знам вече нормален човек дали ще гласува за тях.
39
11
 
16
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Клети ***...нормалните хора са със съпруги край тех,сал *** е със Вучката....
38
8
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
yane sledva6tiya parlament si vanka ot igrata...iska6e da postavya6 usloviya na BOIKO..no toi ne e SERGEI MI6OKA.
37
11
 
15
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
Тия *** Сидеров, Яне и Доган да млъкнат вече с *** си инсинуации, то е ясно, че и Бойко не е цвете за мирисане, но е с на светлинни години от тия крадливи гномчета
36
7
 
10
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
YANE VARVI DA SI GLEDA6 KRAVITE NYAMA PARI SVAR6IHA
35
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като се замисля, безобидният Яне е къде-къде по-приятен за четене, отколкото гнусната тиква.Яне се е вкарал в някакъв филм и не обижда нас, хората.За разлика от безмозъчният егоцентрик -кучкар-***.
34
6
 
4
 
! Отговори
an преди 12 години
АКО ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО НА КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ. ТОВО ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ В МУТРЕСТАНИЯ НЕ ЖИВЕЕ НАРОД А КУЧЕТА ОТ ДИВАТА ПОРОДА. ТАЗИ ПОРОДА СЕ КАЗВА ЛОШИЯТ МАТРЕАЛ.ТОЗИ ЛОШ МАТРЕАЛ ИСКАРВА МИЛИОНИТЕ КОИТО ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ СИ ДЕЛКАТ НА ГЪРБА НА НАРОДА. И -СЛАВЕЙКОВ- ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАПЪЛНО ПРАВ. ЧЕ В МУТРЕСТАНИЯ НЕ ЖИВЕЕ НАРОД. А ***.
33
4
 
5
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
oh pone sledva6tiya parlamen nyama da gledam fizionomiyata mu
32
4
 
9
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
TRAKTORA DARJI PRAVATA NA VSI4KI SEKS SNIMKI S QNKA!!!
31
3
 
8
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
NAI GOLEMITE POMIQRI V BG. POLITIKA SA QNKA I KOSTOV.
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе някой знае ли след като се сгоди Яне дали си уволни шофьорите....нищо лично, но педа*ли не могат да ми задава наклон
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм Ян Бибиян, и съм малък като залък, със *** на калкан - насаааааам!
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янка тракторната се е взела насериозно...той не разбра ли че го употребиха и изплюха...от тук нататък ще гледа Парламента отвън само
27
1
 
6
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
boreca za pravda qneto mu pre4i samo rabote6toto pravitelstvo.tazi otrepka dete na bsp i traktora ot mnogo vreme e za ludnica i samo komunistite ne mogat da go osaznaqt.traktora go e pravil na sergei qvno piqn.elektorata mu e ot pirinski *** 9 na broi.sled vreme nikoi nqma da se se6ta za nego kato za kostov.