Сидеров очаква отцепниците да се върнат в групата

Атакистът разпозна Ивайло Калфин като основен конкурент на изборите
19 юли 2011 20:53,
99
Сидеров очаква отцепниците да се върнат в групата
В Стара Загора лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров представи кандидат-кметът на партията за града Михаил Михайлов(в дясно). Снимка: БТА

„Очаквам напусналите парламентарната група на Атака да започнат да се завръщат“, заяви в Стара Загора лидерът на партията Волен Сидеров.

Предположенията на лидера са свързани с петимата атакисти, които напуснаха групата от началото на мандата до момента. Миналата година първи го направи Камен Петков.

Тази година накуп се отцепиха трима – Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев, който след това разкриха недоказаната още афера с офшорките на Сейшелите.

Миналата седмица от парламентарната трибуна председателката на парламента Цецка Цачева обяви официално и името на петия отцепник от партията – Стоян Иванов.

От Стара Загора Волен Сидеров посочи и основния си опонент в президентската надпревара – Ивайло Калфин.

През 1996 година Калфин предаде собствената си партия и Жан Виденов. Кандидатурата му е мазохизъм за БСП, коментира лидерът на „Атака“.

Още по темата
18 юли 2011 15:04
305

За взривовете пред централите на РЗС и ДСБ лидерът заяви: „Това е опит за героизация на определени лица.“

От патрията осъдиха използването на взривни вещества в политиката. Сидеров обвърза експлозиите с предстоящия вот на недоверие.

„По-добре да се изполват аргументи, а в тази ситуация те са, че вотът е упражнение по пи ар и пропаганда за вносителите. Мотивът за сплашване на РЗС и ДСБ според мен е нелогичен", заяви Волен Сидеров.

В Стара Загора той представи кандидат-кмета на партията Михаил Михайлов – общинския лидер на „Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кого гласува българина?За чувал!Чувала може да има цвят: син, червен, жълт, наакано жълто, турско синьо, обаче ... какво има в чувала никой не знае.Или плебса който гласува за ГЕРБ знае какви добитъци е избрал?Общо 240 глави едър дупетатски ***!Ха да ни са честити.
95
0
 
3
 
! Отговори
Прав ли съм? преди 12 години
А защо "отцепниците" трябва да се върнат в "Атака"? Та те и така и така се залепиха за ГЕРБ,/както и "Атака"/. При вота на недоверие и едните,и дрегуте ще гласуват "против"
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая мишка от кой ромски квартал на сливен е?!
93
0
 
2
 
! Отговори
до охранител преди 12 години
Пич,има плам в теб,ама не може да се разбере на кой Господ служиш и кой ще сложим на тяхно място,след като ги изтрепите....
92
5
 
4
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Волен е най - големия !!!
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Два ***, два атакиста, на изборната писта ...
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя, ваше у'ево, дето е по-малко църен, си има един любим лаф :" ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "
89
0
 
4
 
! Отговори
плам преди 12 години
А, Сидеров, вие ще им вярвате ли на тия хора после? АЗ ако ме предадат за пари, няма да им вярвам. Случва се човек да предаде без да иска, понякога порадид руги неща, но предател за пари и имане вяра да му немаш! Той знае какво прави, когато те предава. Юда се е покаял за 30-те сребърника, но това не променя факта, че е предател. Най-добре е, да си намерите нови хора, на които да вярвате иначе при важни моменти в живота пак ще ви предават тия! Ако е до депутатски субсидии, тогава вие си знаете!
88
1
 
3
 
! Отговори
Пунчо преди 12 години
Какво още трябва да се случи за да може Болен да се присламчи...
87
2
 
16
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Сидерооов, ти си едно от най-вредните същества в българската политика...нагаждач, на ногаждачите...играещ на дребно, нищо не спечелил, но много харчещ...безполезен за |Бългория, но и зо себе си...безполезин въобще котж цяло...ако народа тръгне да линчува политици...искам ти да си първия, който ще се изправи насреща ми...
86
0
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Да, народа иска осъдени перачи на пари!!!Да, народа иска справедливост!!!Да, народа иска намаляване на корупцията!!!Да, народа иска мутрите да продължават да се трепят помежду си, защото политиците нито ще ги заловят, нито затворят, нито изтрепят!!!Да, народа иска неговите пари да се върнат по неговите сметки, а не в България да е единственото от 3 произведени Бентлита в света, незнайно как придобито от българин! И е ясно че с тези политици и мутри в политиката няма как това да бъде постигнато..
85
1
 
16
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
НАРОДЕЕЕ, направи РЕВОЛЮЦИЯ...не избори...ИЗТРЕПИ всички, ***, които ти пречат!!! Това е единственото решене за България!!!
84
1
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Всичко в политиката на Блъгари е пълна ***, щом *** могат да се изказват, за това, какво трябва да се направи....!!! Да ги изтрепем е необхдимо, НЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ!!! Да ги изтрепем, няма друго спасение!!! В България, докато чакаме на тях, никой няма да ги ОСЪДИ...ДА ГИ ИЗТРЕПЕМ, без съд и присъда, както румънците утрепаха Чаушеску...товая е единственото ни спасение...РЕВОЛЮЦИЯ...Майната и на Европата...ние винаги сме създавали правилата в тази ЕВРОПА...и пак ще сме ние!!!
83
0
 
20
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Кфти звчи, но в България трябва да има показни разстрели на политици...може да се почне по хронологичен ред...сами се сещайте, кои са виновни за, това, че нищо не се свърши в полза роду за последните 22 години...и така, докато стигнем до последните...зощото ако чакаме МВР и Следствието, и Прокуратурата...и децата на тези които трябва да съдими и збием ще се облагодетелстват, че и внуците им!!!И до кога да чакаме...???
82
0
 
18
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Ако някой от нормалните българи знае за кого ще гласува или за кого трябва да гласуваме, нека сподели...!!!Според мен няма за кого на този етап...всички кандидатури са политически и както винаги ще изпълняват поръчки не на народа , а на определени перачи на пари...не на икономически политики...
81
0
 
21
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Стига с тези политически далавери!!! Кого заблуждавате? Нали сте все едни и същи крадци и перачи на пари!?!?!? Моля народа да го разбере...и да не гласува а да строи всичките 240 ***, дето са в парламенат до парламентарната стена...снайперисти ще се намарят...желаещите са милиони...Това е сигурно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80
3
 
29
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Какви принципи от Б.олен С.айдеров...човек, който продава всички събрани гласове на изборите и всичките си депутати за 200 000 евро плащани от ГЕРБ всеки месец, за да могат с Капка да ходят на шопинг в Париж и други европейски столици...ама тези, които гласуват за тях са по-болни и от тези, които гласуваха за ГЕРБ...всички са ненормални в парламента...и приказката, че не всички луди са в лудниците, е най вярна за депутатите ни!!!Не разбрахте ли, че както политиците от БСП, така и всичките ни политици са оперирани от чувство за вина!?!?! И това е необратимо!
79
0
 
8
 
! Отговори
Соня преди 12 години
Това ли била цената за подкрепата на Атака за правителството на ГЕРБ.Сега ще е много смешно.Предстои да чуем мотивите за завръщането на блудните синове.
78
2
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Еййй Бай ***, номер 78Не видиш ли че наш'то лидер Сидер, по-малко черен от ММ ?!!!
77
1
 
10
 
! Отговори
Бай Мангау преди 12 години
Яааа, още двама от наш'те братя роми на снимката ...