Плевнелиев още чака на завоя

Борисов не бърза да го побутне за президентските избори
Обновена: 11 авг 2011 10:16 | 10 авг 2011 17:00, Екип на Dnes.bg
377



Премиерът Бойко Борисов заобиколи темата около евентуалната кандидатура за президент на министъра на регионалното развитие. Самият Плевнелиев директно прехвърли въпроса към партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Президентски избори 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
7
 
4
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Всъщност черния ПР на Станишев и Кутев ще им изиграе отново лоша шега. С платени неграмотни и злобни плювачи само отблъскват нормалните хора.
327
8
 
4
 
! Отговори
не съм комунист преди 12 години
Злобарските нападки с/у Боко са само от комунисти, които са бесни, че ГЕРБ са на власт, а не БСП. Затова аз се разграничавам от тях, въпреки, че съм от критикуващите Б.Б.
326
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Когато ПАРТИЯТА...". ЗВУЧИ ЛИ ВИ ПОЗНАТО?
325
5
 
4
 
! Отговори
Колев преди 12 години
329, първо се научете да пишете без правописни и стилистични грешки.Кутев като плаща е добре поне да ви проверява за елементарна грамотност.
324
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тия ГЕРБ се държат като примадони. Като че ще се явяват на световен конкурс за красота. То са тайни, то са намеци, мани..Страх ги било от компромати. Правилно ви е страх, защото ви е нечисто и миналото и настоящето.
323
1
 
6
 
! Отговори
БСП/БКП=ГЕРБ/БКП=дс преди 12 години
Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.
322
0
 
8
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
СТРАНДЖА СЕЛСКИ КВО ПРАЙШ, ПАК ЛИ ЩЕ БЪРШИШ СЕЛСКИТЕ НОСОВЕ НА ГЕРБЕРИТЕ ИЛИ ЩЕ ПРЕДЛАГАШ ЕВТИНИ КАРТОФИ НА ХОРАТА ПО ФОРУМИТЕ, СЕЛСКИ КАРТОФИ ТЪРСИМЕ НИЕ ЕВТИНИ ГЕРБЕРСКИ ТАЗ ГОДИШНО ПРОИЗВОДСТВО
321
8
 
2
 
! Отговори
Колев преди 12 години
В този форум по цял ден пишат няколко анонимни платени от Кутев и Станишев драскачи, които са некадърни да си намерят друга работа .Не знам защо администраторите го позволяват, при условие, че виждат ИП-тата.Всъщност знам защо...
320
6
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Спасе, селянин е сирищника... - ибрикчията на Доган...
319
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Плевнелиев като стане президент сигурно ще си удвои комисионните дето ги иска сега.
318
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ли е Плевнелиев,който си прокара безплатен частен път до малкия си ДВОРЕЦ - ВИЛА ?!?!?!?!
317
3
 
8
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
И САМО ДА ВИ КАЖА - НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ БОЙЧЕТО ! ЩОТО Е СЕЛЯНИН МОЖЕ БИ !!! ЗАТОВА ПРОТИВ НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ
316
1
 
0
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
315 е преразказал за бодрата смяна на партията, чавдарчетата и пионерчетата, пред които собственните родители се страхуваха да приказват свободно или някой виц да разкажат.Още в първите изречения си проличава, че тези думи са от речника на български комунист, вид от най- лошата порода комунисти.
315
3
 
8
 
! Отговори
СПАС преди 12 години
ИСКАМ ДА СРЕЩНА ЕДИН ОБРАЗОВАН ГЕРБЕР ПО УЛИЦАТА И ДА НЕ МУ СЕ СМЕЯ, АМИ ВСЕ КАТО ГИ ВИДЯ ИЛИ ЧЕТА ПО ФОРУМИТЕ И ВСЕ НА СЕЛЯНИН ПОПАДАМ, Е КАК ДА НЕ МУ ИЗСИПЯ ТОРБАТА С КАРТОФИ НА ГЛАВАТА НА ТАКЪВ ЗАБЛУДЕН СЕЛЯНИН ЧЕ И ОТ ГЕРБ ДА МУ СЕ НЕВИДИ , ЗАБЛУДЕН
314
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпите простаци,които пишат по форумите в защита на Боко тиквата с правописни грешки са направо смешни.Милиционерската мутра-Боко с мутренско минало,същият който носеше цукалото на Тодор Живков и го има за свои кумир се оказа голям демократ!Докато ние ходехме по митингите и правехме демокрацията в страната те крадяха колите на хората,а пък сега станаха демократи.България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет
313
0
 
9
 
! Отговори
до 318 преди 12 години
Дано...Най-после да се отървем от ТИКВАТА-***!
312
0
 
8
 
! Отговори
ДС преди 12 години
Да подкрепим властта на мафията в България - имаме си премиер от СИК,сега да изберем президент от ВИС ...*)))
311
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кумундели крадливи,на есен умирате завинаги
310
3
 
7
 
! Отговори
ДЕЦА-ГЕРБ преди 12 години
Те не знаеха нищо. И не трябваше да знаят. Не помнеха нищо. И не трябваше да помнят. Не четяха нищо. И не трябваше да четат. Не мислеха. И не трябваше да мислят. Не разсъждаваха. И не трябваше да разсъждават.Първото, което научаваха, беше да мразят враговете, да боготворят Б.Б., да се страхуват от него и да се подчиняват.От тях се искаше да сричат, да си напишат имената с не повече от 5 грешки, да членуват в Деца-ГЕРБ, Ученици-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ, да бъдат предани на ГЕРБ и Б.Б. до смърт и след това; да ненавиждат предателите и враговете, да ги разпознават безпогрешно и да ги залавят; да дебнат, да слухтят, да душат и да доносничат - за родители, учители, приятели, съседи, познати и непознати; да знаят наизуст биографията на Б.Б., речите на Б.Б. и химните в негова чест и прослава.
309
0
 
7
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
Еее, браво, това ли е работата на мин.председателя да ходи по пътищата без да е имало разрушително земетресение или избухнала атомна централа. Ето ви мин.председател, който няма друга работа, защото и друго неразбира. Просто "човек от народа"- *** човек. Кефете се българи, че мин.председ. е като вас!