Плевнелиев още чака на завоя

Борисов не бърза да го побутне за президентските избори
Обновена: 11 авг 2011 10:16 | 10 авг 2011 17:00, Екип на Dnes.bg
377



Премиерът Бойко Борисов заобиколи темата около евентуалната кандидатура за президент на министъра на регионалното развитие. Самият Плевнелиев директно прехвърли въпроса към партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Президентски избори 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
4
 
4
 
! Отговори
за 353 преди 12 години
Предпочитам магаре пред някой червеназ...
347
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бре Плевнелиев , що пишеш с името "Колев" бре , герберин крадлив мръсен
346
2
 
6
 
! Отговори
до 350 преди 12 години
Лоши сравнения правиш . Навремето така говореха и за Тошко Колев, когато го избираха от СДС. Бойко, избирай си по-ителигентни клакьори.
345
11
 
2
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Въпреки органичното ми отвращение към бабаитско-просташкото излъчване на Борисов, аз подкрепям това правителство само заради инфраструктурните приоритети и фискалната дисциплина. За мен инфраструктурата е от изключително значение и ще ми позволи да повиша стандарта си, както и този на много хора около мен.
344
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и кво ако напуснат българия некои ако бойко го изберат за президент?ние че си остане тука и че едеме картофи и че одиме по магистрали. и па че биеме много сме и сме яки много и, ъъъъ, и така нанам.
343
5
 
5
 
! Отговори
Ем Пи Ем Пя Рисърч преди 12 години
Едно магаре да е кандидат на ГЕРБ ще победи снахата на шумкарите и калфата на Гоце Рублата
342
4
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Спасе, признай си, че си израснал в гъстите гори... - в две изречения 7 пъти си употребил производна на думата "село"... - тука не е място за избиване на комплекси малкия...
341
4
 
2
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Уважаеми Спас, Относно магистралите и тяхната важност, ще Ви напомня, че няма огранизъм, който може да функционира нормално със запушени артерии. При една хирургическа интервенция, първо се отпушват артериите и след това се лекуват органите.Инфраструктурата за мен лично е изключително важна, тъй като дава големи възможности за бързото развиване на бизнеса ми и поемането на поръчки в нови региони, за които в момента това няма как да стане.
340
2
 
2
 
! Отговори
безпристрастен преди 12 години
340 СПАС,Искаш или не да ставаш селянин/да се върнем кам земята, кам природата не е дори въпрос на избор. И дори не е политика на ББ, а разумното решение на световната икономеческата, политическа, психологическа криза на века която се задълбочава и няма изход докато не се смени системата. /конференция на "Съвет на Мъдреците", преди около 5-т год./
339
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов заобиколи темата около евентуалната кандидатура за президент на министъра на регионалното развитие.ЕЛЕМЕНТАРНО - ТЕ НЯМАТ КАНДИДАТ , НАРОДА ТОЛКОВА НАМРАЗИ ГЕРБ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА НАПУК ЗА КОЙТО И ДА Е ДРУГ.КОГОТО И ДА ИЗДИГНАТ ГЕРБ - ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН И ПОХАРЧЕН А СЛЕД ТОВА ИДВАТ ИЗВЪНРЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ - ТОВА Е. ОСВЕН АКО НЕ СТАНЕМ МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА И НИ ИЗДУХАТ ОТ ЕС. КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА С 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ В ЕВРОПА ??????????
338
3
 
2
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
ТЪРГОВЕЦА С КАРТОФИТЕ СЪМ АЗ- СТРАНДЖА
337
2
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до СПАС:Ти да не си онова безобидно тигърче на бате Климбо?...
336
4
 
7
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
КОЛЕВ: ОТВАРЯШ КНИГИТЕ И ПОЧВАШ ДА ЧЕТЕШ КАК СЕ ПРАВИ ОТ МАГИСТРАЛА ДЪРЖАВА, АКО НЕМОЖЕШ ДА НАМЕРИШ ЛИТЕРАТУРА ЗВЪНИШ НА БОЙЧЕ И ТОЙ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ И ЗА МАГИСТРАЛИ И ЗА КАРТОФИТЕ ПОД ТЯХ И ТАКА ТРЪГНА ИКОНОМИКАТА НА СПРЯЛАТА ДЪРЖАВА...
335
2
 
