Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?

Според bTV строителният министър вече снима своя клип
Обновена: 2 сеп 2011 20:33 | 2 сеп 2011 20:27, Красимир Ангелов
286
Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?
Снимка: БТА

Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент на България, съобщава bTV.

Според телевизията министърът на регионалното развитие е бил забелязан  пред знакови места в София, където вече снимал своя предизборен клип.

В сряда около 20.00 часа Плевнелиев е забелязан пред  храм-паметника „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден той се е снимал пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.

Окончателно кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен в неделя, 4 септември, от 15 часа.

В последните дни най-спряганото име е именно на Плевнелиев, а за негово „вице” медиите гласят правосъдната министърка Маргарита Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
4
 
4
 
! Отговори
M преди 12 години
Доган припознал Калфин за президент
225
9
 
1
 
! Отговори
M преди 12 години
Бабите били убедени, че са говорили лично с Калфин и Станишев и са изпадали в истински транс от оказаната им висока чест.Е, две години по-късно голям праз?! Пак сме същите, но по-зле Може би пак ще чуем мазните им гласчета да ни призовават да гласуваме за тях, но нека повече грешки да не се случват, защото ние всички ги плащаме
224
7
 
2
 
! Отговори
M преди 12 години
Здравейте, обажда Ви се Ивайло Калфин. Искам да Ви напомня, че в неделя избираме депутати за парламента на Европа. Нека да изпратим там подготвени хора и професионалисти. Призовавам Вас и вашето семейство да гласувате
223
5
 
1
 
! Отговори
M преди 12 години
През лятото на 2009 г. преди европейските и парламентарните избори телефонни записи на гласовете на Станишев и Калфин доведоха червени баби и дядовци до транс. Въпреки това, казусът можеше да се разглежда и като нарушаване на личното пространство.Домашните телефони в цялата страна загряха от обаждания на тогавашните висши политици. Начело на телефонната офанзива бяха премиерът Сергей Станишев и външният министър Ивайло Калфин.
222
0
 
10
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Коментар на снимката:Росен:"Аз съм професионалист.Аз не съм и няма да бъда политик.Аз строя магистрали и ще строя магистрали."Бойко:(към избирателите)"Прецаках ли ви пак?"
221
4
 
1
 
! Отговори
M преди 12 години
БСП предизборно по телефонаНека припомним и други епизоди от биографията на червения кандидат -президент.
220
5
 
1
 
! Отговори
M преди 12 години
Другарят Ивайло Калфин винаги е бил много повратлив и оправен човек. Ако някой е забравил, ще припомня, че той е бил в консултантския бизнес, както пише в неговата биография в периода 1990-1994 и 1997-2000 г., като управител и старши съдружник в консултантски фирми. Този период сигурно си спомняте, че беше мътен и кървав и наля основите на първите милиони на мутрите и олигарсите. Добра закваска, нали
219
5
 
2
 
! Отговори
M преди 12 години
Далавери на кандидат-президента Ивайло Калфин за милиони
218
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати снимката - как се е ухилил кандидат - президента ..............Гатанката е - къде е десния палец на бат Боко ??????????????????
217
0
 
2
 
! Отговори
ут селу преди 12 години
Браво,Б.Б.,ЧИЛЯК ОТ НАРОДА!!! То друите беаа се по-Ентелегентни,ама като "му доде времето" все се ***-а-а,и си говореа с теменужките,та ни докара-а до там,да дирим Тато...утнову...Ич ни тя аресвам,оти си на Влас ,АЗ ИЗПОНАЧАЛНО МРАЗЪ секи власник,ама думаш понароднуму и се се аресваш на ора кът мен и па ке пусна бюлтината оти мъ споминвъш кът матрял-барем да съ пручитъ кът чувешкъ едницъ...Ай,дускору...
216
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев е все още една анонимна личност в Б-я. Подигравка с избирателя е да му се подава такава кандидатура! Цъфнал отнякъде, почнал някаква световно незначителна магистрала, ухилил се и, айде - президент! Смях в банята.
215
2
 
11
 
! Отговори
Лезльо-плезльо преди 12 години
Баси късмета да нема за кого да гласува човек. Мислех да гласувам за Боко, пожарникар-непожарникар, мутра-немутра, но поне фасон има. За туй гоцеделчевско ***, дупнишкия комсомолски секретар - ръката ми за бюлетината не се вдига. Лезльо-плезльо кукла на конци..
214
3
 
18
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Абе, тоя ухиления мишок, Тиквата на коя бензиностанция го е намерил? Тия крадливи кратуни няма ли да се омитат вече?
213
5
 
25
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
ОЩЕ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КАКВОТО Е ЦЯЛАТА БАНДА "ГЕРБ". САМО *** БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕЗИ ***, НАЧЕЛО С КУХАТА ЛЕЙКА ОТ БАНКЯ.
212
2
 
17
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Абе няма ли да излезе някой независим сериозен кандидат. Някой доктор някой инженер ... да не е от никаква партия и необременен в биографията си?
211
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев стана известен с работата си и сам човекът се е издигнал а не като Станишката и по-вечето от комунистическите издънки заради бащите си и натрупаните пари и власт от рода си! Така ,че не ви прави чест да го плюете, и това го отдавам отново на злобата ви и на вечният ви стремеж вие да сте на власт и да не изпускате кокъла! Комунистически наглеци!
210
22
 
5
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Мошениците плюят по ГЕРБ и Плевнелиев,и има защо няма вече да се краде така както е било.ГЕРБ Е НАРОДНА ПАРТИЯ И ТЯ ВИНАГИ ЩЕ СТОИ ЗАД НЕГО !!!!!!!!!
209
3
 
16
 
! Отговори
Що за снимка преди 12 години
Боко се е ококорил недоумяващо, а Росният гербер присвил щастливо очички ухилено нещо е хванал на българския избирател...Какво ли!?
208
2
 
5
 
! Отговори
До 224 Василев преди 12 години
Другарю младши инспектор Василев кого имате предвид?
207
4
 
15
 
! Отговори
Недоразбрал преди 12 години
Не разбрах само кой е мъжът в двойката Приплювналиев-Попова и двамата имат едно особено "би-излъчване на миналите под дъгата на ГЕРБ"