Сините искат извинение заради кучешката приказка

Премиерът се радвал да бъде обграден от въртиопашки
Обновена: 28 юни 2011 15:12 | 28 юни 2011 15:09,
363
Сините искат извинение заради кучешката приказка
Снимка: Булфото

СДС настоява премиерът Бойко Борисов да се извини заради изказаните недопустими определения към българските граждани.

Повод за възмущението на сините са думите на Борисов от събота в Созопол, където каза, че българите са като кучета, които трябва да бъдат държани изкъсо.

„Моите са страхотни, ама са точно като българите, здраво трябва да се държат“, са точните думи на премиера към жена, която се снима с него.

Синият депутат Ваньо Шарков припомни и други подобни изказвания на управляващите, като "лош материал" и "шибан народ".

„Считаме такива определения за крайно недопустими, те са признак на ниска култура, надменно поведение и самозабравяне“, възмути се Шарков.

Сините предложиха премиерът да се извини публично в сряда след заседанието на Министерския съвет.

„За нас е разбираемо, че премиерът примира от удоволствие и желание да е обграден от такива, които доволно въртят опашки, защото са добре нахранени и щастливо скимтят, но българските граждани са горди и достойни, независимо от това кой ги управлява“, каза още Шарков.

Още по темата

От СДС смятат да внесат промяна в Правилника за дейността на Народното събрание, с която да бъдат задължени всички народни представители при сключването на консултантски или други договори за доходи извън депутатските, да бъдат задължени в тридневен срок да ги предоставят на ръководството на парламента.

Данните за тях трябва да бъдат публикувани в сайта на парламента при запазване на фирмената тайна.

Поредният скандал с консултантски договори след тези на Доган стана с хонорара от 130 хил. лева, получен от депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: кучеБойко БорисовСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
289Като ти гледам правописа, куче е похвала за такива като теб.
266
2
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
291, MВР шефът е този който ще осигури отново "победата" на ГЕРБ. 500 000 мъртви души ще "гласуват" за ГЕРБ. 200 000 *** също. На това се гхради самочувствието на мутрата-Премиер. Жалко за тези, които искрено му се радват. Никога няма да ги разбера, особено тези които са готови да се лишат от свободата си заради него.
265
2
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Какво се чудите?Такъв си го избрахте!Дедо му е бил каруцар на него се е метнал да го е6а!Тоя е пасал *** ял мас!
264
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
288Без гръбнак ми е само 20 см от най доброто. :))
263
3
 
8
 
! Отговори
ДЕМОКРАТКА преди 12 години
ДЕМОКРАЦИЯ - СРАВНЯВАТ МЕ С ДОБРЕ ОБГРИЖЕНИ КУЧЕТА.НЕ СЪМ КУЧЕ , ОЩЕ ПО - МАЛКО ОБГРИЖЕНА.АЗ КАЗАХ - ПРЕМИЕР МУТРА.ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОБИЖДАМ ОТ ДУМИТЕ МУ? ЩЕ ВИДИМ НА ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН - КОЙ КАКЪВ Е? ЩЕ МУ СЕ ПРОМЕНИ САМОЧУВСТВИЕТО ИЗЦЯЛО.
262
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** министър председател.
261
4
 
5
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Тежко ти и горко,Българио!!!Всички са против теб.......Къде е духът на Аспарух,Симеон,Калоян-на Иваило ако щете!На Ботев,Левски,Хъшовете..........Отде се пръкна този *** да ме нарича куче?И се кръсти на всичкото отгоре!Двуличник такъв!Пфууууу.........
260
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
287, Безгръбначен си моето момче, и това което говори Вождът ти се отнася за всички освен Него, дори за ЦЦ.
259
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
286Българин съм, в България съм, не съм ***, не съм депутат, не съм безгръбначен. Не съм *** (виж за ***). Не се обиждам за нещо, което е казано за теб.
258
1
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
278, ти сигурно не си и българин, защото твоят Кумир каза, че българите са като кучетата му и т.н. Може и да не си в България, защото тук е останал лошия материал. Не си депутат очевидно, защото ББ не го кефили тези от Парламента. Застрахова се, че не си ***, значи си от останалата част на *** народ. В крайна сметка е ясно само едно. Безгръбначен си.
257
11
 
