Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!

Въпросът с приемането ни е политически, според Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 20:53 | 16 сеп 2011 20:52,
378
Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

България е покрила техническите критерии за членство в Шенген и „оттук-нататък няма как да влияем на политическите решения“.

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов, който е на посещение в Сърбия, относно информацията, че Холандия ще работи срещу решението за приемането на България и Румъния в зоната.

Очаква се решението за присъединяването на двете страни към Шенгенското пространство да бъде взето на заседание на Съвета на вътрешните министри от ЕС на 22 септември, но Холандия ще се възползва от правото си на вето.

Още по темата

Според МВР шефа обаче страната има вътрешнополитически проблем.

„Холандия има вътрешнополитически проблем. Знаете, че в коалиционното правителство, което е съставено от година и нещо, има изрично упомената клауза точно за присъединяването на България и Румъния към Шенген“, изтъкна Цветанов, цитиран от агенция Фокус.

Той припомни, че на последния съвет е отчетено, че България и Румъния са покрили критериите и изрази надежда Холандия да се солидаризира с останалите страни от ЕС.

„На последния съвет много ясно беше отчетено, че България и Румъния са покрили всички критерии и са минали успешно всички мисии за всички проверки, които бяха необходими на експертно ниво“, допълни Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още по темата: Цветан ЦветановШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Холандия има вътрешнополитически проблем. Знаете, че в коалиционното правителство, което е съставено от година и нещо, има изрично упомената клауза точно за присъединяването на България и Румъния към Шенген, изтъкна Цветанов, цитиран от агенция Фокус.---не мога да си представя какво им е на хората, на които се налага да превеждат тъпизмите на тоя орангутан на други езици.
208
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Дрогаджиите не са 10 дупка а последната дупка на кавала"Простотия до шия. Не си погледне скъсаните чорапи и голия ***, на холандците тръгнал кусури да намира!
207
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Много им пука на холандиците за корупцията или..."И що да не им пука? Нали ако сме част от Шенген, каквото е влязло в България все едно е влязло и в Холандия?На митничари и милиционери, дето всяко второ изречение им е "И ся ко ше праиме?", ли да разчитат холандците?
206
7
 
3
 
! Отговори
bobo преди 12 години
Politicheskia problem e che Russia vi go vlarva otzad i vie se kefite.
205
4
 
9
 
! Отговори
AYYYYYYYYYYY преди 12 години
Много им пука на холандиците за корупцията или българите,те не искат ***,ама не искат да си признаят 4 по време на 2 та световна ги изгониха на балканите..Какво да ги правим ние,ако ги изгомим в азия ще ни садят в хага за расизъм...Не мисля че Холандия е по достойна за шенген.Цуци няма да го коментирам,защото е абсолютен неудачник,не че *** са по кадърни
204
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Групировката за Рекет и Изнудвания - ГЕРБ.
203
7
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
202БВП-2010Германия- 3306 милиарда долараФранция- 2 555Англия- 2 253Дрогаджиите не са 10 дупка а последната дупка на кавалаХоландия - 770 млрд долараКазах само от Франция и Германия зависи,защото Англия не е шенген
202
3
 
33
 
! Отговори
екзорсист преди 12 години
След като разбрахме, че живеем по-добре от Германия, по-стабилни сме от половината ЕС, сега разнищваме проблемите на Холандия.При нас всичко е наред, но , виждате ли, разни проблемни държави не ни искат.ГЕРБ отново избяга от отговорността, не пожела да чуе оценката на партньор от ЕС.Този номер-друг е виновен-при нас върви но при европейците-не.Последствията от това поведение няма да закъснеят и никак няма да са приятни.
201
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Taка си мислиш защото си глупав, Цоцо! Започнахте уж със желание, с гръмки думи, с арести... и две години по-късно все още сте до никъде! Корупцията в МВР си я има, пак има "наши" и "ваши" - мила родна картинка... Проумейте най-накрая че не сте с нищо по различни от предишините и по-предишните
200
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало *** и Антикомунягите всички сте едни ***. Антикомунягите са демократи тъман толкова колкото Антифашистите след 1944г.
199
1
 
28
 
! Отговори
vmg преди 12 години
вътрешен проблем има ... ама не е в Холандия!
198
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е кръгъл ***. Ако признава, че проблемът е политически, това просто означава, че проблемът е много по-сериозен. Защо има политически предпоставки за недоверие към сегашните управляващи... нали уж отвсякъде валяха конгратюлейшънс. Значи има ГЛОБАЛНА политическа оценка за нашите, която е изразено негативна. С това ли се хвали физкултурничето...Истината е, че място за мутри в Шенген няма. А тази мутра на снимката е толкова проста, че дори го потвърждава неволно///
197
3
 
26
 
! Отговори
До КОКО преди 12 години
Холандия, драги ми СМЕХУРКО има право на вето! Кое не разбра? Когато ти станеш първа дупка на кавала и произвеждаш брутен вътрешен продукт колкото тях - тогава давай мнение!
196
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас
195
13
 
6
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
От Германия и Франция зависи,тия холандски дрогаджии са последната дупка на кавала..Не им обръщайте внимание,те не го заслужават...На никоя европейска държава не тече от тях та да им прецекне.
194
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
някой да е очаквал да чуе нещо друго от г-на министъра ?ти го плюеш, то си мисли че дъждец ръми...
193
10
 
5
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
От Германия и Франция,тия холандски дрогаджии са последната дупка на кавала..Не им обръщайте внимание,те не го заслужават...На никоя европейска държава не тече от тях та да им прецекне.
192
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе сарко изпозва баларските 103 ***,(защото 20 милиона араби там са му много)за каже на френчитата ;ето аз се грижа за държавата и гоня чужденците,тия пак пушачи са в криза и пак нас погнаха..ама да се опнат на големите държави,или те само на нас са кадърни...БОко да си отвори устата и да ни защити
191
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вкарват полицята и бият да кажеш къде се парите , взимат ти парите. Няма съд няма осъдени , ако има съд парите ще вленат в бюджета. А така влизат на Боко и Цеко джеба. Затова "Ние хващаме те ги пускат"
190
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе на запад натискат само народа..Преди една седмица адвоката на ширак каза че ходил в африка да взема малко куфарче с 30 милиона долара за ширак..защо не натиснат големите политици да доказват доходите си..Казвам ви че западна европа правата на човека не се спазват,и всичките им мръсотии започват да излизат