Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2

Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов
Обновена: 12 авг 2011 18:15 | 12 авг 2011 18:14,
173
Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2
Снимка: архив Булфото

РЗС настоява за разкриване на действителната самоличност на кандидатите за президент. За целта от партията предложиха списък от 5 въпроса, на които да отговори всеки един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2.

„Разкриването на пълната биография на кандидатите за президенти ще доведе до информиран избор на българския избирател“, заяви кандидатът на партията Атанас Семов. 

Хората на Янев искат кандидатите за президенти на другите партии да отговорят дали са били членове на бившата БКП, свързани ли са с бившата ДС или други специални служби.

Освен това се пита дали някой от кандидатите е поел ангажимент през годините, свързан с ограничаването на суверенитета на България и загубата на средства от еврофондовете.

Кандидатите за президент трябва да отговорят и дали имат сметки в офшорни зони, както и дали те или свързани с тях лица притежават дялове в офшорни фирми.

Другите въпроси са за имотното състояние на кандидатите и техните роднини, както и дали кандидатите за президент отговарят на изискванията на конституцията.

Семов покани и опонентите си на диспут за управлението на президента Георги Първанов, свикването на предсрочни избори за Велико народно събрание и необходимо ли е Бойко Борисов да бъде "уволнен" и кой е готов да го уволни.

"Цялата държава е блокирана от една имиджова кампания. Очаквам през август и септември да се откриват километър по километър магистрали. Въпросът е ефективно ли е държавата да налива пари в показни строежи, вместо да се разплати с бизнеса", коментира Атанас Семов, визирайки евентуалното издигане на строителния министър Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Айде бе мушморок да те видим колко си смел пале страхливо. Напиши адрес .........
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми то...свършиха им другите аргументи на червените хиенисамо това им остава да пишат, да плюят, да насъскват хората срещу власттате в това са майстори още от едно време
87
1
 
4
 
! Отговори
DO86 преди 12 години
BRAVO DA GI E...A I GLUPACITE SMOTANI TOQ IVAN AKO MI PADNE SHTE MU SVARSHA V GADNATA MUCUNA
86
6
 
12
 
! Отговори
Генади преди 12 години
аз си пиша по собствено убеждение и защото ми харесват ГЕРБникой не ми плаща и дори не съм член на партията
85
4
 
8
 
! Отговори
до "Иван" преди 12 години
Ало от как се помня все БСПарите викат " Дръжте крадеца" и крадът и със ГЪЗЪ си !Не ми плескайте тука *** от сорта че ГЕРБ плащали видите ли за драскачи по форумите !Скапаняци прости! Бойко печели избори без НИКАКВА КАМПАНИЯ и за кмет и за Депутати, ана БСП,СДС,ДСБ,ДПС и РЗС *** билбордове и плакати още бледнеят на всяко ъгълче по градове и села! Така че ясно е на всички кой плаща на драскачи и за плакати !!!Айде сега ходете се ШИБ**ТЕ НА *** 20 !!!
84
7
 
5
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
За повече информация се обръщайте към областния координатор на ГРОБ/ГЕРБ/ за вашата област.......Плащат добре и да ти кажем под секрет.......И ТО МНОГО ДОБРЕ ....Ако се страхуваш дали имат пари да те успокоим- парите от контрабандните канали са при тях......При Станишев контрабандата бе 9 процента а сега 70 .....Така че нямай притеснения !
83
2
 
0
 
! Отговори
DO82 преди 12 години
PRAV SI
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пък ***-цитира ми ФБ как "някой си" казал...ала бала!Хахаха!Комуниста е *** човек,та му лесно-то техен човек излезе пред БЛИЦ и го каза в прав текст как наемат "комсомолци" да плюят във форумите,пък сега излиза тука един комсомолец,тотално изперкал вече от дните пред компа в цъкане на минуси и от писане на думата "тиква",и бръщолеви едни...Ама единствените,които си признаха за платени драскачи до момента,са усраните бузлуджовски ***!
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя 81 и 76 сам пише и сам си отговаря :)има раздвоение на личността вероятно
80
0
 