7
 
! Отговори
БСП+ДПС=Първанов преди 12 години
БСП+ДПС+СДС+ВСС+***+Синдикати= Първанов + КуневаБезбожници и предатели на Рода Български
256
8
 
2
 
! Отговори
Даже,и кучетата на преди 12 години
Бойко са по-добри от опозицията и СК ,която ни даваше акъл.... 20 г.,а МЕРСИ ----ДО ТУК !
255
9
 
4
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 12 години
ОПОЗИЦИЯТА ,СК,ДСБ ,ЯНЕ ,....СА ПОД НИВОТО НА КУЧЕТАТА НА БОЙКО ,....КАКВО ВНИМАНИЕ ....?
254
6
 
6
 
! Отговори
до Костов преди 12 години
Ами вас г-н Костов кой ще ви съди? То много лесно да кажеш,че си обиден,то и ние сме обиедени от вашето правителство,защото преди години ви дадохме доверието си да ни упралявате и ви осигурихме и работа и власт и хората ви вярваха.Сега не се сърдете,че не сте си свършили работата за която ви се плащаше.Това е оценката поставена от народа.
253
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
277Ще ти го напиша на достъпен език. Ако някой ми каже '***', няма да се обидя, защото не съм ***. Затова, вие, сините и комуноидните се обиждате :))
252
3
 
14
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Работният ден е към своя край и малките герберчета, докарани в София от селата си отиват у дома. Няма кой да хвали бате Бойко. Какъв трябва да си дупедавец за да се кефиш на този който ежедневно те обижда. Нещо като плазмодия Трайков, който едва ли не се радваше, че ББ ще го подслушва. Сините си остават единствената дясна формация в Парламента. Време е ЕНП да изхвърли ГЕРБ от редиците си.
251
2
 
9
 
! Отговори
harakiri преди 12 години
искам, много силно искам всички *** да се разкарат от управлението. не обидно, гнусно ми е тази *** да се води премиер. вече няма да се обрьщам кьм това *** с г-н премиер, защото един истински премиер не може да си позволи подобни думи. вече безкрайно дьлго време тази *** долна се гаври с хората. марш отвратителна твар, отивай си в смрадливата банкя да си лаеш с кучетата. шушумиго, не се показвай никога вече пред хората, защото ти си едно нищо, ти си недоразумение на природата. гнус!
250
0
 
9
 
! Отговори
Бау-бау/Мяу-мяу преди 12 години
Поздрави на бате Гойко от всички бездомни,бъхливи и дръгливи кучета,котки и клошари...
249
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаврят се с нас,всички във властта се гаврят!....Гаврят се защото няма гражданско общество!..Обществото е коректив на властта!...И вместо да заставате зад съмнителни личности докопали се до властта,станете граждани!...Спрете да храните илюзии,няма месии...Колко пъти може да повтаряте грешката да вярвате на политици?...Наивници!
248
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моите кучета са страхотни, но са точно като българите - здраво трябва да се държат така отговаря премиерът в Созопол на жена, която хвали неговите кучета. По този повод председателят на Народното събрание Цецка Цачева пред БНР разви следната оригинална мисъл:Известно е, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов от него, така че бих могла да тълкувам по обратен начин това, което казвате вие, и че просто институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани.Вчера, при откриването на пореден пътен участък Ломско шосе в София - премиерът, в характерния си стил в първо лице единствено число, каза следното: Хиляди пъти сте ме питали кога ще стане Ломско шосе - днес ви давам Ломско шосе.