Сините искат извинение заради кучешката приказка

Премиерът се радвал да бъде обграден от въртиопашки
Обновена: 28 юни 2011 15:12 | 28 юни 2011 15:09,
363
Сините искат извинение заради кучешката приказка
Снимка: Булфото

СДС настоява премиерът Бойко Борисов да се извини заради изказаните недопустими определения към българските граждани.

Повод за възмущението на сините са думите на Борисов от събота в Созопол, където каза, че българите са като кучета, които трябва да бъдат държани изкъсо.

„Моите са страхотни, ама са точно като българите, здраво трябва да се държат“, са точните думи на премиера към жена, която се снима с него.

Синият депутат Ваньо Шарков припомни и други подобни изказвания на управляващите, като "лош материал" и "шибан народ".

„Считаме такива определения за крайно недопустими, те са признак на ниска култура, надменно поведение и самозабравяне“, възмути се Шарков.

Сините предложиха премиерът да се извини публично в сряда след заседанието на Министерския съвет.

„За нас е разбираемо, че премиерът примира от удоволствие и желание да е обграден от такива, които доволно въртят опашки, защото са добре нахранени и щастливо скимтят, но българските граждани са горди и достойни, независимо от това кой ги управлява“, каза още Шарков.

Още по темата

От СДС смятат да внесат промяна в Правилника за дейността на Народното събрание, с която да бъдат задължени всички народни представители при сключването на консултантски или други договори за доходи извън депутатските, да бъдат задължени в тридневен срок да ги предоставят на ръководството на парламента.

Данните за тях трябва да бъдат публикувани в сайта на парламента при запазване на фирмената тайна.

Поредният скандал с консултантски договори след тези на Доган стана с хонорара от 130 хил. лева, получен от депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: кучеБойко БорисовСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може Министър председател да нарича народа си кучета? Хора, това е ужасна обида за нас. Бойко Борисов е човекомразец, това личи и от физиономията му. Този човек не може да се подиграва с нас. Нямам думи да изразя възмушението си. Той и с действията си ни се подиграва. Вдигна пенсионната възраст почти до смъртта на хората, повишава горива, ток, цени. Как може горд народ като нашия да понася такова поведение!? Хонорарите на неговия любимец Лъчезар Иванов прикриват незаконни плащания
286
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Компире , и ти си *** , и груев е *** , и велчев е *** , и Гоце е *** , и златев е голям *** и дс- мутрите от Симеоново сте големи *** , и ЦветИто е *** , и гергов е *** , и гербдажийте сте *** , и Цв. е *** , и така нататък..)Не се мъчи да отделяш едни *** - от други *** ..Всички сте *** ...)))
285
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
‎''Ако един *** забавлява народа - това е комедия, но ако същия този *** води народа - това е трагедия..... Гьоте
284
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката: Един *** води на каишка породиста "овчарка"
283
2
 
9
 
! Отговори
За 304 преди 12 години
Ха ха ха ха . Търкалям се от смях. Аз комунист. Пази Боже. Темата на статията не е Доган, а фриволния език Вождът на всички кучета без каишки. Темата е за позицията на десните (СИНИТЕ) за противното поведение на Премиера. Ще се опитам с думи прости, като за твоят интелект да ти обясня. Ние, демократите се обиждаме не толкова на това което говори един ***, обиждаме се за това, че простакът не се опитва даже да си върши работата, а само бълва простотии всеки ден.ПоздравиСпонги
282
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Компира няма толков сиво вещество,за да прецени какво говори...Неговите изказвания винаги са били безмозъчни шменти капели...Липсват му първите 8 години от възпитанието и средата ,в която е живял...и още 43 г...Видно е,че е един елементарен *** ***.
281
7
 
3
 
! Отговори
Топ новина преди 12 години
На извънареден конгрес сините комунисти на Лостов ще се обединят с червените комунисти о т Позитано. Новата партия ще се кавза БКП, но това няма да е римейк на печално известната Банда Крадливи Партизани (БКП) деиствала по нашите мандри и земи до 1990. Това ще е нова партия която да отрази качествените промените пред последните 20 години - Българска Крадлива Партия (БКП)Ура другари!
280
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това комплекси ли са, нетърпимост ли, дискриминация ли ...?Мутрата ***!
279
2
 
2
 
! Отговори
BB преди 12 години
A двата ми картофа не искате ли...
278
2
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Няма цензура 6е го *** у шебека ***!!
277
2
 
11
 
! Отговори
борисоФФФФФФФ преди 12 години
Радостна вест:РадваЙте се песове... икономиката се съживява...*)))... особено в сферата на траурните услуги и....и.... цветарския бизнес!ТОВА Е ГОЛЯМО ПЕРО ЗА РОДНАТА НИ ИКОНОМИКА!
276
6
 
3
 
! Отговори
към Спонги преди 12 години
Вече 20 и кусур години Догановците го правят/особено по селата/,но за това нищо не казваш,защото си ***/а те не са българи/
275
3
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Бойко Каруцара да го ***!
274
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито БСП, нито ГЕРБ стават! Що се карате?
273
6
 
5
 
! Отговори
tito преди 12 години
С какви глупости се занимават тези хора! Сините и Червените заедно само дебнат Б.Б. да каже нещо и вадят тълковния речник да проверят дали като е казал "куче" не е имал предвид "слон"... и после дават пресконференция че е обидил кокошките в село Долно Нанагорнище и трябва да се извнини на всички.Нещастници.
272
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз някога бях заклет син фен,сега с това си свое изказване някогашните сини не са прави,и те знаят това.На всеки здравомислещ човек е ясно за какво става дума,и аз не се обиждам от истината.Лошото е тези който не разбират това.И Костов я се скрий.
271
1
 
5
 
! Отговори
....284 преди 12 години
....ДАЖЕ И ,....СЛАВИ ТРИФОНОФ СТАНА КОМУНИСТ И САМО ТОЙ СИ ИМА ПРЕЗИДЕНТ ,....КУНЕВА!
270
1
 
4
 
! Отговори
сиамката преди 12 години
И какво от това че ни сравнява та ние сме си "лош материал" а кучетата имат достойство. Евала на гърците, това е народ."Един за всички всички за един." Тогава да видим ония горе дали могат да ни се опънат.Затова стига сте се вайкали защото свят ми се завива от това.
269
1
 
3
 
! Отговори
ДО 284 преди 12 години
....ЕПА ,ТОЧЕН СИ ,....ГОУЕМ СИ !
268
6
 
5
 
! Отговори
браво преди 12 години
Постепенно се разбира, че все пак единствения на който може да се признае политически патриотизъм е Волен Сидеров.