Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?

Според bTV строителният министър вече снима своя клип
Обновена: 2 сеп 2011 20:33 | 2 сеп 2011 20:27, Красимир Ангелов
286
Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?
Снимка: БТА

Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент на България, съобщава bTV.

Според телевизията министърът на регионалното развитие е бил забелязан  пред знакови места в София, където вече снимал своя предизборен клип.

В сряда около 20.00 часа Плевнелиев е забелязан пред  храм-паметника „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден той се е снимал пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.

Окончателно кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен в неделя, 4 септември, от 15 часа.

В последните дни най-спряганото име е именно на Плевнелиев, а за негово „вице” медиите гласят правосъдната министърка Маргарита Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
12
 
13
 
! Отговори
Hehe преди 12 години
Червеният отряд отново храчи злоба.
245
11
 
19
 
! Отговори
Misho преди 12 години
Плевнелиев е добра кандидатура. Тя ще гарантира, че ГЕРБ НЯМА да спечелят изборите, а това е добреее, много добреее. А снимката е уникална. По идиотско творение скоро не съм виждал. Дано да я изпозлват за предизборните си плакати.
244
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление, двамата *** от снимката искат да продължи идиотският спектакъл на мутрите във властта! Да им покажем на изборите, че въпреки "пазаруването" на гласове на килограм и ежедневните дивотии, с които се пъчат по всички медии е време да залязат и да отидат в някоя тъмна килийка. Може там да се дообразоват, пък и някоя детска книжцица да напишат? Няма само Винету да се препоръча като учебно помагало за министри мутро-гербоваци?! Аман от негодници!
243
6
 
16
 
! Отговори
Строг, но справедлив преди 12 години
Със строг поглед и полуусмивка:- С маркуча всички ви Аз ще науча!
242
8
 
20
 
! Отговори
Разбрал най-накрая преди 12 години
Най-после разбрах що е туй "шменти-капели" в предстоящите избори.Плевнелиев и Попова са "шменти-капели президентска двойка", под зоркия поглед на банкянския ми съсел.., не, не съселянин, а - гражданин, не ли?
241
7
 
24
 
! Отговори
народен герболечител преди 12 години
Лекувам гербофилия с мас на филия.
240
7
 
24
 
! Отговори
Сънища наяве преди 12 години
....под бащинския окуражаващ поглед на Вожда-Слънце, ведро ухиленият гербомолец с присвити очички си представя президентския кабинет...
239
8
 
26
 
! Отговори
Браво за снимката преди 12 години
Снимката е ПОПАДЕНИЕ !Аз може би щях да гласувам за Искра Фидосова и Лъчо Мозъка, защото те двамата най-добре олицетворяват ГЕРБ !Плевнелиев е създаване на изкуствена реалност, несъотносима към действителноста, така че сори, моят глас ще отиде при друг !
238
3
 
12
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Абе някой няма ли да го спре тоя М-енте оспами целия форум.
237
5
 
26
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Същият номер като с кмета на София. Пробутаха ни тогава Фъндъкова, обаче тогава еуфорията още не бе отминала и ГЕРБ не се бяха изложили толкова, сега обаче те се изложиха тотално и това, че ресора на този министър работи/единственият ресор който работи при това правителство/ това няма да му помогне да спечели независимо от предвижданията на разни агенции. А за бтв ще кажа само едно, те са най големите *** на Бойко.
236
4
 
19
 
! Отговори
българче преди 12 години
абе на снимката ми стои малко неадекватен
235
4
 
23
 
! Отговори
ГЕРБиячи преди 12 години
Зам-министърът на земеделието Георги Костов и шофьорът му сътворяват истински екшън край Стара Загора, демонстрирайки арогантност и самонадеяност като истински мутри. Сечат пътя на автомобил, настигат го, пребиват шофьора, след което го преследват. През това време дежурният от Второ полицейско в Стара Загора направлява по телефона жертвата как да вкара преследвачите си в града. Черният джип обаче, въпреки че се отзовава пред полицията, успява да избяга. Цветанов мълчи и не се е явил по bTV да обяви операция министър бие наред, а случаят тъне в пълно мълчание. Шокиращ екшън се е развил на 1 септември в близост до Стара Загора, за който МВР мълчи, а вътрешният министър Цветанов пропусна да се яви по bTV за да оповестни поредната шумна акция на управлението на ГЕРБ.На 01.09.2011 г. в близост до гр. Стара Загора, зам.министърът на земеделието и храните Георги Костов, пътувайки с шофьора си в служебния си черен джип със софийска регистрация е застигнал автомобила на младеж от гр. Николаево, който пътувал към гр. Стара Загора. Какво точно се е случва на пътя между двата автомобила е въпрос, който разследването трябва да изясни, но явно зам - министър Костов и шофьорът му са били провокирани от нещо, което ги кара да започнат да притискат с джипа си към канавката автомобила на момчето от гр. Николаево. След като вип особите го засичат и избутват от платното за движение, принудително са успели да го спрат, след което двамата "юнаци" са слезли от министерския джип и са му теглили един хубав юмручен бой.
234
14
 
21
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Предпочитам Калфин пред Плевнелиев! Само като си представя комбинацията Плевнелиев-Борисов и ми е възмутително! Мразя лицемерите и гъзоблизците, така че моят глас няма да е за ГЕРБ!
233
1
 
4
 
! Отговори
до 248 - М преди 12 години
В турско село хесап без ходжа не става и на кон не се минава, аркадаш, аркадаш...
232
14
 
9
 
! Отговори
M преди 12 години
ДВАЙСЕТ ГОДИНИ ВИ КОМАНДВА ДОГАН СЕГА Е шАНСА НА БЪЛГАРИНА ДА ГО ПРЕМАХНЕ ОТ КОМАНДНИЯ ЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ
231
7
 
15
 
! Отговори
Моля гласувайте преди 12 години
Предпочитате ли кандидат-президентска двойка от:Президент - "под чехъл 46-ти номер" и вицепрезидент - "винаги сгодна женица-нехубавица"
230
15
 
8
 
! Отговори
M преди 12 години
ТАКА Е БЪЛГАРИ КОИТО ГЛАСУВА ЗА КАЛФИН ДА СИ ПРИГОТВИ И ЕДИН ИБРИК
229
0
 
6
 
! Отговори
M преди 12 години
Срещата между Първанов и Доган била по инициатива на Сокола. Той настоял за разговор с държавния глава, притеснен от зараждащото се етническо напрежение след боя пред софийската джамия
228
7
 
3
 
! Отговори
M преди 12 години
Президентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2
227
1
 
18
 
! Отговори
На снимката преди 12 години
баш-Президентът "в сянка" и неговата усмихната Първа дама....