Държавата потъва, предупреди Доган

Лидерът на ДПС настоя за предсрочни парламентарни избори
26 юли 2011 19:57,
436
Държавата потъва, предупреди Доган
Снимка: архив Булфото

"Държавата потъва във всяко едно отношение, най-вече в икономическо, и е време гражданското общество да се мобилизира да се сложи край на този процес".

Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Ахмед Доган, който присъства на гласуването по вота на недоверие, но напусна веднага след края му.

Още по темата

Според Доган управляващите от ГЕРБ са дошли на власт чрез манипулации.

Попитан дали ДПС ще подкрепи внасянето на четвърти вот на недоверие към кабинета на Борисов за провал в цялостната политика, Ахмед Доган отговори положително.

"Мандатът на управляващите е изчерпан и той се състои главно в PR акции, а българинът не е толкова глупав, за да продължи да подкрепя такова управление", заяви Доган.

Той подчерта, че изходът от тази ситуация е само предсрочен парламентарен вот.

Лидерът на ДПС каза, че гласуването на вот на недоверие е просто една парламентарна процедура и знакът, който се дава на цялото българско общество с него е много по-важен от самия вот.

„Ако се базираме на математиката досега вотовете бяха 60-70-90, а преминавайки границата от 90, това е още по-тежък знак на гражданското общество, че нещата вече са стигнали до неуправляемост”, каза Доган.

На въпрос дали ДПС има ресурса да попречи на ГЕРБ да спечели президентските избори, лидерът на партията отговори с думите: "С ваша помощ!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vsihki komentari sa prazni zashtoto sa napisani ot prazni glavi dokato delite horata po religia i po natsia dargavata nemoge da se opravi vishte germania nima v neia niama turtsi ili hristiani ili drugi religii no tam vsihki sa hora a ne glupavi tapatsi kato vas i ako stava za vapros ne g.Dogan e mafiot a premiera koito zashtitavate toi ima mafia sashto i mnogo povehe obrahi ot firmi no takiva kato vas nesa zapoznati i govorat i zavigdat na dobrite hora kolko i davie mahno toi e nai dobria /////
349
0
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 12 години
Този няма право дори да дава изявления.Явно му е много гадно, че ГЕРБ са на власт и почна да плямпа глупости...
348
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Противен мазен ибрик.Ще дойде и за теб видов ден.
347
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Мисля че доста изплува откакто ГЕРБ са
346
1
 
1
 
! Отговори
дидо преди 12 години
Това няма как да се случи докато ГЕРБ са на власт ,
345
1
 
3
 
! Отговори
Кристин преди 12 години
Точно пък този наглец да дава оценки на това успешно управление е меко казано цинично. Най-важното от думите му се крие в последния абзац. Той на практика си признава, че с помощта на медиите ще се опитат на всяка цена да попречат на ГЕРБ да спечелят изборите. Това е едно страшно за България мафиотско обединение между обръчите от фирми на ДПС и собствениците на медии в страната. Един такъв картел може да свали от власт всяко демократично правителство и да застраши устоите на държавността..
344
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата не потъва, а напротив. Държавата ни се изправя леко полеко на крака и съвсем скоро ще можем да се похвалим с една стабилизирана страна.
343
2
 
1
 
! Отговори
396 преди 12 години
блажени са верващите.... дано, дано, ама надали, тея сегашните крадат като прегладняли
342
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ дойдоха на власт честно. Хората ги харесват и им имат доверие.
341
2
 
5
 
! Отговори
Борис преди 12 години
ДПС се подкрепят единствено от турците,а ние сме българска държава, ние уважаваме историята си и се подкрепяме. Нека се спре със силното турско присъствие и най-вече купените им гласове!
340
3
 
4
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
Това са думи на човек, който е безсилен и няма какво друго да каже. Самият той може би потъва, но не и държавата.
339
1
 
2
 
! Отговори
abe преди 12 години
каквото и да говорим, и колкото и да не ни харесва, няма по-далновиден политик от Доган, за съжаляние, нито пък някой друг може да прави анализ на ситуации и да сменя тактики при нужда...де да имахме и други такива...
338
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Потъва той,доносника мръсен.Това е един от идеолозите за възродителният процес,който насъска обикновенните турци и българи един срещу друг.
337
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колко и да ни е мъчно най-добрия политик след 1989год. е Доган!!това че защитава интересите на турците е напълно естествено-той също е турчин,а че глупавите политици български му дадоха възможност да си основе партия,да имат право на глас турците,не е негова вината!!!!открай време българите сме с много ГЛУПАВ АКЪЛ!!!!та ЧУЙТЕ ДУМИТЕ МУ-ПРАВ Е !!!!
336
5
 
4
 
! Отговори
клеопатра преди 12 години
тя че потъва е факт, само че ти *** не можеш да я оправиш!!! нямаш и право на глас вече,,,, в зандана ти е мястото !!!
335
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Когато Доган потъне, държавата ще оцелее. Браво на ББ и ЦЦ! Само дето ме смущава това, че още Доган не е в затвора.
334
6
 
7
 
! Отговори
Осман преди 12 години
Догане, цяла България е отвратена от теб, а ти си приказвай, не ни пречиш. И българи и свои те искат в затвора, че им дойде в повече с доносничеството, обръчите и краденето. Вярвам, че ще влезеш в затвора и обещавам да ти нося кафе да се черпиш за мое здраве. Осман
333
7
 
9
 
! Отговори
Грудев преди 12 години
Не е за вярване, че този мафиот Доган не само, че не е в затвора, но е и Депутат и лидер на законна Партия!! Какво се случва, зашо още е на свобода?
332
5
 
4
 
! Отговори
ваня преди 12 години
май в народните песни се пее..............в челото между веждите............../познайте какво/
331
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЕЕЕЕЕ, ДА, НЕ ОДОБРЯВА ГЕРБ ,ЗАЩОТО ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ МАЙ ИМА НЯКАКВИ ШАНСОВЕ ДА СПРЕ......