Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2

Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов
Обновена: 12 авг 2011 18:15 | 12 авг 2011 18:14,
173
Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2
Снимка: архив Булфото

РЗС настоява за разкриване на действителната самоличност на кандидатите за президент. За целта от партията предложиха списък от 5 въпроса, на които да отговори всеки един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2.

„Разкриването на пълната биография на кандидатите за президенти ще доведе до информиран избор на българския избирател“, заяви кандидатът на партията Атанас Семов. 

Хората на Янев искат кандидатите за президенти на другите партии да отговорят дали са били членове на бившата БКП, свързани ли са с бившата ДС или други специални служби.

Освен това се пита дали някой от кандидатите е поел ангажимент през годините, свързан с ограничаването на суверенитета на България и загубата на средства от еврофондовете.

Кандидатите за президент трябва да отговорят и дали имат сметки в офшорни зони, както и дали те или свързани с тях лица притежават дялове в офшорни фирми.

Другите въпроси са за имотното състояние на кандидатите и техните роднини, както и дали кандидатите за президент отговарят на изискванията на конституцията.

Семов покани и опонентите си на диспут за управлението на президента Георги Първанов, свикването на предсрочни избори за Велико народно събрание и необходимо ли е Бойко Борисов да бъде "уволнен" и кой е готов да го уволни.

"Цялата държава е блокирана от една имиджова кампания. Очаквам през август и септември да се откриват километър по километър магистрали. Въпросът е ефективно ли е държавата да налива пари в показни строежи, вместо да се разплати с бизнеса", коментира Атанас Семов, визирайки евентуалното издигане на строителния министър Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АНАЛНИ ЧЕРВЕИ СА ВСИЧКИ ОТ РЗС.
128
3
 
4
 
! Отговори
do130 преди 12 години
UMNO I TOCHNO lqgam si spokoino
127
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както казваше Дънди Крокодила,бълхите които са в козината на кучето ,да си спорят чия собственост е кучето ....Правителството на България е в състояние на война с организираната мафия и техните подръжници-Гоце,Съдебна система,БСП,РЗС,ДПС,ДСБ,СДС,ОДС червени медии и агенции,бивши агенти на ДС,кукловоди и олигарси .Един път завинаги ще поставим тази пасмина на място!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И СЪС 100% ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ
126
9
 
17
 
! Отговори
до 125 преди 12 години
Не 12-120 милионера да има в ГЕРБ,пак всичките им пари няма да стигнат това,което триото СтанишкоДоганЦаря цуна от далаверките си.При това без да сътворят нищичко за народа си...Поне тези управляващи не заменят гори и не се занимават с хидроконсултации
125
4
 
12
 
! Отговори
за 125 преди 12 години
Ако раследваме скромната група на бекапе - ще има дост аповече мултимилионери.....
124
19
 
13
 
! Отговори
Miren преди 12 години
.Хора гласували за ГЕРБ/ГРОБ/ не се ли срамувате поне от себе си ?ГЕРБ взеха светкавични мерки също да скрият Калина от обществения интерес. Бившата шефка на фонд Земеделие трябваше да бъде подведена под отговорност заради фалшивата си диплома за висше образование, както и да върне заплатите, които е взимала, докато е била на поста. Вместо това, Калинка ходи по тузарски ресторанти с родни знаменитости.
123
2
 
5
 
! Отговори
за 123 преди 12 години
И на кого да се предаде ? На КФОР , НАТО, Юнеско или на Мечо Пух :)) Има си ред - след 2 години на изборите , ак народът не го иска ще го смени
122
15
 
11
 
! Отговори
Ето това е Герб преди 12 години
Искахте Боко,ето Боко,ето новия ви морал......наааааааааааааааВ свое лично разследване журналисти разкриха че в настоящата парламентарна група на управляващата партия ГЕРБ има точно 12 милионера. Това са хора занимаващи се с крупен бизнес, чийто законно декларирани доходи надвишават петцифрено число на месец. Тук излиза и логичният въпрос как така си оставил заплата от средо 20 000 лева, за да се нанижеш на 2400 лева депутатско месечно възнаграждение?Нашата митницапроверка установи че истината се крие в лобистките закони и битки в парламента. Тайната вече е публична и е ясно за всички с какво търгуват депутатите с влиянието си. Проверката ни за скритите тайни на парламента продължава. И в най скоро време очаквайте още потресаващи данни. Такива, от които не само настръхват косите но и значително се опразва джобът на обикновеният български гражданин.
121
1
 
2
 
! Отговори
за 122 преди 12 години
ти пък...кой ще седне да плаща за/против семката
120
15
 
9
 
! Отговори
Emigrant преди 12 години
БОКО ПРЕДАЙ СЕ ... ША ПАДАШ КАТО ЖАН ВИДЕНОВ БОКО ... НО ТИ СИ ТВЪРДОГЛАВ КАТО ЦЕКО ... И НЯМА ДА СЕ ДАДЕШ ... Е ТОГАВА ЩЕ ТЕ ТРЕПЯТ КАТО ЛИБИЙЦИТЕ КАК ЩЕ ТРЕПАТ КАДАФИТО. ПРЕДАЙ СЕ ТИРАНИНО.
119
2
 
2
 
! Отговори
120 преди 12 години
Ivan li si koi si ma ti pishesh s 100 imena be choveche ,a kazvash che drugite sa plateni
118
1
 
5
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
Аве вие улави ли сте. Политиците ни направиха така че да се бием един между другия с лъжите им. На никой не вярвайте. По-добре излейте гнева си срещу целия парламент. НЕ ИЗБИРАТЕЛЯ ВИ Е ВРАГ А ПОЛИТИЦИТЕ. Които няма да казвам какви са защото всички си ги знаем.
117
2
 
7
 
! Отговори
Помирителят преди 12 години
току що така се изрязах на терасата, че комшията помисли ,че къртя пак с хилтито...
116
5
 
0
 
! Отговори
кат в парламента преди 12 години
да така стана тука:Фен на *** се пъне и се каниии, как за **** да ме фаниии
115
3
 
6
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Защо ли пък трябва да се вярва че този Иван е мъж,то тук в форумът всеки е силен и мъж бе,някой виждал ли е тези два екземпляра,струва ми се че и двамата са пъзльовци но тук са като Боримечката,ех когато разумът напуска постоянното си леговище не са изключени и такива заблуждения.
114
2
 
2
 
! Отговори
Do IVANKA преди 12 години
Izvinqvai kako pove4e nqma da pravq taka ha.ha.ha
113
2
 
3
 
! Отговори
за 113 преди 12 години
пий една студена вода , от'орен:) справедливост ли ще раздаваш и ти :))
112
1
 
7
 
! Отговори
Полу- презвен преди 12 години
Форума пак е заприличал на парламент - празни приказки и псувни , закани
111
4
 
2
 
! Отговори
до 112 преди 12 години
Скоро съвсем скоро мишко мъртва. Нали пред мен са вече данните ти. Хубаво е че не знаеше гербава *** с кой се заяде виртуално и това ти изяде ***. А момента когато ще се видим ще определим ние и ще бъде когато най - малко очакваш. ОБЕЩАЛ СЪМ ТИ.
110
2
 
1
 
! Отговори
doIVAN преди 12 години
4AKAM TE OTREPKO