Сидеров помага на Доган, твърди отцепник от "Атака"

Стоян Иванов обяви, че е станал гарант за заем от $150 хил.
Обновена: 25 юли 2011 10:23 | 25 юли 2011 10:23,
56
Сидеров помага на Доган, твърди отцепник от "Атака"
Стоян Иванов. Снимка: архив Булфото

"Напуснах „Атака”, защото видях, че Волен Сидеров действа директно в полза на Ахмед Доган", обяви Стоян Иванов – един от отцепилите се от националистическата партия. 

Той бе категоричен, че нямал друг избор, тъй като не можел да "стоя като заложник и да гледам как Сидеров си подава топката с Доган".

Иванов отхвърли твърденията на лидера на „Атака”, че напусналите формацията четирима депутати са прехвърлили полагащите им се по закон субсидии към други партии. Това направил само Камен Петков, който пренасочил парите си към БСП.

Още по темата

"Имам документ от Министерството на финансите, че не съм декларирал, че искам да премина към друга политическа партия", заяви Иванов пред bTV.

Той потвърди, че голяма част от депутатите на „Атака”, още преди официално да станат членове на парламента, са подписали договори, с които стават гаранти за отпускането на заеми между офшорни фирми.

"Аз станах гарант за заем от 150 хиляди долара", разкри Иванов и допълни, че нееднократно искал от Сидеров да прекрати действието на подписаните споразумения, но той твърдял, че нямало от кого да получи необходимите за целта документи, тъй като въпросните компании били закрити.

Впоследствие обаче се оказало, че това не е вярно, тъй като те били регистрирани на името на портиера в централата на партията и вуйчо на съпругата на Сидеров.

"Прокуратурата е извършила проверка и е установила, че тези договори са подписани в централата на „Атака” един ден преди обявяването на листата с кандидат-депутати", добави Иванов.

Той разкри още, че не всички народни представители от националистическата формация са парафирали подобни документи.

Сред изключенията са Десислав Чуков, юристът Явор Нотев и кандидатът за кмет на София Николай Пехливанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
бъйлгарин преди 12 години
Сиедеров е с корен и кръв на гръцки ***.За това и така зомбира малуумниците около себе си.
54
1
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Анализаторе-провокаторе,от Позитано ли ти дадоха тези "анализи"?Нещо много навоняват,драги провокаторе,та е явно,че си тги измъкнал от тоалетната чрез напън!Само там и само такива като тебе пускат "мисли" вонливи и се опияняват от мириса им!Седи в тоалетната,не изпълзявай,че много мирише на позитанско-украйнски "мисли"!!
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скоро ще откриете,че и ББ е с ДПС....))
52
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ Е СК!В НЕЯ НЯМА НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ НА ДС!УСПЕХ НА СИНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!
51
6
 
11
 
! Отговори
Анализатор преди 12 години
Отдавна по-наблюдателните хора разбраха, че зад Сидер и Атака, наднича ***-татарския *** Доган и Турското разузнаване - МИТ.Чрез Атака и Сидер ( който също по баща е ***) *** Доган удря няколко заека наведнъж :1) - мобилизира и сплотява зад себе си всички турци и мюсюлмани, уплашени от заканите на Сидер2) - депутатите на 400 000 хиляди българи, гласували за Атака, чрез тези гаранции по 150 000 $, в парламента гласуват по заповед УЖ на Сидер, но всъщност на Доган3) - лишава от 400 000 гласа големите партии и така проправя пътя към власта на ДПС4) - налага пред световните медии, образа на българите като фашисти и нацисти, които трябва да бъдат изтребениИдеал Петров !!!
50
5
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 12 години
Това, че АТАКА е идея на Доган, го знаех и преди. Спомнете си колко пъти е заявявал, че в БГ трябва да има националистическа партия, много преди АТАКА. Но мислех, че след регистрацията на партията и т.н. Сидеров се е отърсил от Сокола и води истинска национално-отговорна политика. Май съм се заблуждавал. Думите на Стоян Иванов не ми изглеждат като "изстискани между пръстите". Подтвърждават се и от други мои лични източници.Не мразя турци, *** и т.н., но съм националист. Обичам България. И коя е моята партия?
49
4
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Някой насила да те е влачил в изборната секция?!Какво си заплакал?!Или първо правиш,пък после ти идва акълът?Я си плачи в кухнята и не ни занимавай с писхопатичните си прояви!Такива като тебе легитимират в продължение на години крадците на България!!!Преди сигурно си гласувал за мадридския крадец,после пък за .... Тъпотата е безкрайна!!!
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
доган волен и яне са имали общ бизнес преди години....
47
2
 
