ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
12
 
5
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Напротив ти излезна *** като Янка защо гласува заедно с комунистите утрепко такава защото вие страх че щеви вземат всичко нали .ГЕРБ ще остане винаги в нашите сърца но такива като вас нетрябва даги има ПРОДАЖНИЦИ
155
5
 
7
 
! Отговори
най-ми е готино преди 12 години
че българите умират от глааааааааад !
154
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези некадьрници доколкото си спомням ги подкрепяше ти фурнаджиска лопато !
153
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това което казва Волен се отнася за Атака а не за ГЕРБ.
152
4
 
22
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Единствено от Волен не съм чула обидно дума за българите, за "манталитета", за "материала", за "народопсихологията" и т.н.
151
11
 
12
 
! Отговори
Кавал преди 12 години
Воленчо, ти защо гласува днес заедно с БСП и ДПС против закона на Маргарита Попова? И ти комай се ояде и стана голям баровец, закрилник на мафията.
150
4
 
19
 
! Отговори
Алпинист преди 12 години
Нещо вярно да каже и Волен.Но вина за този срив има и той - нали до вчера поддържаше ГЕРБ и ББ.На това се вика съучастниклПътя е за двамата е един - в небитието на политиката.
149
7
 
11
 
! Отговори
nikoi преди 12 години
и герб и така са вече мъртви партии и никои няма да гласува за тях.истината е че, на тея избори ще гласуват не повече от 20% от всички гласоподаватели и то разни *** и турци под строи.ние българите няма подкрепим никоя от всички тея анти български партии
148
4
 
16
 
! Отговори
Гацо Пенкелеров преди 12 години
Абсолютно съм съгласен сконстатацията на Сидеров . Но е време да се осъзнае Воленчо и да каже че провалът на ГЕРБ ( *** за Европейско Развитие на Башибозука е ) Е И ПРОВАЛЪТ НА АТАКА като първи поръжници на тази партия управлявана от Свети Боко Тиквоф . Гионсуратлъкат в БГ ще продължи с пълна пара. Сидеров нека за знае че данъците в БГ никога не са работили за народа и това го знае много добре като бивш служител на М.Груп . Стига управниците са се правили на палячувци и шутове ВЪН
147
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене,ГЕРБ ще се срине , а Атака , въобще няма да съществува в следващия парламент!Никой не обича фурнаджийски лопати , като теб!Избирателите ти , те видяха що за стока си!Загуби им доверието!
146
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вoлене, мoже и прав да си, мoже и насериoзнo да ги пееш тя рабoти, нo акo несмениш цвета на ризата и шарката на татуирoвките на твoите хунвейбини Нарoдът ще те мисли за фашист-сoцялист,дoкажи че си решителен и пoдкрепи всека иницятива на кoгoтo и да е oт oпoзицята за сабаряне на герберасите. Гербще те вкарат в затвoра за измисленo престъпление. След 5 гoдини сте кажат-ууу Вoлка, извинявай брато-ти не си направил тoва-свoбoден си. И на другя ден ще вкарат ве4е за тoва кoетo си стoрил. Имаш си работа с милиционери 90% от които са били почитатели на Берия и Сталин.Погледни самозваната Тиква и погледни светата Кратуна и фискалния Пипон- само чакат деня, часа и минутата да те натикат в затвора.
145
13
 
6
 
! Отговори
БСП пак се издънихте преди 12 години
Браво Волене!Сега вече всички те разбраха,че и ти си като Янка.Е те това е истинска услуга на Бойко.Благодаря на Бог,че те има Волене.Нищо ,че са ти платили да плюеш ГЕРБ.Ти направи огромна услуга на ГЕРБ.
144
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров горкия се чуди накъде да врътне ***, ако плюе ГЕРБ е предател, ако не ги плюе е ***!Ама така се случва с обслужващия персонал на партията - майка, както всъщност с НДСВ!
143
4
 
13
 
! Отговори
За пример преди 12 години
Така се проституира в политиката.
142
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бсп много добре си кроят, подмолните атаки.Всички знаем,че АТАКА е най бедната партия и прибира пари всякакви.Наближават избори все пак,а пара требе.
141
6
 
16
 
! Отговори
Марио Спасов преди 12 години
Сидеров, евтината ***, като видя, че не стават нещата по свирката му, веднага смени плочата - толкова е жалък, смешен и противен с действията си от простотията пред джамията в София насам, та няма накъде повече!
140
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На това се вика ПРЕДАТЕЛ.
139
12
 
14
 
! Отговори
В. Сидеров преди 12 години
Извинявам се объркал съм се. АТАКА се разпада , а не за Герб.
138
7
 
17
 
! Отговори
Долен Циганов преди 12 години
Не ме слушайте какво говоря, а вижте какво правих 2 годиниПомагах на Бойко, осигурих му парл. мнозинство,а пък той ми плащаше КЕШАма сега като си купи дептати, и вече не му трябвам, спря да МИ плащаДолен неблагодарник излезе Борисов
137
2
 
12
 
! Отговори
*** преди 12 години
Сидеров ами нали сте във управлението направете нещо , какво се правите на публика на стадона която само гледа