Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров

Това нямало обаче как да стане
11 юли 2011 19:45,
212
Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров
Снимка: БТА

Напускането на депутата Стоян Иванов от групата на "Атака" е свързано с предстоящите избори и подобни изпълнения нямали никакво значение, коментира Волен Сидеров.

Иванов е петият народен представител след Камен Петков, Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, който се разграничи от лидера на националистите.

„Аз съм един от претендентите за президентския пост и целта е да бъда изваден от равновесие и да ни се попречи за същинската работа. Това няма как да стане”, отсече Сидеров.

По думите му „Атака” продължава да преследва целите си.

„Не се страхувам, защото като е тръгнал да прави човек политика, трябва да очаква всякакви подли удари под кръста. Това по никакъв начин няма да повлияе на кампанията ни, нито на посланията, които ще отправя”, подчерта той.

Той припомни, че миналата седмица е направил обобщение на двете години управление на ГЕРБ и посочи, че хората са се надявали това правителство да застане срещу колониалния модел, прилаган в България през последните 20 г.

„ГЕРБ тръгна да го продължава. Колониалният модел означава тотална доминация от страна на чужди монополи у нас, изтичане на български средства от фирми, които бяха допуснати да колонизират България”, каза Сидеров.

Още по темата
 „Искаме тук българското предприемачество да печели, а не като се режат лентички на Околовръстното шосе, да се прескача фактът, че налетите там пари отиват в турска фирма. За българските изпълнители и строители – трохи. Против сме, ако така ще се строят магистралите. Имаме достатъчно специалисти”, заяви Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".

Относно готвения от опозицията нов вот на недоверие към правителството, по отношение на сектор „сигурност” Волен Сидеров посочи:

„Има какво да се критикува. Нека да видим мотивите за вота на недоверие, ще ги погледнем, ще говорим с вносители и ще изработим решение”, заяви Волен Сидеров, като допълни, че една от основните критики към МВР е раздутия бюджет. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
2
 
0
 
! Отговори
!!! DO 183 преди 12 години
TI PAK KADE WDYA "ARTIST"U TOYA GNIL PAN-TOI I DARVO NEMOJE DA IGRAE. NEGRAMOTEN.BA6TA GENERAL.PARTIEN SEKRETAR NA NARODNIYA TEATAR.DEEN KOMUNIST-TOI I 6AIKATA MU TAKA I NEDOPUSNAHA DA SE NAPRAVI FILM ZA BANDITITE PARTIZANI,NITO ZA IZSTAPLENIYATA I SLED DEVETI.PRAVYAT RAZNI BULAMA4I,4AK DA TI SE PRIGADI.JALKO,4E TUK TAM SE POYAVI NYAKOI PO STOINOSTEN 4OVEK OT TYAH,NO TO W TAYA 4ERVENA POMIYA...SI E NI6TO>POPITAI ARTISTI I 6TE TI KAJAT.TOI NYAMA IGRA S TYALO,NYAMA MIMIKA...KUH,KATO GRADINSKA LEIK
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по-добре волен отколкото неокомунисти и маргинали
186
1
 
3
 
! Отговори
предложение преди 12 години
Волене, защо не отидеш да поздравиш твоя приятел - президента на Турция, Абдулах Гюл? Виж, на крака ти е дошъл човека!
185
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Твърдо заставаме зад позицията, че неонацисткото насилие е недопустимо под каквато и да било форма, а насилието на нацистите започва още от пропагандирането на тяхната идеология. Не веднъж сме призовали за непримиримост към неофашизма и расизма в обществото ни.
184
5
 
2
 
! Отговори
Kiril Nikolov преди 12 години
koi dopusna tva ZLO v Parlamenta , 4umata na 21 vek
183
5
 
2
 
! Отговори
FBI преди 12 години
tova dvijenie trea se zabrani v savremenna Balgaria , jiveem v 21 vek za kvi NACISTI govorim , mai sme o6te v 1940 godina v Balgaria
182
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гражданската организация "ХОра срещу РАсизма" (stopnazi-bg.org) изрази солидарност с редактора в агенция БГНЕС Стефан Джамбазов, който бе нападнат от неонацист в автобус на столичния градски транспорт.
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
taa SNIMKA ne e li malko stara aaaaaaaaaaaaaaaa
180
3
 
6
 
! Отговори
националист преди 12 години
Сидеров, ти си напълно луд, за какво "равновесие" горориш? Тежък психопат.
179
2
 
5
 
! Отговори
смаляващ се..... преди 12 години
Болене,ти не си в равновесие,човече.Ходи си в Ямбол.
178
5
 
9
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 12 години
Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров . Хахаха, че тоз кога е бил в РАВНОВЕСИЕ ?
177
7
 
6
 
! Отговори
Умерено пиян преди 12 години
До тук ни натресоха - снахътъ,жинъта,унуката, прасаря,турчин,*** и майор Деянов( мойте уважения към артиста) капо възможни кандидати===============================================================Дотук Волен е моят човек за президен, на фона на по-горните ***
176
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене какво равновесие бе човек ти никога си немал такова от ексхибиционист демократ до националист кръстил си партията на бившата организация на гьобелс и накрая германомраз обиждащ германците на арийци последната ти роля е придатък към герберите за некой лев самите ти постъпки показват че трябва специализирана лекарска помощ
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да открих аз момче Волен няма писалка :)
174
4
 
16
 
! Отговори
Евгени Минчев :) преди 12 години
имали разлика между Пищова и Сидеров? Открийте единствената разлика? Хах
173
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 12 години
194, логика може да има след като имаме българско правителство, дотогава е агония на бавно и сигурно изчезване. В такова страдание няма логика, то е доброволно търкулване в пропаста.
172
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя никога не е бил в равновесие , за какво вадене става въпрос ? То не бяха " атентати " по магистрала Тракия , то не бяха циркове и шоупрограми в съда , то не беше нахлуване в редакцията на 168 ч. , абортите на Капка,палатките пред НС , панаирите в Луфтханза / само , че там номера не мина / ,провокациите пред джамията и кво ли още не ! За какво равновесие ще ми приказва този "слънчоглед партия " ? По-голям циркаджия и от Митьо Пищова !
171
2
 
1
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
Поставих ти плюсче. Има нещо верно в това, които казваш, но логика никаква не виждам.
170
7
 
1
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Единственото което се вижда в историята е че винаги прави неочакваното. Комунизмът дойде неочаквано, даже в Съв.съюз са очаквали след войната Сталин да създаде демокрация, а най голямите советолози му предричаха още минимум 50 години. Също и падането под турско и Освобождението, орязването на България след като бие всичките си кумшии. Оцеляването й през вековете след като Англия и еврейството искаха унищожението й. Сега, когато България е турска колония, неочаквано ще изчезне турция.
169
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой има ли идея кой е достоен да бъде следващият президент ?????СЕРИОЗНО. КОЙ ?