0
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Уважаеми 340, с изключително неграмотния си и просташки изказ Вие, плюейки по Герб, му правите голяма реклама. Нормалният средноинтелигентен човек едва ли би желал да се отъждестви с Вас . Вероятно Вие няма как да вникнете в това, което Ви обяснявам, тъй като интелектуалното Ви равнище явно е под минималния праг необходим за самоанализ. Поради тази причина аз съзнавам, че общуването с Вас е грешка, тъй като е безсмислено..
334
3
 
3
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
КОЛЕВ: ТИ ОТКЪДЕ ПРОЗРЯ С ТВОЙТА СЕЛСКА ГЛАВА КАКЪВ СЪМ И С КВО СЕ ЗАНИМАВАМ И ОТКЪДЕ СЪМ, ТАКА ЛИ ПРЕЦЕНЯТЕ ХОРАТА В ПАРТИЙКАТА ВИ БЕЗ ДА ЗНАЕШ С КОЙ СИ ИМАШ РАБОТА- МИ ТОВА Е КОМУНИЗЪМ БРЕ ПИЧ , АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И МОГА ДА СИ ПЛЮЯ ПО КОЙТО СИ ИСКАМ- АНАДЪН МУ СЕЛЯНИН
333
3
 
3
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
КОЛЕВ ПРЕЧИШ МИ ТИ ЩОТО И ТИ СИ СЕЛЯНИН, АБЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ГЕРБ СА ПОЛИЦАИ, А ПОЛИЦАИТЕ СА СЕЛЯНИ , ЗАКВО МИ ПРОПОВЯДВАТЕ СЕЛСКА ПОЛИТИКА СЛЕД КАТО НЕИСКАМ ДА СТАВАМ СЕЛЯНИН БРЕ ПИЧ, ВИЕ СТЕ СЕЛЯНИТЕ АКО НЕ ВИ СЕ ЩЕ НЕ ПРОПОВЯДВАЙТЕ СЕЛСКАТА ПОЛИТИКА НА БОЙКО.
332
1
 
0
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Картофките са за тебе, 337 и за всички, които не са се погрижили за образованието си.Аз се оправям в живота достатъчно добре.Всичко добро ти пожелавам и моля провери какво означава да пишеш с включен capsLock - това е израз на виртуална простотия.
331
3
 
0
 
! Отговори
Колев преди 12 години
336, а да, само Вие можете да мислите.Некадърници са тези, които по цял ден висят във форумите, а татковците им плющят карти пред панелките с мазни потници и евтина бира.Останалите хора си гледат работата и се оправят. На крива ракета, космосът и пречи.Като гледам как се изразявате ми е ясно, че сте обзети от злоба. То се иска образование и амбиция да си поставяш цели в живота и да ги изпълняваш.Ваши аналози са мародерите в Англия. Аутсайдери - некадърни, необразовани и мързеливи.
330
0
 
3
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
А 332 НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ АЗ КАК ДА ПИША АМИ ТИ МИСЛИ ЧЕ СЕЛЯНИНА С КОЛЕЛОТО ТЕ ОПРАВЛЯВА ОТ ХОРА КОИТО ВЯРВАТ НА ЕДИН ПЪЛЕН СЕЛЯНИН АКЪЛ НЕЩЕМ , А ТИ КАРТОФКИ САДИ АКО МОЖЕШ ЧЕ ПОЧВАМЕ ДА КУПУВАМЕ ГЕРБЕРСКИТЕ СЕЛСКИ КАРТОФИ ВЗЕХА ДА СЕ ТЪРСЯТ
329
3
 
4
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
334 КЪВ КОМУНИЗЪМ БЕ ПИЧ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ НЕВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И НАРОДА Е СПРЯЛ ДА МИСЛИ БРЕ КЪВ КОМУНИЗЪМ КВИ 5 ЛВ. ТУКА СЕ ГОВОРИ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ АКО ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ ЗАКВО ЖИВЕЕТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА БРЕ СЕЛЯНИ