5
 
! Отговори
40 преди 12 години
нищо ново, те ако не пазарят са за мустака, и това им е ясно, нямат друг шанс, освен да платят на тоя-оня да им гласува
46
2
 
7
 
! Отговори
прокопи преди 12 години
Това го знаеме отдавна,а този отцепник трябва да бъде нацепен.....
45
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма нормален човек който да е гласувал за атака 3 мин да го слушаш и може да разбереш че не е наред
44
14
 
26
 
! Отговори
kalcheff преди 12 години
Гласувах за АТАКА - отдавна го считам за голяма грешка, предполагам много хора се чувстват излъгани....Тая държава е ***! Бивш премиер руснак без 1 работен ден, преди него измислен цар спасител, неговорещ български, настоящ премиер-пожарникар мутра с криминално минало....Бившите *** като Костов, Овчаров, Софиянски и тем подобни измикяри продължават да се върят в пространстовото и да се натискат...уникално просто!
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О, Тиква!Три деня младите гейберикак прохода бранят. Кратун безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са европарите!""Грабайте тиквата!" - някой си изкряска.И бесепарите тръпнат, друг път не виделиведно да се бият Тиквата и гейбери,и въздуха цепят със демонский вик.Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Сидеров пристигна със гръм.
42
6
 
14
 
! Отговори
Не така, а вака преди 12 години
Атака" е в парламента само благодарение на на ТВ СКАТ, включително и на този Иванов, който беше програмен директор на кабеларката, която сега стана най-големият враг на "Атака", след като шефовете й не влязоха в парламента. Ами, управлява им се на хората, ето и нова партия си създават, близнак на Атака. Откакто съществува "Атака" аз не преставам да предупреждавам за истинската й същност, както и на водачите й:Атакист е, душа давасамо за да управлява.Или за привържениците й: Атакист е, душа дава за любимата Атака дето ляга, дето става вечно тя му е в устата.И е добър патриотин митингите не пропуска, щом безплатен е транспортът и раздават се закуски.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kat ne sa mu platili na 4oveka
40
2
 
11
 
! Отговори
Финикиец преди 12 години
Поредното действие от трилъра:ГЕРБ И ПАЗАРУВАНЕТО НА ДУПЕТАТИ В УСЛОВИЯ НА ТЕЖКА ФИНАНСОВОКРИЗИСНА ЛАПАНИЦА.
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно този отцепник, преди около месец, говореше колко велик е Сидеров и как продажните депутати са предатели. Няма нищо по-долно от продали душите си хора!
38
16
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 12 години
Искам Болен Лидеров да стане президент, за да се промени нещо в тая държава..
37
4
 
13
 
! Отговори
Reset преди 12 години
Подписали са декларция за ЛОЯЛНОСТ. Къде му е лоялността на Стоянчо? Предателството е може би най-долното човешко качество. Защо се предаваните трябва да плащат. Много се надявам Сидеров да ги е "заковал" с тези декларации и този път предателите да плащат. Нали всички сме за справедливост.......А тези да не се правят на ощипани. След като не са съгласни с лидера си, имат достоен избор - ЧАО парламент!
36
3
 
2
 
! Отговори
HAHAHAHAHA преди 12 години
Che to tova che Volen i Dogan igraqt zaedno i hodqt za gybi v gorata go znaqt ve4e i gluhite babi po selata!!! To e pove4e ot ochevadno!!!