Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2

Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов
Обновена: 12 авг 2011 18:15 | 12 авг 2011 18:14,
173
Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2
Снимка: архив Булфото

РЗС настоява за разкриване на действителната самоличност на кандидатите за президент. За целта от партията предложиха списък от 5 въпроса, на които да отговори всеки един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2.

„Разкриването на пълната биография на кандидатите за президенти ще доведе до информиран избор на българския избирател“, заяви кандидатът на партията Атанас Семов. 

Хората на Янев искат кандидатите за президенти на другите партии да отговорят дали са били членове на бившата БКП, свързани ли са с бившата ДС или други специални служби.

Освен това се пита дали някой от кандидатите е поел ангажимент през годините, свързан с ограничаването на суверенитета на България и загубата на средства от еврофондовете.

Кандидатите за президент трябва да отговорят и дали имат сметки в офшорни зони, както и дали те или свързани с тях лица притежават дялове в офшорни фирми.

Другите въпроси са за имотното състояние на кандидатите и техните роднини, както и дали кандидатите за президент отговарят на изискванията на конституцията.

Семов покани и опонентите си на диспут за управлението на президента Георги Първанов, свикването на предсрочни избори за Велико народно събрание и необходимо ли е Бойко Борисов да бъде "уволнен" и кой е готов да го уволни.

"Цялата държава е блокирана от една имиджова кампания. Очаквам през август и септември да се откриват километър по километър магистрали. Въпросът е ефективно ли е държавата да налива пари в показни строежи, вместо да се разплати с бизнеса", коментира Атанас Семов, визирайки евентуалното издигане на строителния министър Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
3
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
За страхливото пале с латиницата. Гербавата страхлива ***. За радост в съвременните комуникации има I.P. ADRESS - статичен и променлив , има МАК АДРЕС , има твърд диск на всеи комп. . А по това не е трудно да се открие адрес по местоживеене,лични данни,семейство.......А след това .......ЕПИЛОГА ПРЕДСТОИ в момент когато най- малко се очаква.
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръц
107
1
 
2
 
! Отговори
doIVAN преди 12 години
SERIOZNO LI GOVORISH VE4E PO4VAM DA SE PLA6A HA,HA,HA KAK 6TE TE 4U ......AM
106
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
ДРУГАРЮ ,"Иване" да те е*бе кой те фане ! Всички знаем че баща ти пикае клекнал...
105
0
 
2
 
! Отговори
до 106 преди 12 години
Т'ва за кой?
104
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Чакам те нещастна,страхлива мишко. Само да не чакам цял живот пале с жълто около устата. Но определено АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ че ще те намеря и тогава ще проклинаш деня че прокажената ти майка те е из..рала. ОБЕЩАВАМ ТИ
103
5
 
7
 
! Отговори
кандидатът преди 12 години
"Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов "Ще му пръдне на *** на ББ кандидатът на РЗС !
102
2
 
2
 
! Отговори
do IVAN преди 12 години
Ma ti lud liu si be marsho shte ta namerq obeshtavam ti ,shte ti razbera istinskiq adres da znae6
101
10
 
5
 
! Отговори
ГОЛЯМО ШОУ преди 12 години
ЕЙ НАМЕРИХТЕ ЕДИН ГЕРБАДЖИЯ И СЕ НАХВЪРЛИХТЕ ВЪРХУ НЕГО КАТО ВЪРХУ *** И ГО УНИЖИХТЕ НЕЧОВЕШКИ . ИМАЙТЕ МАЛКО МИЛОСТ,И ТО Е СЪЩЕСТВО МАКАР И УРОДЛИВО.
100
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов "Аз,аз,аз.
99
1
 
7
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
И шести въпрос задължително :- Етнически и религиозен произходДа видим има ли и един българин даже !
98
7
 
4
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Сбогом мършав Гербаджия комплексар с празно животче. Боли те а ***- нека те боли и да ти кажеш скоро така ще ви влвезе докрай че ще се чудите откъде ви е дошло комунисти ортодоксални мутри
97
6
 
7
 
! Отговори
Лайньо преди 12 години
Аз съм Лайньо с *** *** - вечно ходя наеб*ан ! Да ви кажа право :- Казвам се Иван !Плескам аз коментари АНОНИМНО и се надявам някой да ме оправи интимно. За Румен Овч. и СерГея аз милея , АБВ-то на Гоце ми е най-святата идея ...
96
9
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Редута , Цариградско шосе- зала Универсиада........Айде страхливец Гербав мършав. Чакам те... Не дойдеш ли ще станеш за такава гавра че ще ти държи мокро на прокажения *** за цял живот........ЧАКАМ ТЕ СТРАХЛИВЕЦ
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
CHAO SMOTANQCI CHERVENI
94
9
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !
93
6
 
7
 
! Отговори
Ето това е Герб преди 12 години
Абе хора . Ще има да чакате от гербаджия адрес все едно от умрял писмо. Но да не падаме на нивото на тези мишки мутрокомунисти. Тях господ ги е наказал
92
4
 
7
 
! Отговори
Адреса е преди 12 години
*** 20
91
6
 
3
 
! Отговори
Ами сега ? преди 12 години
да така е. тук всеки си избива комплексите. Иване,правилно му каза. Ако е мъж д а си напише адреса. Гербав *** ***.
90
5
 
3
 
! Отговори
До Иван преди 12 години
ДА ТАКА Е...........ТОЗИ ДЕТО ЩЕ СВЪРШВА НЕ ЗНАЕМ СИ КЪДЕ ДА НАПИШЕ АДРЕС СТРАХЛИВЕЦА. АМА ЩЕ ИМА ДА ЧАКАМЕ МАЙ- ХА ХА ХА. ТАКИВА СА ГЕРБАВИТЕ МИЖИТУРКИ- ЗАДМОНИТОРНИ БОЙЦИ- ХА ХАААААААААААА