Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!

Въпросът с приемането ни е политически, според Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 20:53 | 16 сеп 2011 20:52,
378
Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

България е покрила техническите критерии за членство в Шенген и „оттук-нататък няма как да влияем на политическите решения“.

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов, който е на посещение в Сърбия, относно информацията, че Холандия ще работи срещу решението за приемането на България и Румъния в зоната.

Очаква се решението за присъединяването на двете страни към Шенгенското пространство да бъде взето на заседание на Съвета на вътрешните министри от ЕС на 22 септември, но Холандия ще се възползва от правото си на вето.

Още по темата

Според МВР шефа обаче страната има вътрешнополитически проблем.

„Холандия има вътрешнополитически проблем. Знаете, че в коалиционното правителство, което е съставено от година и нещо, има изрично упомената клауза точно за присъединяването на България и Румъния към Шенген“, изтъкна Цветанов, цитиран от агенция Фокус.

Той припомни, че на последния съвет е отчетено, че България и Румъния са покрили критериите и изрази надежда Холандия да се солидаризира с останалите страни от ЕС.

„На последния съвет много ясно беше отчетено, че България и Румъния са покрили всички критерии и са минали успешно всички мисии за всички проверки, които бяха необходими на експертно ниво“, допълни Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още по темата: Цветан ЦветановШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
21
 
4
 
! Отговори
червената златка преди 12 години
Още ли не сте разбрали, не ни искат в Шенген заради червените,процента им трябва да падне почти до НУЛА...избирайте Бузлуджа или Шенген
228
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднъж да се объркаш да гласуваш за тези ***.....допустимо е !!!! Но да продължаваш да ги подкрепяш е дебилство !!!!! А ,колко бавно развиващи гласуваха за Боко-оправданието и за кмет........еми *** сте !!!!!
227
3
 
14
 
! Отговори
Цветанов до 231 преди 12 години
Браво похвално май мъничък гербероне.Дай си номера на сметката да ти преведа бонус към заплатата,защото мнооого се стараеш.Ако продължаваш така ще те вземя в моя политотдел за агитация и омърсяване на почтени хора.
226
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблемът е че в Холандия влизат всички наркотици през морето. Хората си пазят интереса. А иначе сериозно - ето пример какво може да сътвори едно правителство с националистически участник както в Холандия. Милионите *** в страната не са българи! Цветанов е абсолютно прав. След като всичко е изпълнено вече има заяждания.
225
3
 
14
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Нашият ПРОБЛЕМ е "по-вътрешен" от техния.
224
3
 
22
 
! Отговори
Д-р Хаусов преди 12 години
Не Холандия, а ти Физкултурнико имаш проблем! Толкова ти е голям проблема, че мъхлясалата ти тлава не е в състояние да го осъзнае!След като оревахте "орталъка", че всички и всичко в България ви пречи, сега търсите виновни в Европа. Холандия им пречела, защото била принудена да се съобразява с един крайно десен депутат, на който се крепяло управляващото мнозинство. Ами Дания, Финландия?Те с какво се съобразяват?Точно с нищо,а с онова, което се случва всеки ден в БГ - лъжи и тепегьозлък!! :-)
223
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия ще ги забравим по-бързо и от царистите.
222
2
 
19
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Готови сме,ама утре.Г-н *** полицай виж само в какво състояние е к-н Андреево и виж как е Капъ куле.
221
2
 
11
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Готови сме,ама утре.Г-н *** полицай виж само в какво състояние е к-н Андреево и виж как е Капъ куле.
220
6
 
23
 
! Отговори
Гроб за ГЕРБ преди 12 години
Тепърва ще излизат истините за кражбите на Гейберията.....
219
4
 
24
 
! Отговори
живковист преди 12 години
Защо стана така Цветанов? Когато внасяхте подписката при стамишката , той ви нарече смешници. Ядосах се на този епитет. Защо след 2 год. Не се ядосвам , а виждам , че е бил прав този мушморок. Позор. Язък за големите надежди. И вие от герб не сте по-различни от тях. Те крадяха , а пък вие сте некадърници.
218
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tuka mnogo hora pishat bez da se zamisliat i da imat niakakva informacia.mnogo jalko.
217
5
 
18
 
! Отговори
123 преди 12 години
ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА
216
2
 
22
 
! Отговори
куха лейка цецова преди 12 години
А ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА( ЕГА ТИ И ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТО ТЪПИЯ ФИЗКУЛТУРНИК ЦЕЦО КРАДЕЦО Й Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР) ИМА МНОГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С ГЛАВАТА. ОТ ТОВА ОБАЧЕ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ ГИ БОЛИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ГИ БОЛИ ГЛАВАТА. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е БОЛЕЗНЕНО ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО- ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ С ГЛАВОБОЛИЕ.
215
22
 
3
 
! Отговори
гримар преди 12 години
Холандия е една гнусна държава ,бивша пиратска и наркоманска
214
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър на вътрешните работи,кандидат президент от управляващата партия укриват престъпление,свързано с корупция в особено големи размери,министър-председателя и той се изтъпанчи,че не трима,ми 10 "брокера" можел да назове,можел,*** не казва,и той ги прикрива,ние сами си затваряме пътищата за цивилизования свят,пък друг ни бил виновен.Дано ни простят нясога децата ни,че позволяваме да погребват България!
213
1
 
26
 
! Отговори
Милан преди 12 години
Е те този *** Цвъцко вече твърде успешно със всяко свое изказване загробва ГЕРБ, *** България и както е тръгнало се е запътил да "помогне" на другите народи да стигнат нашето дериже!Вярна се оказа поговорката, че когато един гъол се разбърка, отгоре изплуват говната!
212
1
 
7
 
! Отговори
ром преди 12 години
ние и холандия ша превземим в понеделника заминавам в франсия при наште от там на холандия кадет ни е кеф там ши сме
211
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък мислех, че ние имаме вътрешен, а те външен, но щом Ц. казва :)
210
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Критиките срещу корупцията и престъпността в България се сипят от всички страни, но Цв. Цв. вижда някакви вътрешни проблеми в Холандия. Въпреки големите приказки няма нито един престъпен бос, или висш корумпиран служител зад решетките. Същите корумпирани митничари и полицаи са си на служба. Докато това правителство се задоволява само с приказки ще видим Шенген, ама друг път. Тези номера с декларациите и някакви законодателни промени за хвърляне прах в очите просто не минават.