Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2

Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов
Обновена: 12 авг 2011 18:15 | 12 авг 2011 18:14,
173
Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2
Снимка: архив Булфото

РЗС настоява за разкриване на действителната самоличност на кандидатите за президент. За целта от партията предложиха списък от 5 въпроса, на които да отговори всеки един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2.

„Разкриването на пълната биография на кандидатите за президенти ще доведе до информиран избор на българския избирател“, заяви кандидатът на партията Атанас Семов. 

Хората на Янев искат кандидатите за президенти на другите партии да отговорят дали са били членове на бившата БКП, свързани ли са с бившата ДС или други специални служби.

Освен това се пита дали някой от кандидатите е поел ангажимент през годините, свързан с ограничаването на суверенитета на България и загубата на средства от еврофондовете.

Кандидатите за президент трябва да отговорят и дали имат сметки в офшорни зони, както и дали те или свързани с тях лица притежават дялове в офшорни фирми.

Другите въпроси са за имотното състояние на кандидатите и техните роднини, както и дали кандидатите за президент отговарят на изискванията на конституцията.

Семов покани и опонентите си на диспут за управлението на президента Георги Първанов, свикването на предсрочни избори за Велико народно събрание и необходимо ли е Бойко Борисов да бъде "уволнен" и кой е готов да го уволни.

"Цялата държава е блокирана от една имиджова кампания. Очаквам през август и септември да се откриват километър по километър магистрали. Въпросът е ефективно ли е държавата да налива пари в показни строежи, вместо да се разплати с бизнеса", коментира Атанас Семов, визирайки евентуалното издигане на строителния министър Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
5
 
9
 
! Отговори
кой? преди 12 години
Аз пък се питам само едно :- Кои бяха тея РЗС ? Няква партийка май имаха , ама вече несъществува и само миризма на *** се лее около няколко политически трупа...
148
5
 
12
 
! Отговори
кой? преди 12 години
Аз пук се питам само едно :- Кои бяха тея РЗС ? Няква партийка май имаха , ама вече несъществува и само миризма на *** се лее около няколко политически трупа...
147
11
 
11
 
! Отговори
УМНИЯ НАРОД ЗНАЕ преди 12 години
БРАВО РЗСС МАЛКИ ШАНСОВЕ СТЕ НО СТЕ НАЙ-ДОБРОТО В МОМЕНТА.ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА УПРАВЛЕНИЯТА НА КОСТОВ, ЦАРЯ И СТАНИШЕВ ДА НАТРУПАТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА МОЖЕ СЕГА БОРИСОВ ДА ГО ИЗХАРЧИ С 3 МИЛИАРДА И ДА ДАДЕ 1 МИЛИАРД ЗА МАГИСТРАЛИ И ДА СИ ПРАВИ ПИ АР С ПАРИТЕ КОИТО ЗАВАРИ НАГОТОВО.БОРИСОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И ТОВА, ЧЕ ЩЕ ИМА НЯКОЯ ДРУГА МАГИСТРАЛА Е НИЩОЖНО С ТОВА, ЧЕ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ ПАДНА С 40-50% И ИЗХАРЧИ РЕЗЕРВА С 3 МИЛИАРДА КАТО РЕЗЕРВА САМО ПАДА ЛИ ПАДА ТА ДО 0. ЧЕСТИТ ВИ БОРИСОВ.
146
5
 
10
 
! Отговори
цитат преди 12 години
...у нас свестните считат за луди...
145
10
 
10
 
! Отговори
Марш на село... преди 12 години
Абе търлик , къде си тръгнал па ти бе .Клоуна Яне май се умори да става за смях и си намери заместник.....може пък и тоя дръвник да го видим по биксерки някой ден в парламента
144
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм готова да уволня теб и цялата ти откачена партия....нагушихте се с пари и не спирате да сеете раздори и простотии.
143
5
 
8
 
! Отговори
bg преди 12 години
тоя е пич но си е обьркал партията ,,,не вярвам за тоя кокошкар яне да гласува някои оавен братовчедите му
142
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мацката вдясно от ченгето, кандидат-президент, се изложи на теста за промоцията на новите джиесеми Клаус Барби :))
141
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борба между стари и нови, свръхзасекретени, ченгета...
140
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Някои от кандидатите призовават за празни приказки, други са се скрили, като мишки, а трети работят!
139
3
 
4
 
! Отговори
Ne e werno! преди 12 години
Ако Семов не беше издигнат от РЗС щах да гласувам за него! Така остава един привкус на евтина политическа ***. Жалко за човека!
138
4
 
6
 
! Отговори
Просто питам. преди 12 години
А бащата на Семов - покойния Марко Семов, беше ли член на "бившата БКП" и работеше ли в нейния идеологически отдел? Това плюс ли е или минус за кандидата за президент? Как един президент ще "уволни" един министър-председател - по кой член от Конституцията? Имам Ат.Семов за умен адвокат. Но много се изхвърля.
137
20
 
17
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
Този плешив комунист е много противен!Бате Бойко ,с теб сме!!!
136
20
 
21
 
! Отговори
Юзеиров преди 12 години
Az sam s GERB
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"фирма" интербилд град Варна са крадци и мошеници. Опитват се чрез измама да придобият мрежи на конкурентни оператори!
134
13
 
17
 
! Отговори
kires преди 12 години
не много дълго се чудех дали да го коментирам този *** и реших:не.Няма смисал и тои е като баща си червен *** т.е. ***
133
15
 
21
 
! Отговори
форумните БСП гейове преди 12 години
СЕРСЕМОВ! С теб сме! Също и с Пръмова...... и с Калъфин!Изобщо ние от фракция БСП/ДПС/РЗС/СДС/ДСБ сме с всички, които не са с омразният класов враг ГЕРБ!!!
132
10
 
17
 
! Отговори
ssss преди 12 години
БожееееТОя па ***.....тоя найстина ли се е взел на сериозно за кандидат президент ,че и да си мисли че той има опонент.....Тоя плешив *** има точно 0,00001 % да спечели тия избори,колкото и шанса някой да го удари метеорит....Е сега Калфин колкото и да ми е противен може да е някъв опонент на ГЕРБ щото пенсиите ще гласуват за него...ама тоя па,просто къде е тръгнал ??
131
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е и какъв диспут ще направи *** Семов, той може да покани опонентите си само по надчопляне на семки, където има макар и минимални шансове да спечели.
130
1
 
16
 
! Отговори
an преди 12 години
ДОКОГА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ШЕБЕЦИ И *** ЩЕ НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ? СЪС КАКВО СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС? ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ 21 ГОДИНИ НИ НАПРАВИХА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАЛАМУРНИЦИ. ЕЛАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ ДА НИ КАЧИТЕ НА ВЛАСТ ДА МОЖЕ ДА СИ КРАДНЕМЕ НА ВОЛЯ. А ВИЕ ЩЕ ЗАТЯГАТЕ КОЛАНИТЕ ЗАЩОТО СТЕ БАЛЪЦИ. УСЕТЕТЕСЕ БЕ НАРОДА. КАКВО СПЕЧЕЛИХТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ И ГИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ И МУТРО-КОМУНИСТИТЕ? СПЕЧЕЛИХТЕ БЕЗРАБОТИЦА НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСЙИ И МИЗЕРИЯ И ПОМИЯ.ТОВА ЕПЕЧАЛБАТА. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