Сините искат извинение заради кучешката приказка

Премиерът се радвал да бъде обграден от въртиопашки
Обновена: 28 юни 2011 15:12 | 28 юни 2011 15:09,
363
Сините искат извинение заради кучешката приказка
Снимка: Булфото

СДС настоява премиерът Бойко Борисов да се извини заради изказаните недопустими определения към българските граждани.

Повод за възмущението на сините са думите на Борисов от събота в Созопол, където каза, че българите са като кучета, които трябва да бъдат държани изкъсо.

„Моите са страхотни, ама са точно като българите, здраво трябва да се държат“, са точните думи на премиера към жена, която се снима с него.

Синият депутат Ваньо Шарков припомни и други подобни изказвания на управляващите, като "лош материал" и "шибан народ".

„Считаме такива определения за крайно недопустими, те са признак на ниска култура, надменно поведение и самозабравяне“, възмути се Шарков.

Сините предложиха премиерът да се извини публично в сряда след заседанието на Министерския съвет.

„За нас е разбираемо, че премиерът примира от удоволствие и желание да е обграден от такива, които доволно въртят опашки, защото са добре нахранени и щастливо скимтят, но българските граждани са горди и достойни, независимо от това кой ги управлява“, каза още Шарков.

Още по темата

От СДС смятат да внесат промяна в Правилника за дейността на Народното събрание, с която да бъдат задължени всички народни представители при сключването на консултантски или други договори за доходи извън депутатските, да бъдат задължени в тридневен срок да ги предоставят на ръководството на парламента.

Данните за тях трябва да бъдат публикувани в сайта на парламента при запазване на фирмената тайна.

Поредният скандал с консултантски договори след тези на Доган стана с хонорара от 130 хил. лева, получен от депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: кучеБойко БорисовСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
0
 
2
 
! Отговори
narodna prikazka преди 12 години
setila se Mara da se pobara. s ednata raka darzi se za glavata a s drugata 4ewe se mezdu krakata s golqm zalag vav usta ohka, pawka i se mqta na zemqta.............sini, zalti i 4erveni kato Mara naglaseni.
306
1
 
6
 
! Отговори
лала преди 12 години
Добре бе Анонимен казваш да не вярваме в политици.Кажи ми тогава в кого да вярваме.Чета ти коментарите гледам,че си напред с материала в политиката.
305
6
 
2
 
! Отговори
нонимен преди 12 години
Нищо ново не казва Боико, ние си го знаем това.
304
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра`иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.ВТ: Еми...ще го реша веднага.ББ: Айде виж го и ми звънни!
303
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С това имобилизирано мислене... Единственият пост, който приляга на КАРТОФА и по образование и по " интелект" , е ОТДЕЛЬОНЕН КОМАНДИР във Втора противопожарна команда , но и от ТАМ Е ИЗБЯГАЛ !... Избяга ли от милицията- избяга ! Избяга ли като кмет при презполувен мандат- избяга,та и избори се правиха ,за да изберете една даскалица Пена , фуста *** ...
302
3
 
11
 
! Отговори
просто мутра преди 12 години
КАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГУБИ ПОЗИЦИИ, ВЕРБАЛНАТА АГРЕСИЯ НА ТОЗ *** ЩЕ ПРЕМИНЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКА.ВИЖТЕ КОЛКО ЗЛОБЕН И ГРУБ СТАВА,КОГАТО ГО ХВАНАТ НА ТЯСНО ЗА ЛЪЖИ,ПРОТЕКЦИИ,КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПР.ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И МОРАЛА.ЖАЛКО,ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е АГРЕСИВЕН *** И НИКОГА НЯМА ДА ИЗБЯГА ОТ СЪЩНОСТТА СИ НА МУТРА.С ДРУГИ ДУМИ -ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА БОРИСОВ Е ПРОФЕСИОНАЛНА МУТРА И ПРЕМИЕР ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО/И СЛУЧАЙНОСТ БИХ КАЗАЛ/,ОТ МРЪСНАТА ПЯНА,КОЯТО ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ОТГОРЕ И ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛИ
301
2
 
6
 
! Отговори
до 327 преди 12 години
ами че БОЖЕСТВОТО ти е с ЧЕРВЕН ЦВЯТ!а ДС псевдонима му е БЪДА!Мисли с главата си!
300
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Одобриха юлското поскъпване на газа, парното и тока - честито на гласувалите за Герб
299
12
 
9
 
! Отговори
българин преди 12 години
Сините и червените, че и жълтите се държаха почтително на думи, но иначе ни докараха до кучешки живот! От възпитани лицемери полза няма, по-добре да се назовават нещата с истинките им имена! Нима българина няма нужда да бъде "държан из късо"!? Има, и още как! Особено тези, които сега са най-възмутени! Те даже трябва да са благодарни , че не са ги хванали съвсем "из късо" !
298
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Главен секретар на МВР(какво направи видяхме всички,58 зверски убийства,грабежи,и....символични подаръци дадени по протокол от сродни организации,които Борисов представяше като НАГРАДИ за ефективна дейност),скочи кмет на София ( там оправи улици,движения,заводи за *** ....край няма успеха МУ),скочи депутат ( но се отказа ...подигравка и неуважение към хората които са го избрали),скочи на премиерският пост и резултата е трагичен(инфлация,никакъв разтеж на БВП,на заплати,пенсии,и тепърва ще става ЛОШО) и накрая президент може да стане и това вече ще е края на уважението към България,( БОКО, ТИ НЕ СИ ПОЛИТИК,ЗАПОМНИ,за политик най-важното е да обичаш народа си чрез действия а не чрез приказки!!!!!!!!!!!
297
5
 