3
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
Че аз да вземам на седмица по 320 лв без данък сам съгласен. Аз съм най-голямото диване. Толкова съм изписал и да не се усетя, че с това може да се печелят пари. Я кажи, в провинцията към кого са се обърна. Местните структори на партията могат ли да плащат?
79
1
 
2
 
! Отговори
ot 73 do 77 преди 12 години
STIGA SI PISAL BE NENORMALNIK TI SI NAI SKAPO PLATENIA DRASKACH DA E.........A MAIKATI DA E.......A
78
4
 
6
 
! Отговори
Серсемов е пътник преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за РЗС. Серсемов веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !
77
2
 
8
 
! Отговори
Бивш журналист преди 12 години
Марко Семов беше зам.главен редактор на "Работническо дело" като надежден комунистически кадър, го пращаха в Япония и Великобритания да пише репортажи колко е мухлясал там капитализЪма и как ние тук цъфтим при комунизЪма, сещате се че по онава време се пращаха в чужбина само агенти на ДС, верни на кликата около Живков, за благодарност синът му Атанас Семов, получи титлата доктор, и служба като преподавател в Софийски университет
76
8
 
6
 
! Отговори
Боко е пътник преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !
75
4
 
5
 
! Отговори
До Иван преди 12 години
Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са организирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.
74
6
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.
73
2
 
4
 
! Отговори
Докога ще чакаме ? преди 12 години
Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.
72
3
 
7
 
! Отговори
Интервю на Боката преди 12 години
Българинът все търси някой виновен. Той не търси вината в себе си, затова че се е докарал да е безработен, а обвинява за това правителството, Борисов, Бойко никога себе си. Тази гениална логика и бистра мисъл се опита да прокара министър-председателят в предаването Гореща точка по TV7. Според него високата безработица, кризата и лошата бизнес среда у нас са по вина единствено на гражданите, защото са мързеливи.А народът тръгнал него да обвинява, че няма работа! Първо себе си да погледне, да види колко лош материал е, колко е злобен и мързелив. Никой не му е виновен, че шефът му го е изгонил, защото народът е обеднял и е спрял да купува климатици.Никой не му е виновен, че хората нямат два лева в джоба за картофи и сами си ги садят, вместо да правят оборот на плод-зеленчука. Ако питате Бойко, шефът си гони работниците, защото са неквалифицирани или не се справят добре. Това, че няма пари за заплати и оборот това е дребна работа. И пак не е по вина на Борисов и правителството шефът е виновен. И той е мързелив!С това изказване невинният премиер на България си направи политическо самоубийство. Явно Бойко не осъзнава, че именно този мързелив, злобен и толкова виновен лош материал няма да гласува за ГЕРБ на следващите избори.А дотогава ще си берем гайлето. Защото Бойко правилно го каза сами сме си виновни! Ние си го избрахме!
71
5
 
7
 
! Отговори
Питане преди 12 години
Семов. като настояваш кандидат президентите да си разкрият автобиографията, разкрий първо ти твоятабаща ти Марко Семов е завършил в Москва, агент на ДС, близък в обкръжението на Тодор Живков, а ти стана преподавател благодарение на него - не е ли така?
70
0
 
3
 
! Отговори
поли преди 12 години
Всеки от тези хора е прав за себе си. За нас всичките лъжат, защото не можем да докажем противното, но поради факта, че е така им вярваме и гласуваме за тях. И кво правим, че да разберем истината? Вдигаме цените на стоките, тичайки зад монополистичните скокове и ревем по форууми и анкети? Не и рак не! Да обявим сексуална стачка и докато не си кажат истината никакъв секс! Това ще ги накара да се засрамят и ще разберем кой какви ги къдри и накъде дърпа баницата и управлението!