10
 
! Отговори
това е преди 12 години
Моля Ви, нека кажа нещо,без да казвам имена,всеки нормален се досеща,кой искам да споменаРезач на ленти в Банкя се роди,реже ленти от изгреви до залези, през нощта картофи си сади,защото от вълнение не ще заспиНачело ни седи един ***,обноски учил в селския бардак,дълго мисли и се изказа "умно",и народа изпростя тъй безумно!
296
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гуруто сутринта се е събудил с *** на горе. Довечера, като му се избистри клетката, ще обърне плочата наопаки. Нищо, че оставката уж ме беше в джоба. Всички сме чували за нея, но никой не я виждал.
295
7
 
11
 
! Отговори
простако,извини се преди 12 години
ТОВА,ЧЕ Е *** БЕЗ ВЪЗПИТАНИЕ НЕ ГО ОНЕВИНЯВА ЗА ОБИДИТЕ,КОИТО С ПРИКАЗКИТЕ И С ПОВЕДЕНИЕТО НА НАДМЕННО,САМОДОВОЛНО ПАРВЕНЮ НАНАСЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НЕГОВ ФЕН ИЛИ ПРОТИВНИК Е.ТОЗИ *** НЯМА ПОЛИТИЧЕСКАТА КУЛТУРА ЗА ПОСТА,КОЙТО ЗАЕМА.ЗА ЕДНА РЕПЛИКА ЗА "ТАНКОВЕТЕ" ИЛИ "СТАНКО",КОЯТО И ДО ДНЕС Е СПОРНА ДАЛИ Е КАЗАНА ИЛИ Е МАНИПУЛИРАН ЗАПИСА,СТРУВАШЕ НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ПОСТА МУ.ДНЕШНИТЕ "ЖУРНАЛИСТИ"ОЩЕ МАЛКО ЩЕ МУ СЕ ИЗВИНЯТ,ЧЕ Е ОБИДИЛ НАРОДА,ВМЕСТО ДА ГО НАКАРАТ ДА СЕ СРАМУВА.
294
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Непредсказуема личност) с необуздани политически амбиции.) с явните си жестове към американците и тайните си срещи с руската резидентура)
293
4
 
3
 
! Отговори
кучето Балканчо преди 12 години
Аз съм кучето на Балкан и съм щастлив! Реве вие - хората. Аз не работя, вие работите за мен и моите грижовни стопани. *** като улични песове! Кученеце да си на тази земя свещена Българска!!! Фандъковна не те лови колкото и да хапеш и убиваш, премиер те храни с парите на поданиците си, а поданиците - да *** по кучешки. Други времена настанаха. Първо са кучетета, второ - педересите, а накрая идат така наречените хора-гражадни, а всъщност роби поданически без средства за хапане.
292
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новата политическа звезда на България си остава човек с "улично образование", твърде повърхностен и "с малък диапазон на внимание", което го кара да не се задържа дълго на една тема и да "крачи напред-назад из кабинета си, като *** в клетка".
291
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво излиза. Бойко Борисов, който обещаваше да се бори с престъпността и много му повярваха всъщност е мафиот, пране на пари, контрабанда с амфетамини, контрабанда на цигари, връзки с мафията, *** на Валентин Златев, съмнителни връзки с руската мафия. Нищо ново за Бойко Борисов, отдавна има информация за тъмното му минало, но сега поне знаем, че извън България знаят много добре кой е Бойко Борисов. Остава и в България гумените глави които гласуват на избори да проумеят кой е Бойко Борисов.Лошо е ако начело на държавата е: 1. Човек забъркан в криминални деяния; 2. Зависим от интересите на Русия и от червен бизнесмен; 3. Без подходящо образование; 4. Без подготовка; 5. Без принципи; 6. Неспособен да поема отговорност, прехвърлящ вината винаги върху други.
290
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЛАТЕ при НАС-в ГЕРБ !! Няма нужда да мислите !!!Ние сме партия на немислищите и простаците!Колкото си по-елементарен толкова по-добре си живееш...Евалата!
289
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОРКОР! РАБФАК! ГЛАВКОМ! И шумкари сме, и кулаци сме! А мутрата - маркуч МИСЛИ само за рейтинг! СРАМ,ГНУС,ОТВРАТ,СМРАД!
288
3
 
10
 
! Отговори
до #311 преди 12 години
НЕ СЕ НАДЯВАЙ, че ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ от ГЕРБ ще те разберат ! На тях им дай да повтарят идиотщините на Боко и Цвъчко и да цвилят като онождана кобила от глупостите на съратниците им, защото пространството по остта между ушите им е напълно празно ...*)))